maandag 12 april 2010

Het CIDI/Wilders


Het was de Joods-Israelische filmmaker Eyal Sivan die me erop wees dat 'als we het over Israel hebben dan hebben we het in feite over Europa, over het Europese onvermogen om met de ander te leven, over de continuïteit van het Europese antisemitisme dat zich nu tegen de Arabier richt, daarbij aangemoedigd door de zionistische propaganda.'
En op zijn beurt schreef de joods-Israelische hoogleraar Benjamin Beit-Hallahmi: 'In ruil voor de onbeperkte politieke steun aan Israel hebben de Amerikaanse joden gekregen wat ze het meest ontbreekt: een ideologische inhoud om de leegte van hun identiteit te vullen.'
Dit sluit naadloos aan bij het volgende bericht:



It is known that Wilders receives financial support from Israeli and US right wing circles.

Wat goed is voor de extremistische zionisten is goed voor Nederland.


Twee nieuwkomers hoog op PVV-lijst

Gepubliceerd: 12 april 2010 08:22 | Gewijzigd: 12 april 2010 14:03

Door een onzer redacteuren

Den Haag, 12 april. PVV-leider Geert Wilders heeft enkele juristen hoog op zijn lijst met kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen gezet. Economen en ondernemers staan relatief laag.

PVV-leider Geert Wilders.

Meest in het oog springend op de lijst, die de partij vanmorgen op haar website publiceerde, is advocaat Lilian Helder uit Venlo. Ze staat op plaats drie, achter Wilders en Fleur Agema. Helder zegt op de PVV-site: „De straffen in ons land zijn bedroevend laag, criminelen staan zo weer op straat! Zwaardere straffen dus. TBS moet worden afgeschaft.”

Israël

De band van Wilders met Israël komt tot uiting door de plaatsing van Gidi Markuszower op plaats vijf. Hij studeerde internationaal recht, privaatrecht en „internationaal terrorisme”, zo meldt de PVV. Hij was ook woordvoerder van Likud Nederland, een zusterorganisatie van de partij van de Israëlische premier Netanyahu. Lager op de lijst, op 24, staat Wim Kortenhoeven, die werkzaam is op het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Zijn inzet, zo meldt hij op de site: „Het stoppen en terugdraaien van de islamisering van Nederland zodat ons land weer leefbaar wordt. Israël is onze eerste verdedigingslinie.” De huidige negen fractieleden staan opnieuw op de lijst.

4 opmerkingen:

Sonja zei

Nog een verknipt figuur bij de PVV (Den Haag):

De Haagse PVV kandidaat Paul ter Linden (20 jr, plaats 11) stelt zich in de Gaykrant voor als Roze kandidaat.

Zo kwam onlangs naar buiten dat hij op gay.nl had verkondigd dat HIV-patienten gebrandmerkt moeten worden boven hun geslachtsdeel. Dat ontkende hij eerst, maar nu geeft hij het toe, en bedekt zijn fascistoide idee met "jeugdzonde". Jeugdzonde? Hij is nu 20 en toen was hij, naar zeggen, 17. Dat is dus drie jaar geleden. Toen was hij al een jaar voor de PVV actief.

"Als jonge homoseksueel heb ik zelf ervaren dat de emancipatie die in al die jaren moeizaam is opgebouwd, met de dag achteruit gaat door de islamisering van Nederland. Ik wil me daarom richten op de emancipatie. Niet alleen de emancipatie van homo's, maar ook van vrouwen en joden." (bron ongeveer op de helft van de pagina)

Hij geeft hier te kennen dat homo's, vrouwen en joden (weer) slachtoffer zijn geworden, "door de islamisering van Nederland". Hij is ook homo, dus ziet hij zichzelf ook als slachtoffer.

Lucas zei

Isr.lobby infiltreert binnen #PVV - GidiMarkuszower #Likoednl op plaats 5 - en #WimKortenhoeven pro Israel aktivist CIDI op plaats 24
http://twitter.com/ConnyMusRTL

Anoniem zei

N.B. Het is "Wim Kortenoeven", zonder de h. Zo komt het CIDI mooi van hem af. En zitten wij er mee. Wat een prutser, wat een domheid.

eGast

AdR zei

Plaats 24? Ik moet het nog zien.

En als die fractie echt zo groot wordt, en propvol Grote Ego's, dan zal toch het punt komen waarop ze, zoals gebruikelijk bij extreem-rechts Nederland elkaar de tent gaan uitvechten.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...