In het volgende artikel zult u beseffen hoezeer wij door de politiek en de media bedrogen worden op een manier die nauwelijks mogelijk is. Wegens mijn ernstig verminderde gezondheid zal ik in het volgende artikel afzien van mijn gebruikelijke analyses, die ik regelmatig geef in mijn voorwoorden bij de artikelen. Helaas heb ik daar op het ogenblik de energie niet voor, schrijft Michael Mannheimer.

De foto’s die u in dit artikel ziet over de onvoorstelbare wreedheid van een deel van de Oekraïense bevolking tegenover Russische burgers in Oekraïne spreken hun eigen taal. Vermijdt u alstublieft dat dit artikel onder oogen van kinderen komt.

Volgens de officiële volkstelling van 2001 wonen er 77,8 % Oekraïners, 17,3 % Russen en meer dan 100 andere etnische groepen in Oekraïne. Recentere gegevens konden niet worden gevonden. Russen wonen vooral in steden in Oekraïne. In de plattelandsgebieden bestaat slechts 6,9 % van de bevolking uit Russen, terwijl de Oekraïners daar 87,0 % uitmaken. (Национальный состав населения, гражданство. (Memento van 12 mei 2013 op WebCite):

Oekraïne is een nazi-staat. De media en de politici negeren deze kwestie grotendeels

Als u het zelf niet met eigen ogen gezien had – zou bijna niemand geloven dat Oekraïne de staat is met de meeste nazi’s. En dat dit door de Oekraïense regering niet alleen getolereerd, maar ook aangemoedigd wordt. Nu is de video al 8 jaar oud – maar in principe is dit feit niet veranderd. Het is bijna onverdraaglijk dat het meest vooraanstaande land ter wereld, dat van de zogenaamde “Strijd tegen Rechts” een staatsgodsdienst heeft gemaakt – de Bondsrepubliek Duitsland – een van de belangrijkste importeurs van wapens voor Oekraïne is, terwijl het heel goed weet met wat voor fascistische regering zij in Kiev te maken hebben.

Ook de Amerikanen hebben schijnbaar geen probleem met een door de nazi’s geleide regering, net zoals zij na de Tweede Wereldoorlog geen probleem hadden met de Paper Clip actie om de beste wetenschappers en ingenieurs van Duitsland (en dat waren veruit de beste ingenieurs ter wereld in die tijd) naar de VS te verschepen, ze daar het Amerikaanse staatsburgerschap te geven en ze in het Manhattan project de leiding te geven over de bouw van raketten en uiteindelijk de atoombom. Degenen die zeggen dat er in de politiek geen moraal is, slaan de spijker op zijn kop. Maar er zit ook een beetje moraal in de politiek. Zo heeft de Hongaarse president Viktor Orban bijvoorbeeld alle wapentransporten via zijn land naar Oekraïne verboden.

Bekijk het volgende videofragment van vier minuten om te zien dat mijn uitspraak dat de Oekraïners een neofascistisch en neonazistisch narcistisch begin zijn, geen uit de lucht gegrepen mening is:

Backup:

Oekraïne: Nationaal-Socialisme van de Staat, Vervolging en Moord op Russischtaligen

De volgende vertaalde compilatie van wat er gebeurd is en wat er gedocumenteerd is, is van Veroníka Naidenova. Het werpt een licht op de tegenstrijdige propaganda in de jaren 2014 tot 2022. Het is gemakkelijker mensen te herkennen aan hun daden dan aan de leugens die zij vertellen. (Bron)

Een compilatie van wat er in Oekraïne gebeurt, dat door onze media volledig wordt gebagatelliseerd:

• Het Oekraïense leger bombardeert al acht jaar lang steden in de VRD (Volksrepubliek Donetsk) en de VRL (Volksrepubliek Lugansk), waarbij burgerslachtoffers vallen.

• In 2014-2021 hebben de Oekraïense militairen meer dan 150 kinderen in de VRD (Volksrepubliek Donetsk) en VRL gedood en nog meer verwond.

• Russischtaligen werden opzettelijk verbrand in het “vakbondshuis” (Odessa 02.05.2014). Er is geen onderzoek naar de gruweldaad ingesteld.

• Oekraïense militaire eenheden en vrijwilligers martelen, ontvoeren en verkrachten op het grondgebied van de VRD en VRL.

• In Oekraïne slaan ze mensen in elkaar omdat ze Russisch spreken.

• Ontslag wegens Russisch spreken, ontzegging van werk.

• De Oekraïense autoriteiten legitimeren de vervolging.

• De Oekraïense autoriteiten beschouwen de bewoners van VRD en VRL als “uitschot”.

• Fascistische organisaties bestaan officieel in Oekraïne.

• Het nazisme in Oekraïne wordt op staatsniveau gesteund.

• Oekraïne was voorbereid op een militaire aanval op Rusland, met inbegrip van de mogelijkheid van een nucleaire aanval.

• Oekraïne had de mogelijkheid en de wens om zijn eigen kernwapens te bouwen en die tegen Rusland te gebruiken.

• Het buitenland pompt Oekraïne vol met wapens, ook voor offensieve operaties, niet voor de nationale verdediging. Sinds 2016 worden er dodelijke wapens aan Oekraïne geleverd.

• De Oekraïners worden gemanipuleerd om Rusland te haten. Het Westen heeft ze nodig voor politieke, economische, culturele en militaire (NAVO) opmars aan onze grenzen en verzwakt de staat.

• Oekraïense politici wakkeren officieel de haat tegen Rusland aan en duwen de Oekraïners in de richting van oorlog. Zij proberen de wereldgemeenschap bij het conflict te betrekken.
Oekraïense journalisten en publieke figuren zetten de Oekraïners agressief op tegen de Russen.

• Oekraïne voert, met rechtstreekse steun en financiering van de VS, een actieve informatieoorlog tegen de Donbass en Rusland. Vanaf december 2019 zal in Oekraïne een netwerk van Informatie Psychologische Operatie Centra (IPOSO’s) worden opgericht.

• Westerse politici ontwikkelen opzettelijk nazi-bewegingen in Oekraïne om de haat tegen de Russen aan te wakkeren en een directe militaire dreiging te creëren. Terwijl het Rusland veroordeelt, negeert het Westen niet alleen het fascisme in Oekraïne, maar steunt het het zelfs financieel om de haat tegen de Russen aan te wakkeren.

• Buitenlandse politici en militairen treden openlijk in contact met Oekraïense nazi’s, steunen hen met wapens en opleiding: “Mirotvorets”.

• Het Westen financiert openlijk niet-gouvernementele organisaties in Oekraïne om de haat tegen de Russen aan te wakkeren.

• Het nazisme in Oekraïne boezemt de westers gezinde mensen angst in.

• In tegenstelling tot de Oekraïense chauvinisten, werkt het Russische leger momenteel aan militaire objecten van verzet om de burgerbevolking te beschermen.

• De opmars van de Russische troepen verloopt vreedzaam, in tegenstelling tot de acties van de luchtmacht in de VRD en VRL. Er zijn geen echte berichten over negatieve acties van de Russische strijdkrachten. De Oekraïense militairen geven zich massaal over, omdat zij de nazi-ambities van de leiding niet delen.

• Gebrek aan consensus in de Oekraïense samenleving over wie verantwoordelijk is voor de huidige situatie.

• Vervalsingen over het optreden van het Russische leger worden opzettelijk op het net verspreid.

• Oekraïense elite die het land ontvlucht.

• Stepan Bandera werd door de Poolse autoriteiten tot levenslang veroordeeld voor de moorden en is tot op de dag van vandaag niet gerehabiliteerd (d.w.z. hij wordt als een misdadiger beschouwd).

• Tijdens de Duitse bezetting terroriseerden Stepan Bandera en zijn volgelingen, die met nazi-Duitsland collaboreerden, de bevolking. Vooral Polen en Joden werden vermoord.

• Na de oorlog woonde Stepan Bandera in München en werkte hij met de Britse speciale diensten.

• Voor de Polen is Stepan Bandera een symbool van de onderdrukking en vernietiging van hun volk, maar dat weerhoudt het Westen er niet van de sympathie van de Oekraïense autoriteiten voor hem op te merken.

• De Oekraïense autoriteiten en Volodymyr Selenskyj verheerlijken persoonlijk nazisme.

• Bandera. Zij richten monumenten voor hem op. Zij laten parades ter ere van hem toe, waar de deelnemers oproepen tot het doden van Russen.

Dus nu moet Moskou gestraft worden omdat het een einde wil maken aan de moordpartijen in Oost-Oekraïne

Als het Westen hetzelfde doel voor ogen had, had het jaren geleden al een soortgelijk initiatief moeten nemen. Onze politici weten dit ook – behalve misschien onze overgekwalificeerde minister van Buitenlandse Zaken – en zij moeten nu beseffen dat zij niet alleen in dit opzicht door Rusland in het ongelijk worden gesteld.

“Het Minsk-akkoord dobbert nu al zeven jaar voort zonder ook maar in de buurt te zijn gekomen van zijn nobele doelstellingen. Nu heeft Rusland, met zijn erkenning van de Donbass-republieken, beweging gebracht in het conflict dat al acht jaar aan de gang is. Moskou wil het conflict pacificeren.

Maar het Westen, dat dit conflict in de eerste plaats geschapen heeft, heeft er geen enkel belang bij om de eeuwige angel tot een goed einde te brengen. Waarom heeft anders niemand druk uitgeoefend op Kiev om eindelijk de Overeenkomst van Minsk na te komen? Rusland is geen partij in dit proces, en heeft dus geen taken te vervullen, maar slechts een bemiddelaar, net als Duitsland en Frankrijk. Nu heeft Rusland echter partij gekozen voor de onderdrukte burgers in Oost-Oekraïne. Poetin heeft een einde gemaakt aan de voortdurende beschietingen door het Oekraïense leger, die in strijd zijn met het Akkoord van Minsk.

Nu moet Moskou dus gestraft worden omdat het een einde wil maken aan het moorden in Oost-Oekraïne. Als het Westen hetzelfde doel voor ogen had, had het jaren geleden al een soortgelijk initiatief moeten nemen. Onze politici weten dat ook – behalve misschien onze overgekwalificeerde minister van Buitenlandse Zaken – en zij moeten nu beseffen dat zij niet alleen in dit opzicht door Rusland in het ongelijk worden gesteld.”

24 februari 2022 | Peter Haisenko: Nord-Stream 2 stoppen? Lächerliche Symbolpolitik!

ACHTERGROND VAN DE MILITAIRE ACTIE IN OEKRAÏNE

Waarschuwing: gruwelijke foto’s. Niet voor mensen met zwakke zenuwen en vooral niet voor kinderen.

Opgelet. Wat u in het volgende document zult zien is niet geschikt voor iedereen, zeker niet voor kinderen. Het zijn foto’s van verminkte mensen, slachtoffers van de aanval van geregelde Oekraïense troepen tegen bewoners van VRD en VFR. Dit zijn juist de delen waartegen de Russische aanval gericht is, met als doel het Russische volk dat daar woont te beschermen tegen verdere wreedheden. Het Oekraïense leger bombardeert al acht jaar lang steden in de VRD en VRL, waarbij burgerslachtoffers vallen.

• In 2014-2021 heeft het Oekraïense leger meer dan 150 kinderen in de VRD en VRL gedood en nog meer verwond.

• Russischtaligen werden opzettelijk verbrand in het “Vakbondshuis” (Odessa 02.05.2014).
Er is geen onderzoek naar de gruweldaad verricht.

• Alle foto’s van deze gruweldaden, die u in de aflevering te zien krijgt, vindt u ook in het PDF-bestand hieronder.

U kunt ook alle foto’s van deze gruweldaden vinden in het onderstaande PDF-bestand.

De Oekraïne is een opzettelijk opgezette val door de NAVO, vooral de VS, om Rusland totaal te verzwakken en te ostraciseren

Geen enkele lelijke massamedia en geen enkele politicus zijn er ook maar aan begonnen om deze afschuwelijke vervolging van Oekraïense burgers met Russische wortels aan te pakken. Poetin wordt als de enige schuldige beschouwd, omdat hij een vreedzaam land als Oekraïne zou hebben aangevallen zonder provocatie. De parallellen met de Tweede Wereldoorlog, waar bijna hetzelfde gebeurde in wat toen Polen was met de Duitsers die daar woonden, zijn treffend.

In de jaren vóór het begin van de Tweede Wereldoorlog dreef de Poolse regering haar inwoners openlijk naar brandstichting, verkrachting en gruwelijke vernedering. Tienduizenden Duitsers werden door de Poolse bevolking afgeslacht, verkracht en op brute wijze vermoord. Hoewel Hitler zich in die tijd meer dan 20 keer tot de Volkenbond wendde om hulp te vragen om deze massamoord op de Duitsers te stoppen, behandelde de Volkenbond deze verzoekschriften op geen enkel moment vanwege de massale bemoeienis van de toenmalige wereldmacht Engeland. Integendeel, historici hebben onweerlegbare bewijzen gevonden dat Churchill de Poolse regering aanmoedigde om nog meer bloedbaden aan te richten tegen de Duitsers die daar woonden. Hij wilde Duitsland verpletteren, en hij wilde dat Duitsland deze oorlog begon. Dit is wat ik in verscheidene van mijn artikelen als de Poolse val heb geschreven. Duitsland moet vernietigd worden, koste wat het kost. De reden was dat Duitsland in 1903 39 in feite al een sterkere economische macht had dan de wereldmacht Engeland. En Engeland koos altijd als haar vijand het land dat voor haar te gevaarlijk kon worden op het gebied van economie en bewapening. Citaat: “Het waren niet de politieke leerstellingen van Hitler die ons in de oorlog stortten.De oorzaak was het succes van zijn groei in het opbouwen van een nieuwe economie.De wortels van de oorlog waren afgunst, hebzucht en angst.” (Generaal-majoor J.F.C. Fuller, historicus, Engeland),(cf. “Der Zweite Weltkrieg”, Wenen 1950)

Wie hier geen parallel met ziet, is ofwel blind, ofwel historisch onwetend, ofwel heeft hij een IQ van hooguit twee cijfers. Polen is de valstrik van de NAVO en vooral van de VS, die de reputatie van Rusland dicht bij het nationaal-socialisme willen uitgeven en Rusland internationaal willen isoleren.

In het volgende PDF-bestand, waaruit ik de foto’s genomen heb, vindt u nog meer wrede foto’s van het Oekraïense regime tegen Russen met de Oekraïense nationaliteit die in Oekraïne wonen.

Naidenova_Ent-Nazi-Fication-of-Ukraine.pdf, 52 pagina’s, Scroll naar beneden met de muis of met de schuifbalk aan de rechterkant.

https://www.frontnieuws.com/oekraine-de-door-het-westen-verzwegen-dagelijkse-en-beestachtige-terreur-waaronder-massamoord-op-russen-die-in-oekraine-wonen/

De haat tussen bevolkingsgroepen wordt in Oekraïne aangewakkerd – en dan vooral door de VS en zijn westerse vazallen, aangevoerd door de onuitsprekelijke regering van de BRD (niet te verwarren met Duitsland). Russisch sprekende mensen van Russische afkomst worden vaak vervolgd en mishandeld, en niemand durft in te grijpen: