zaterdag 4 december 2021

De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi

 

De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi. In China verboden. Hier niet.

Steeds meer bagger ten aanzien van de PCR-test komt bovendrijven. Luister naar 3 minuten uitleg aan de hand van “Safety Sheets” van bepaalde substanties die bij u en uw kinderen de neus in wordt gedrukt. Op zoek naar iets wat er NIET is, behalve dan uw DNA.

Het eerste plaatje geeft aan de code IVD, dat is: In Vitro Diagnostica. De betekenis hiervan is dat het testresultaat alleen buiten het lichaam mag worden toegepast, zoals uitgespuugd speeksel, bloedmonsters of urine. Duidelijker kan het niet. Referentie HX | K59

Tweede plaatje is het “Product Sheet” van de fabrikant. HX | K59 bevat een ingredient genaamd HEPES. Dan HX | K60, dat “Guanidine Salt” bevat. Tenslotte HX | K61 wat “Lithium Dodecyl Sulphate” als ingrediënt heeft. 

Vervolgens de uitleg van de verschillende stoffen. Van zwavelzuur via grondstoffen voor explosieven tot en met chemisch-toxische schoonmaakmiddelen in drie stofjes:

HX | K59 bevat HEPES. Dit is een hoogst gevaarlijke substantie, een “sulphonic acid” die hoogst cyto-toxisch is en op celniveau actief. Behalve dat het de cellen vergiftigt, zien we ook dat het bijvoorbeeld bacteriën doodt. Daarom kan deze methode niet worden gebruikt om iets aan te tonen, als het al is gedood. De gebruiksaanwijzing is duidelijk: Het mag NIET worden gebruikt om diagnoses te stellen. En dat is nu precies wat er er al bijna 2 jaar WEL gebeurt.

HX | K60 is “Guanidine”. Dit komt uit vleermuizenpoep. Het kan ook op laboratoriumschaal worden geproduceerd als “ammonium thiocyanate“, ook een hoogst gevaarlijke substantie, gebruikt in buskruit, explosieven en kunstmest. De “chaotropic” eigenschappen breken eiwitten in de loop der tijd af tot ze zijn vernietigd. Het deactiveert nucleases en genereert tumoren. Het kan kortademigheid veroorzaken, tast het beenmerg aan en remt daardoor de productie van bloedcellen. 

HX | K61 is Lithium Dodecyl. Het becat “lithium dodecyl sulphate”, wat een “anionic detergent” is, een “surfactant”. Een oppervlakte actieve stof met lithium nanodeeltjes. Deze stof valt de ademhalingsorganen aan. 

Concluderend: Alle ingrediënten zijn de perfecte receptuur voor de bekende “Covid symptomen”. 


10 gedachtes over “De PCR-teststaaf zit bomvol toxische rotzooi. In China verboden. Hier niet.


Pfizer

 


Ze wisten dat deze vaccins veel mensen de dood injagen

En volgens het document 3 keer meer vrouwen dan mannen.

Ze waren allang gesnapt, maar dit bevestigt alles. Het FDA heeft het vaccin nooit goed mogen keuren.

Dankzij de inspanningen van een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency , zijn er nu vertrouwelijke documenten beschikbaar over de voorkennis waaruit blijkt dat Pfizer en de FDA begin 2021 wisten dat de mRNA-vaccins van pfizer duizenden mensen gaat en zal doden en spontane abortussen veroorzaakten. Vandaar dat de killerspuiten drie keer meer vrouwen dan mannen beschadigen.

Reuters: “Aanvragen voor de Freedom of Information Act zijn zelden snel, maar toen een groep wetenschappers de federale overheid vroeg om de gegevens te delen waarop zij vertrouwde bij het verlenen van vergunningen voor het COVID-19-vaccin van Pfizer, ging de reactie verder dan het typische bureaucratische slepende gedoe.”

“Zo lang stelt de Food & Drug Administration in gerechtelijke documenten deze week voor dat het moet worden gegeven om de schat aan vaccingerelateerde documenten in reactie op het verzoek te herzien en vrij te geven. Als een federale rechter in Texas het ermee eens is, kunnen eisers Public Health and Medical Professionals for Transparency het volledige verslag in 2076 verwachten.”

Het gaat om ongeveer 329.000 pagina’s.(!)

Document onthuld dat 55 jaar geheim moest blijven

Eén vertrouwelijk document in het bijzonder maakte deel uit van een, door de rechtbank bevolen, vrijgave van FDA-bestanden die de FDA bestreed door te beweren dat het bureau 55 jaar zou moeten hebben om deze informatie vrij te geven. (bron)

Een rechter was het daar niet mee eens en beval de vrijgave van 500 documenten per maand, en de allereerste batch documenten bevatte deze bom met de titel “Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie”.

Dit is het document:


Zie: https://commonsensetv.nl/op-heterdaad-betrapt-vertrouwelijk-pfizer-document-onthult-doofpotaffaire-van-vaccinatiedoden/?fbclid=IwAR1otx5QiRgFsqPhIBOZtJfsW8TMk20pxo4jYCY6WQrlXARnGc1NnTJpXXY


Hier een mirror voordat het wordt weggehaald:

Hier een mirror voordat het wordt weggehaald:
https://www.naturalnews.com/files/536-postmarketing-experience.pdf

Het document onthult dat het bedrijf binnen slechts 90 dagen na de vrijgave van het mRNA-vaccin van Pfizer door de EUA al op de hoogte was van vrijwillige bijwerkingenrapporten die 1.223 sterfgevallen en meer dan 42.000 bijwerkingen aan het licht brachten die in totaal 158.893 bijwerkingen beschrijven . De rapporten waren afkomstig uit tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en andere landen.

Afgezien van “algemene aandoeningen”, was de nummer 1 meest gemelde categorie van bijwerkingen van mRNA-vaccins Zenuwstelselaandoeningen , met een kloksnelheid van 25.957 meldingen.

Bron: Pfizer document

Drie keer zoveel vrouwen beschadigd in vergelijking met mannen

Schokkend genoeg onthult het document dat meer dan drie keer zoveel vrouwen worden beschadigd door het Pfizer-vaccin als mannen.

Er werden 29.914 bijwerkingen geregistreerd bij vrouwen en slechts 9.182 bij mannen. Het is niet bekend of hetzelfde aantal mannen en vrouwen het vaccin hebben genomen maar dit aantal legt de zeer reële mogelijkheid bloot van een geslachtsspecifiek risico op vaccinschade dat het FDA tot het uiterste deed om te verdoezelen.

Anekdotisch gezien is de meeste neurologische schade die we hebben gezien bij mensen die door het vaccin zijn beschadigd (stuiptrekkingen, gevoelloosheid, pijn, enz.) afgebeeld bij vrouwen, niet bij mannen.

Het lijkt erop dat de FDA weet dat het mRNA-vaccin een onevenredig, geslachtsspecifiek schadeprofiel vertoont dat ook vrouwen treft in termen van spontane abortussen (ook behandeld in het rapport).

 

Bron: Pfizer

Pfizer vertelde de FDA dat zijn mRNA-covid-vaccins “versterkte ziekte” kunnen veroorzaken door covid erger te maken

Ook tot grote schrik van veel waarnemers die zich zojuist in dit smoking gun-document verdiepen, vertelde Pfizer de FDA onder “Veiligheidsproblemen” (paragraaf 3.1.2) dat de mRNA-injectie “Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED)” zou kunnen veroorzaken. inclusief Vaccin-geassocieerde Enhanced Respiratory Disease (VAERD).”

Dit betekent dat de FDA wist dat het vaccin patiënten ziek kon maken en doden die later met covid werden besmet .

Onder het label ‘ontbrekende informatie’ vertelde Pfizer de FDA ook dat het geen informatie heeft over ‘Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding’, noch over ‘Gebruik bij pediatrische personen < 12 jaar’.

“Effectiviteit van vaccins” werd door Pfizer ook als “Ontbrekende informatie” bestempeld.

Met andere woorden, Pfizer vertelde de FDA dat zijn vaccins mensen konden doden en dat het geen informatie had over de effectiviteit van vaccins , maar de FDA pushte het vaccin toch op frauduleuze wijze als “veilig en effectief”. Pfizer vertelde de FDA zelfs dat het geen veiligheidsinformatie had over het gebruik bij zwangere vrouwen, maar de FDA (en Fauci, de CDC, enz.) drongen allemaal aan op het vaccin voor zwangere vrouwen, ondanks het volslagen gebrek aan veiligheidsinformatie.

Op basis van dit document lijkt het erop dat de FDA zelf tot aan de nek betrokken is geweest bij een criminele samenzwering om de waarheid over vaccinverwondingen en sterfgevallen te verbergen en tegelijkertijd gebruiksgoedkeuringen te verlenen aan dezelfde bedrijven die de FDA openlijk vertelden dat haar producten mensen doden.

Merk ook op dat het hele bedrijfsmediacomplex vanaf de eerste dag heeft gelogen en ten onrechte beweerd dat het vaccin niemand heeft gedood. Ze zijn natuurlijk medeplichtig aan deze vaccinholocaust .

Spontane abortussen, neonatale sterfte en andere effecten op zwangere vrouwen

In de sectie met het label “Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding”, bespreekt het rapport rapporten over het mRNA-vaccin dat wordt gekoppeld aan:

spontane abortus (23), uitkomst in behandeling (5), vroeggeboorte met neonatale sterfte, spontane abortus met intra-uteriene sterfte (2 elk), spontane abortus met neonatale sterfte en normale uitkomst (elk 1).

Merk op dat “spontane abortus” verreweg het hoogste aantal vertegenwoordigt in deze rapporten. Met andere woorden, de FDA wist dat dit vaccin ongeboren baby’s zou doden , maar ze drongen het toch op aan zwangere vrouwen.

En dat allemaal tegen een “virus” waaraan slechts zeer oude mensen met ernstige aandoeningen aan sterven. Houd dat nog even goed in gedachten.

Er is nooit iets aan de hand geweest. Nergens, wereldwijd, is er iets van een ernstige pandemie terug te vinden. De vaccins zijn het virus.

Alle mRNA-vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet en FDA-bureaucraten moeten worden aangeklaagd en gearresteerd

Dit vertrouwelijke document – slechts de eerste van duizenden die nog moeten worden vrijgegeven – onthult twee cruciale dingen:

1) De FDA heeft criminele fraude gepleegd en een verkeerde voorstelling van zaken gegeven door mRNA-vaccins als “veilig en effectief” goed te keuren. Dit betekent dat de hoogste besluitvormers van de FDA nu moeten worden gearresteerd en strafrechtelijk worden vervolgd.

2) Het mRNA-vaccin stond bij Pfizer bekend als dodelijk, zelfs in de eerste drie maanden van noodgebruik. Dit betekent dat Pfizer ook medeplichtig is aan de voortdurende dood van onschuldige slachtoffers, aangezien Pfizer zelf zijn dodelijke vaccin had moeten trekken en alle verkoop en distributie had moeten stopzetten.

Vind nog meer details in de Situation Update-podcast van vandaag, die ook betrekking heeft op Alec Baldwin´s magische pistool, linkse opslokkers van abortuspillen die protesteren tegen SCOTUS, Dr. Oz. lopen voor de Amerikaanse senaat, de covid-vernietigingskampen van Australië en nog veel meer:

http://brighteon.com/6779b557-d912-4ff9-8191-06e7ff6aae03

Bron:
https://www.naturalnews.com/2021-12-02-smoking-gun-pfizer-document-exposes-fda-criminal-cover-up-of-vaccine-deaths.html

https://www.roxytube.com/watch/pfizer-document-exposes-fda-criminal-cover-up-of-vaccine-deaths_F4l5RISAhwxolmu.htmlç

https://thevaccinereaction.org/2021/11/fda-asks-court-for-55-years-to-fully-release-documents-on-pfizer-covid-biologic/

https://www.brighteon.com/6779b557-d912-4ff9-8191-06e7ff6aae03

https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

Alle puzzelstukjes vallen bij elkaar. Ze zijn gezien.


https://commonsensetv.nl/op-heterdaad-betrapt-vertrouwelijk-pfizer-document-onthult-doofpotaffaire-van-vaccinatiedoden/?fbclid=IwAR1otx5QiRgFsqPhIBOZtJfsW8TMk20pxo4jYCY6WQrlXARnGc1NnTJpXXY


“This Pivotal Moment”

 

”Dit is het cruciale moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire...


”Dit is het cruciale moment!” blijkt uit confronterende Britse documentaire...
De pepernoten liggen op tafel, Sinterklaas staat voor de deur en we gaan dat natuurlijk vieren met onze kinderen. Kado's, alle aandacht en liefde voor onze kleintjes want hen mag niets te kort komen, toch? Maar is vrijheid niet het grootste kado wat we hen kunnen geven? Dat ze gewoon mens mogen zijn, zonder te moeten bewijzen dat ze gezond zijn, dat ze niet uitgesloten worden van de voetbalclub, de winkel of school omdat ze niet gevaccineerd zijn, moet ik doorgaan?” 

opent programmamaker Flavio Pasquino de promo op Youtube t.b.v. de Britse Docu “This Pivotal Moment”, een absolute “must watch” als je meer inzicht wilt krijgen in, waar we staan en een video zoekt die anderen de ogen kan openen.

Waar gaat de docu over?

De voorgestelde wereldwijde uitrol van Vaccinpaspoorten heeft niets te maken met uw gezondheid. Vaccinpaspoorten zijn een Trojaans paard dat wordt gebruikt om een volledig nieuw type gecontroleerde en bewaakte samenleving te creëren waarin de vrijheid die we vandaag genieten een verre herinnering zal zijn”, stelt de voice over aan het begin van de docu.

Dit Cruciale Moment

Het project 'This Pivotal Moment', doet dit plan zorgvuldig uit de doeken. Elke dag zijn er mensen die op zoek gaan naar antwoorden op vragen over de irrationele beslissingen die wereldwijd worden genomen. Het is belangrijk onze bevindingen met deze mensen te blijven delen en, zo goed als wij kunnen, hun te helpen tijdens de aanvaarding van deze angstaanjagende waarheid.

Deel deze video met iedereen die aan vraagt, 'wat er dan wél aan de hand is'.

Ondertiteling is nu beschikbaar in het Braziliaans Portugees, Nederlands, Fins, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Portugees en Spaans.

https://www.blckbx.tv/videos/cruciaal-moment?fbclid=IwAR0ZzJwlevZt6SM8Ux_yJB4MYe67_sxs2jncn38mqtWEho4XXaSCrNs53nk

video suggesties voor jou:

threema sharing button