maandag 5 januari 2009

De Pro Israel Lobby 90


Ik herhaal even deze reacties:

'ko zei...
Even de NOS scannend las ik dat terrorist, bedrieger en massamoordenaar Jan Peter Balkenende de volkerenmoord op de Palestijnen door Israël doodleuk rechtvaardigde en een eventueel Palestijnse Verzet als oorzaak voor de genocide aanwees in een of ander propaganda tv kanaal vandaag...Dat soort levensgevaarlijke psychopaten maken dus de dienst uit in Nederland.... denken ze...
10:48 PM

ko zei...
Dus nu ook in Gaza kernafval munitie?Volgens Noorse artsen: "Depleted uranium found in Gaza victims."http://www.presstv.com/detail.aspx?id=80443&sectionid=351020202
11:04 PM

Brendan zei...
Al de opiniepagina van de Volkskrant gelezen op hun site? Wilders mag zijn liefde voor Israel weer belijden. De Volkskrant wordt steeds meer Wilderskrant.'

De reden dat ik deze reacties citeer is vanwege het volgende: een betrouwbare bron vertelde me dat de Nederlandse volksvertegenwoordiger Geert Wilders als VVD-parlementslid, voorafgaand aan Kamerdebatten over Israel, langs de Israelische ambassade ging om daar te bespreken welke strategie en tactiek hij zou moeten volgen. Toen Wilders als VVD-Kamerlid vertrok ging zijn portefeuille naar Hans van Baalen die, volgens mijn bron, gebeld werd dooor de Israelische ambassade of hij net als Wilders langs kon komen om het VVD-standpunt en de VVD-tactiek te bepalen. Het VVD-Kamerlid Van Baalen verklaarde hier geen behoefte aan te hebben. Opvallend is wel dat dit Kamerlid, als de nieuwe buitenland-woordvoerder van de VVD-Tweede- Kamerfractie, toch consequent de belangen van Israel behartigt in het Nederlandse parlement. Op de website van het CIDI staat ondermeer dit:

'VVD: trek ANBI-status Palestina Komitee in
woensdag 24 december 2008
De ANBI-status van het Nederlands Palestina Komitee moet worden ingetrokken. Dit heeft VVD-Tweede Kamerlid Hans van Baalen aan de minister van Buitenlandse Zaken en de staatssecretaris van Financiën gevraagd. Giften aan het NPK zijn dan niet meer fiscaal aftrekbaar.
Het Neder­lands Palestina Komitee kan geen Algemeen Nut Beogende Instelling zijn, stelt Van Baalen, omdat het een bevriende staat (Is­ra­el) wenst te vernietigen en geweld tegen militairen en burgers van die mogendheid accepteert.
Vragen van het lid Van Baalen (VVD) aan de minister van Buitenlandse Zaken en de staatssecretaris van Financiën over de ANBI-status van het Nederlands Palestina Komitee. (Ingezonden 24 december 2008)'


Eens kijken of mijn collega's dit verder gaan onderzoeken. Normaal reageren ze op elk wissewasje in Den Haag. Bekend is ook het volgende:
''AIVD schaduwde Wilders bij bezoeken ambassade'
woensdag 9 mei 2007 08:18
In de tijd dat PVV-leider Geert Wilders nog VVD-Kamerlid was, is hij jarenlang geschaduwd door inlichtingendienst AIVD.
Geert Wilders eist uitleg van premier Balkenende
Dat meldt
De Telegraaf. De AIVD hield Wilders in de gaten bij bezoeken die hij bracht aan de Israëlische ambassade in Den Haag. De inlichtingendienst registreerde zijn gangen naar de ambassade en legde de duur van deze bezoeken vast.
De AIVD vermoedde dat Wilders instructies kreeg van de Israëlische diplomaten over zijn werk in de Tweede Kamer. 'Het frustreerde hen enorm dat zij niet konden achterhalen wat er binnen het ambassadegebouw werd besproken. Eigenlijk wilden ze om die reden afluisterapparatuur plaatsen, maar dat is in de Israëlische ambassade onmogelijk,'
aldus een bron tegen De Telegraaf.' Zie: http://www.elsevier.nl/web/laatste24uur/
aivdschaduwdewildersbijbezoekenambassade.htm

3 opmerkingen:

Sonja zei

De Telegraaf, waarvan iedereen wel weet wat voor soort krant dat is, verrast me regelmatig met de publicatie van zaken die in de andere NL media verzwegen of verdraaid wordt.

Anoniem zei

Trouw, DePers en andere media hebben hier ook over geschreven.
Er was bij de VVD intern onrust over en men dacht bij de VVD ook dat hij een andere agenda heeft/had.
Een paar keer ging hij voor de VVD naar Israël om stemmen te ronselen onder Nederlandse immigranten. Saillant detail: velen van hen hebben een dubbele nationaliteit.

Als VVD-kamerlid had Wilders zelfs een medewerker afkomstig van de israelische ambassade: Elliott Wagschal.
Merijn

Anoniem zei

Jan Peter Balkenende was bij Buitenhof. De NOS schreef: "Volgens de premier is het zinloos om Israël te veroordelen."

http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/1/4/balkenendeuitbegripvoorisral.html

Is het zinloos het veroordelen van genocide...?

Ik weet verder dat het gebruik van woorden als massamoordenaar sommigen kan afschrikken, maar NIET zeggen wat de gevolgen van iemands beleid zijn is niet juist. Witteboorden-massamoordenaars met een mooi pak aan in een propagandashow die genocide goedpraten zijn gewoon massamoordenaars!