maandag 5 januari 2009

De Israelische Terreur 554

De Telegraaf bericht:

'Tankvuur doodt kinderen in Gaza
GAZA/JERUZALEM - In de Gazastrook hebben de Israëlische aanvallers maandagmorgen volgens hulpverleners zeker acht kinderen gedood. Drie kinderen kwamen met hun moeder in de wijk Zeitoun in de stad Gaza om het leven toen een tank hun huis beschoot. Dit meldden medische hulpverleners.


In de Gazastrook hebben de Israëlische aanvallers maandagmorgen volgens hulpverleners zeker acht kinderen gedood. Drie kinderen kwamen met hun moeder in de wijk Zeitoun in de stad Gaza om het leven toen een tank hun huis beschoot. Dit meldden medische hulpverleners.
Elders schoten de Israëli’s vanaf oorlogsbodems op Shati ten zuiden van Gaza. Ze troffen er een huis waarmee ze zeven leden uit een gezin de dood injoegen, vijf kinderen en de twee ouders.
De Israëlische strijdkrachten bestoken sinds 27 december de dichtbevolkte Gazastrook terwijl troepen het afgelopen weekeinde de strook zijn binnengevallen. Er zijn meer dan vijfhonderd Palestijnen gedood en 2500 gewond geraakt.'
Lees verder: http://www.telegraaf.nl/buitenland/2926993/
__Tankvuur_doodt_kinderen_in_Gaza__.html?p=1,1

Geen opmerkingen:

Mossad Blackmailed Bill Clinton

  https://x.com/jakeshieldsajj/status/1791684742297067853 Jake Shields @jakeshieldsajj The Israeli Mossad recorded phone calls of a sexual n...