donderdag 22 oktober 2009

NOVA

Al ongeveer een jaar stuur ik met zekere regelmaat kritische beschouwingen op naar onder andere NOVA. Na enkele seconden krijg ik telkens deze reactie:

Hartelijk dank voor uw mail.

We streven er naar alle berichten binnen een dag te lezen. De grote
hoeveelheid mail noopt de redactie tot scherpe selectie bij het geven
van een inhoudelijke reactie. Het kan enkele dagen duren voordat u
eventueel antwoord krijgt.

Redactie NOVA


En vervolgens verneem ik nooit meer iets van ze. Wonderlijk, nietwaar? Nu moet ik er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat ik ook nooit meer naar NOVA kijk.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hart in aktie is er ook nog of verbouw je huis of koken met Jan, Kees, Pieter,Klaas, Andre, Hans, Peter, Martin, Jos, Henk, Donald of genieten bij terminale kankerpatienten, doodskisten op de auto's, hoe kom je uit de kast, hoe kom je in de kast, kijk naar Geer en Goor etc. Fileleed, hypotheekleed. Allemaal een goede vervanging voor Nova. Op dit moment Amerikaans soldatenleed. Gele lintjes enzo
11 september en ja terroristen en weer oorlogreclame over "DE OORLOG" erachteraan. Als het goed is de 2e want ik hoorde Hitler, werd weer eens tijd.

anzi

Sonja zei

Twan 'o wat ben ik toch een knappe man' Huys en Clairie 'ik stel toch best goede vragen' Polak. Dan heb ik al gegeten en gedronken.

Anoniem zei

God, kanonnen, wat een gelul over die AOW nu. Je houdt het niet voor mogelijk, wat een violen. Samson aan het woord, betere arbeidsvoorwaarden. In welke wereld leeft die gast?????????????????????????????

anzi

Anoniem zei

De flexibele werknemer

Stel, men werkt in de gezondheidszorg, niet zwaar, want alleen in de mijnbouw en staalindustrie!!! Je werkt in een GGZinstelling, dus bezuinigen maar. Hoe doe je dat? Vorig jaar was 32 uur 4x8 dagen. Toen waren er al vakantiedagen ingepikt met het nieuw afgesloten CAO. Dit jaar zijn we flexibele werknemers geworden. I.pv. 4x8 dagen werk je nu 4,5,6,7 per dag. De tekortgekomen uren mag je op de andere dagen inhalen!!! Het toch al vette salaris kan je omhoogkrikken middels een dikke bonus in de vorm van onregelmatigheidstoeslag. Toevallig hoorde ik op de radio zeggen dat de crisis ook voordelen had voor de werkgevers. Namelijk dat hierdoor de werknemers meer flexibel konden worden. We gaan weer terug naar af. Samson vertelt sprookjes. Nooit zoveel flauwekul gehoord.

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...