maandag 29 november 2010

Harry van Bommel van de SP 2

Met in het achterhoofd de informatie van WikiLeaks is dit opvallend:


Van Bommel klef met gewetenloze crimineel

And proud of it! Daar moeten we van uitgaan, aangezien Harry er zelfs een foto van heeft geplaatst op zijn weblog. In zijn schrijven daaronder geen enkele kritische noot over Roland Arnall, onze VS ambassadeur. Wel dat hij ‘immer goedgemutst’ is, maar dat is volgens mij een compliment.

Als er een persoon is die een socialist hardgrondig zou mogen haten is het Roland Arnall wel. Deze miljardair belichaamt namelijk alles waar een socialist van walgt. Meneer is miljardair geworden over de ruggen van armen, bejaarden en andere kwetsbare groepen, die hij met zijn bedrijf Ameriquest (de grootste hypotheekverstrekker in de VS) leningen en hypotheken verstrekte in de vorm van wurgcontracten met misleidende informatie en agressieve verkoopmethoden. Daarvoor werd hij later in 33 staten vervolgd. Naar goed Amerikaans gebruik heeft hij de zaken voor 325 miljoen dollar afgekocht. Zijn ambassadeurspost heeft hij van Bush gekocht met 12 miljoen dollar campagnegeld.

En in Amerika zijn ze er nog niet klaar mee, kijk bijvoorbeeld op YouTube. Dat je als politicus wel eens met foute figuren moet spreken is tot daar aan toe, maar dit was geheel vrijwillig, en ermee pronken op je weblog, zonder een enkel woord van afkeuring, vind ik helemaal verwerpelijk.

http://sptransparant.blogsome.com/2008/02/08/van-bommel-klef-met-gewetenloze-crimineel/

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...