vrijdag 1 januari 2010

Yochanan Visser als Crimineel 30






Yochanan Visser met JNF-petje



Yochanan Visser is a Dutch-language analyst for the Israel Facts Group (www.israelfacts.eu), a European media watchdog organization, as well as manager of Israel Facts Monitorgroup and www. israelfacts. eu. He lives in Efrat, Israel.



Yochanan Visser,

Dit jaar kan een jaar van vrede worden, als u en de uwen bereid zijn de terreur tegen de Palestijnse bevolking te stoppen, door de gestolen gebieden terug te geven aan de rechtmatige eigenaren zoals het internationaal recht gebiedt en de wereldgemeenschap eist. Pas zodra dit is gebeurd kan er vrede komen. Blijven u en de uwen evenwel doorgaan met de decennialange terreur dan zal er niets veranderen. De Palestijnen hebben zich met de ondertekening van de Oslo-Akkoorden het bestaan van Israel erkent. Nu moeten u en de uwen het bestaan van een Palestijnse staat erkennen, een staat op de 22 procent van het voormalige Palestina, een gebied dat minder dan de helft is dat de Palestijnse bevolking in 1947 van de VN heeft toegewezen gekregen. Maar doordat u en de uwen doorgaan met het stelen van Palestijns land en het onderdrukken van de Palestijnse burgers is de mogelijkheid dat dit genereuze aanbod ooit verwezenlijk wordt nihil, en daarmee wordt ook een rechtvaardige vrede en een Palestijnse levensvatbare staat onmogelijk gemaakt. Het gevolg is dat de Palestijnen zich zullen blijven verzetten. En daartoe hebben ze ook het recht volgens het internationaal recht, zolang het Palestijnse verzet maar niet de Joodse bevolking tot doelwit kiest, maar de Israelische strijdkrachten. Doen ze dat niet, dan is er sprake van terrorisme, net zoals er sprake is van Israelisch terrorisme zodra Israelische militairen 'disproportioneel geweld' gebruiken tegen de Palestijnse burgerbevolking. Voor alle duidelijkheid, er is geen enkel wezenlijk verschil tussen iemand die zichzelf en plein publique opblaast in de hoop daarmee omstanders te treffen en iemand als u die via diefstal de Palestijnse burgerbevolking met behulp van staatsgeweld terroriseert. In uw geval komt daar nog bij dat u als bouwvakker/aannemer een graantje meepikt. Leest u dit actuele bericht in Haaretz eens:

Last update - 11:53 01/01/2010
Construction in West Bank settlements booming despite declared freeze


Despite the construction freeze, dozens of settlements in the West Bank are experiencing a building boom, even on the eve of another visit to the region by U.S. envoy George Mitchell to try to restart talks for a final settlement between the Israelis and Palestinians.

Construction is being carried out mostly to the east of the separation fence; it began shortly after warrants were issued on November 26 freezing construction.



Kortom, de vraag is: kiezen u en de uwen dit jaar opnieuw voor de weg van de terreur, of kiezen u en de uwen voor de weg van de vrede? En ik benadruk het woord 'terreur', zoals het gedefinieerd wordt in het Amerikaanse Leger Handboek: het bewust geplande gebruik van geweld of dreiging van geweld om doelen te bereiken die politiek, religieus, of ideologisch van aard zijn.' In uw geval: het met geweld bezet houden van Palestijns land. Anders gesteld: blijft u een terrorist of kiest u voor de vrede? De keuze is aan u. Zo simpel ligt de zaak. En al het andere dat u erbij verzint is slechts propaganda om de aandacht af te leiden.

In afwachting van uw antwoord,
Stan van Houcke
Journalist/schrijver
Amsterdam

1 opmerking:

Anoniem zei

Het bewijsmateriaal van Yochanan Visser w.b. het coëxisteren van dieven en de bestolenen. Een slapstick shotje van ... ja, wat eigenlijk?
De shekels voorop, de shovels bij de achteruitgang, de geweren onder de toonbank, de lijken uit beeld en het wachten is nog op het kerkhof waar de overledenen, nadat het een en ander eindelijk wordt opgelost, mogen rusten in vrede.

De feiten in het perfide hoofd van Yochanan Visser:

Toelichting bij fanatieker dan. ...
De video hieronder hoort bij het artikel "fanatieker dan fanatiek 2". De clip bevat beelden van de winkel van de Palestijn Ashraf in El Khader en laat zien dat de Joden van Efrat en de Palestijnen van El Khader normaal als mensen met elkaar omgaan, en geen last hebben van haat.
Dit zou een voorbeeld kunnen zijn voor sommige Nederlandse Pro-Palestina activisten die geen mogelijkheid onbenut laten om een klimaat van haat te scheppen onder het mom van het verlangen naar vrede."

ps. Ben je klaar mee met zo'n voorbeeld. Doet me denken aan andere voorbeelden, als het goed is moeten die Yochanan Visser ook bekend zijn.

anzi

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...