woensdag 19 januari 2011

Ratna Pelle's Antisemitisme 5



Wouter Brasse in -- naar mag worden aangenomen -- carnavalspak.


 Nederlanders, al dan niet joods, die de Israelische schendingen van het internationaal recht afwijzen roepen de razernij op van extremisten zoals Martien Pennings, Wouter Brasse en Ratna Pelle. Ik geef u allereerst een recent voorbeeld van de racist Martien Pennings:

19 Jan 2011 | Door Martien Pennings | 

Je hebt, zoals ik eerder aangaf, als fatsoenlijke islamcriticus & Israëlverdediger de keus tussen twee mogelijkheden:  1) je slaat een redelijke toon aan en de politiek-correcte mandarijnen luisteren niet , 2) je begint te schelden en de mandarijnen luisteren misschien, maar dan beginnen ze over de toon, de toon, de toon van het debat.  
Dus kies ik voor schelden en althans misschien gehoord worden. In dat kader had ik bedacht om boven de komende openbare slachting op deze site van domme gans Evelien Gans als kop te zetten:
“Evelien Gans is een Joodse nazi-hoer met een Stockholmsyndroom.”
Ja, en ik wéét wel (van het foute mietje Stephan Sanders) dat Evelien alleen maar een Joodse vader heeft, dus dat ik haar strikt genomen wel een nazi-hoer kan noemen maar géén Joodse nazi-hoer. Toch laat ik me om zo’n kleine reden  geen smaakvolle provocatie ontnemen. En trouwens, ik laat me wél iets gelegen liggen aan de vele mooie kanten van de Joodse traditie, maar niet aan dat vage half-racistische gezeik van orthodoxe snit.
Aldus Martien Pennings. 

Wouter Brasse en Ratna Pelle behoren tot dezelfde categorie filosemieten die hun antisemitisme op al dan niet vermeende Arabieren projecteren. Ook zij gebruiken Israel als stok om hun eigen ressentimenten te uiten. Een recent voorbeeld:
IMO Blog, 2010

door Wouter Brassé, Sittard Web Log, donderdag 2 december 2010





Hoeveel van de aantijgingen en verdachtmakingen tegen El Fasseds persoon beklijven of bewezen kunnen worden, moet ik nog zien. Sommige lijken overtuigender dan andere.
Ik ontbeer de tijd voor een grondig onderzoek en dito artikel, maar ik zou liever zien dat meer op de zaak werd ingegaan, nl. wat EI, ICCO, UCP en trawanten allemaal beweren op hun websites. Ik heb wat pdf-jes bekeken over het Midden-Oosten conflict op de sites van ICCO en UCP en enkele artikelen op IE, en ik was vrij verbluft over de ontstellende en schaamteloze eenzijdigheid, vooral bij wat zich "vredes"- en "ontwikkelings"organisaties noemen

Met andere woorden: 'aantijgingen en verdachtmakingen' tegen een Nederlandse volksvertegenwoordiger kunnen door Brasse en Pelle niet 'bewezen worden', maar wel zijn ze benieuwd of deze niet bewezen 'aantijgingen en verdachtmakingen' desondanks toch zullen 'beklijven'. Dit is de manier van rechtse extremisten, de manier van Joseph Goebbels die het ooit aldus formuleerde:

Wij spreken niet om iets te zeggen, maar om een bepaald effect te bereiken.
Et voila. Mensen die ondertussen gedocumenteerd hun waanzin tegen het licht houden worden bij gebrek aan argumenten door hen beticht antisemieten en nazi's te zijn. Geen argumenten om 'grondig onderzoek' te doen maar wel burgers criminaliseren. En zodra de vijanden zijn aangewezen kan het moorden beginnen.





Martien Pennings:

Ik ga een zeer recente tekst van Evelien Gans , waarin zij haar hele ziel en zaligheid heeft gelegd, zodanig met de grond gelijk maken, dat ze geen enkel weerwoord zal hebben. Die gaat net zo hard knock-out als grachtengordelziener Bas Heijne en net zo hard als de intellectuele charlatan Ian Buruma nog onderuit zál gaan. Om de dommere van mijn tegenstanders in de gelegenheid te stellen te ontsnappen zonder weerwoord te hoeven geven, scheld ik altijd in lichte of zware mate. Ligt eraan hoe dom of weerzinwekkend ze kletsen. En die Gans, die lult zo ongelooflijk stom, die zal ik zodanig tot haar voetzolen afbranden, dat ik haar alvast een extra ontsnappings-route bied met dit stukje.

De brandende haat van zo'n bejaarde man die nooit zich erkend heeft gevoeld kan gevaarlijk zijn in een crisistijd. Bestaat er geen hondenfluisteraar voor een dergelijke meneer? 

9 opmerkingen:

AdR zei

Je hoort en leest dezer dagen veel, heel veel tuig van de richel opinies verkondigen in Nederland, maar deze Pennings als homofoob, antisemiet, vrouwenhater, racist en islamhater slaat alles met stukken. Hij houdt zich ook uitdrukkelijk niet aan de partijlijn van Wilders met deze uitspatting.
Wat een tijden, wat een zeden.

Tulay zei

Ik heb de dienstdoende webmaster in de persoon van Ayo Jagt a.k.a. D.G.Neree a.k.a. de Pozzebok (zijn vader's schepping) tot driemaal toe dringend verzocht de kwalificaties van mevrouw Gans te verwijderen. Ik heb daar de bewijzen van. Ik voel me meer dan beroerd omdat ik bij stom toeval eergisteren de bekende twee contra-gedichten van Jaap Meijer en Eli Dasberg heb gelezen plus een deel van haar oratie uit 2002. Niemand verdient het om zo weg gezet te worden als door Pennings (hij is gek) c.s. is gedaan. Ik zal morgen nog een poging doen om de mij bekende eigenaar van de site te bewegen het stuk weg te halen. Zo neen dan zal ik mijn advocaat vragen een strafrechtelijke vervolging te entameren.

Brassé-Limburg zei

Ik ga je gezwam en leugens en laster niet meer eens lezen Van Houcke, maar mijn foto is zonder toestemming overgenomen, dus gelieve deze van je blog te verwijderen.

Tulay zei

Vieren ze in Israel dan geen carnaval ?

Tulay zei

Twee vliegen schieten me in 1 klap te binnen

stan zei

wat is precies de reden dat je die prachtige carnavalsfoto van je niet op mijn site wilt zien? je bent er trots op om als zot rond te lopen, dus ik begrijp je bezwaar niet. desondanks, brasse, mag ik die illustrerende foto van je op mijn site plaatsen?

AdR zei

@Tulay
Strafrechtelijke vervolging - ik ben er geen liefhebber van, allesbehalve, maar het valt mij toch al op dat deze lui volstrekt straffeloos hun miserabele praatjes mogen verkondigen en dat bekendere mensen voor veel minder voor de rechter zijn gesleept (tot en met Theo van Gogh). Wat is er toch misgegaan met Nederland?

Anoniem zei

Ik zie van Gogh niet aan voor 'veel minder'. Jammer dat Brasse zijn foto niet geplaatst wil zien. Heeft toch wel toegevoegde waarde.

anzi

Anoniem zei

Trouwens, je zal maar familie zijn van Martien Pennings. Dan schaam je je toch ook dood. Wat een aso, zeg.

anzi