zaterdag 12 juni 2010

Israel als Schurkenstaat 248


Paul heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Israel als Schurkenstaat 276" achtergelaten:

Internet ,het enige fenomeen waar de hasbara niet tegenop kan
http://zaplog.nl/zaplog/article/internet_doodde_de_hasbara_ster



Internet doodde de hasbara ster

Door P.uncia, Op zat 12 jun 2010 18:28,

Een van de meest opvallende trends volgend op de aanval op de Vrijheid Vloot is hoe snel de Israëlische hasbara is ontmaskerd en in diskrediet gebracht door internetjournalisten. Robert Mackey heeft een bericht op het Times
Lede blog vandaag dat een aantal voorbeelden belicht, Max Blumenthal’s rapportage over de vervalste IDF geluidsband van de aanval en het werk van Noam Sheizaf over de Turkse foto’s van de aanval op de Mavi Marmara die de beweringen van de IDF tegenspreken.

Aan deze twee zou ik Lia Tarachansky willen toevoegen. Blumenthal’s werk weerlegt de bewering van de IDF dat de vloot een
link had met Al Qaeda, het werk van Jared Malsin bevestigt de vervalste geluidsband en Ali Abunimah, die de leiding heeft genomen over veel van deze verhalen en heeft recent de koers van de Mavi Marmara gereconstrueerd om te laten zien dat het schip eigenlijk op de vlucht was op het moment van de Israëlische aanval. Dit alles is verschenen op het internet en helpt om het verhaal vorm te geven, ondanks de inspanningen van het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Deze inspanningen helpen om een cruciale leegte te vullen rond het verhaal van de aanval omdat Israël nog steeds weigert om al het beeldmateriaal vrij te geven dat zij van de vlootpassagiers in beslag hebben genomen. Israël heeft fragmenten van het beeldmateriaal vrijgegeven waarvan zij geloven dat deze hun versie van de gebeurtenissen ondersteunen, blijkbaar geloven zij dat ze door het beperken van de toegang tot het beeldmateriaal het verhaal konden controleren.

Dit is duidelijk niet het geval geweest. In plaats daarvan zijn ze in het defensief, druk bezig met het geven van
verduidelijkingen en excuses. Het enige "succes" in hun hasbara inspanning is de racistische "We are the world" imitatie die eigenlijk alleen maar bevestigt hoe absoluut stokdoof veel Israëli's nu zijn voor gevoelens over de hele wereld.

Het feit dat deze beschamende vertoning in Israëlische kringen wordt gezien als een succes wordt "
Hasbara waanzin syndroom" genoemd door de Israëlische blogger Didi Remez. Ze eindigde met zich ook hiervoor te moeten verontschuldigen, hoewel de Israëlische woordvoerder Mark Regev, "dacht dat het grappig was".

Het lijkt erop dat de Israëlische hasbara het een stuk moeilijker krijgt in het internettijdperk. Ik bedoel, wie gaat "een land zonder volk voor een volk zonder land" geloven wanneer er 10 YouTube clips zijn om te bewijzen dat je het mis hebt?

Door, Adam Horowitz.

2 opmerkingen:

Lucas zei

Caring captilism: ethical internet companies:

PayPal Cuts Off Atlas Shrugs for Promoting Hate, Violence

PayPal has notified Pamela Geller at Atlas Shrugs that her site has been reviewed and it violates their Acceptable Use Policy. PayPal says their service “may not be used to send or receive payments for items that promote hate, violence, racial intolerance or the financial exploitation of a crime.” She must remove the PayPal payment option from her website.

Pam, along with Robert Spencer, a NYT best-selling author, and the founder and director of Jihad Watch, has formed Stop Islamization of America (SIOA). They recently sponsored a rally at of the corner of Liberty and Church in New York City, near the site of the planned Ground Zero mosque. A peaceful rally with thousands of Americans turning out to decry the erection of a mega mosque built to look out over the sacred burial grounds at Ground Zero.

Atlas Shrugs is a fierce defender of Israel. Israel has only one enemy capable of destroying her – and wanting to destroy her, and that is Islam. So Pam talks about Islamic jihad, which is not a myth, but a reality. Apparently, telling the truth is considered hateful by PayPal.
http://www.stoptheaclu.com/2010/06/12/paypal-cuts-off-atlas-shrugs-for-promoting-hate-violence/

Paul zei

De Israëlische toneel produceert nog steeds allerlei komedianten
http://zaplog.nl/zaplog/article/hasbara_75_al_qaeda_huurlingen_op_mavi_marmara

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...