woensdag 9 juni 2010

Stevo Akkerman 4

Paul heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Stevo Akkerman 2" achtergelaten:

"Nog altijd zijn er Israeliërs die voorstellen alle Palestijnen te verplaatsen naar Jordanie, en nog altijd zijn er (veel meer) Palestijnen en Arabieren die alle joden de zee in willen drijven."

Verplaatsen versus in zee drijven,het bekende eufemisme bij dit conflict.
Stel dat beide kanten hetzelfde willen,uitdrijven dus, dan is het bij de Palestijnen nog steeds bij een idee gebleven van een volk zonder staat,en door de Israëli's,als volk met (veroverde )staat al ten uitvoer gebracht door middel van uitdrijving van Palestijnen naar een getto in Gaza .
Ondanks dit heldere bewijs van etnic cleansing spreekt men nog steeds van verplaatsing na de daadwerkelijke handeling ,terwijl het in zee drijven nooit ten uitvoer is gebracht en toch als bewijs van handelen wordt gepresenteerd,kun je nagaan hoe goed de lobby werkt.


De voorstelling van zaken door mensen als Stevo Akkerman van Het Parool is zo ziek dat het weer onverklaarbaar is geworden, tenzij men ervan uitgaat dat Akkerman echt gestoord is. Hij leeft in een omgekeerde wereld. Hij kijkt in elk geval verdacht star uit zijn ogen, alsof hij onder de pillen is. Akkerman liet eens in een interview weten dat hij als hij in de tweede helft van de negentiende eeuw had geleefd racisme 'normaal' had gevonden, aangezien iedereen toen racist was. Maar die redenering klopt niet, want al een eeuw eerder verzetten vooral Britse humanisten zich fel tegen het racisme dat de basis was waarop de slavernij gedijde.

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...