zaterdag 28 november 2009

Yochanan Visser als Crimineel 3


Yochanan Visser met JNF-petje.








'Yochanan Visser is a Dutch-language analyst for the Israel Facts Group (www.israelfacts.eu), a European media watchdog organization, as well as manager of Israel Facts Monitorgroup and www. israelfacts. eu. He lives in Efrat, Israel.'


We weten nu dat Yochanan Visser iemand is die het internationaal recht schendt door op gestolen land van de Palestijnen te leven. Desondanks meent Yochanan, wat zoveel betekent als God's Genade, een variant van waarschijnlijk zijn echte naam: Jan, dat hij in staat is onafhankelijk te berichten over zijn zionistische heilstaat. Ik ben altijd heel voorzichtig als de vos de passie preekt, of als een kleptomaan begint te roepen dat het schande is om hem dief te noemen. Enfin, de brutalen hebben de halve wereld, en de andere helft heeft het nakijken. Hoe dan ook:


Beste meneer Yochanan Visser,

Ik heb u inmiddels twee emails gestuurd met het verzoek mij als journalist en schrijver antwoord te geven op de vraag: op grond waarvan meent u dat u het internationaal recht mag schenden? De vraag is simpel, maar gezien het feit dat u vooralsnog blijft zwijgen, is het antwoord kennelijk moeilijk, zo niet onmogelijk. Ik vrees toch dat u die vraag ooit eens zal moeten beantwoorden, al was het maar omdat uw dochter Leah dezelfde leugenachtigheid ten aanzien van mijn en dijn ten toon spreidt wanneer ik op haar Hyves-site kijk: http://leahleh.hyves.nl/blog/


Dat is niet goed. De tien geboden zijn een een oude en beproefde richtlijn voor een fatsoenlijk leven. Ik citeer vier van de geboden in die hier van toepassing zijn:

6. Gij zult niet doodslaan.

8. Gij zult niet stelen.

9. Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.

10. Gij zult niets begeren dat van uw naaste is.


In feite spreekt het allemaal voor zich. De regels die Mozes van zijn God op de berg Sinai kreeg, zijn er niet voor niets, ze verzekeren een basis voor een fatsoenlijk bestaan. Gij zult niet stelen, dus ook niet het land van de Palestijnen. Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste, dus ook geen propaganda maken voor een ideologie die terreur pleegt tegen de Palestijnse burgerbevolking. Gij zult niets begeren dat van uw naaste is, dus ook niet de waterbronnen, de boomgaarden en het land van de Palestijnen. En dan tenslotte: Gij zult niet doodslaan, dus ook niet de meer dan 300 Palestijnse kinderen die in december en januari j.l. werden vermoord door Israelische militairen. Dat is in strijd met het zesde gebod, zeker als we weten dat die moorden het resultaat waren van de door zionistische leiders en hoge Israelische militairen publiekelijk beleden strategie van het ‘disproportioneel geweld’. Terreur dus die werd gesteund door rechtvaardigingen van mensen zoals u Yochanan Visser.

Dit is allemaal al erg genoeg, maar nog gruwelijker is het dat u uw dochter Leah heeft besmet met uw waanzin, wanneer ze op haar Hyves-site het volgende schrijft:


baroech dayan ha emet (gezegend is hij die over de waarheid oordeelt)

16 okt, 14:44

met diepe droevenis en de grootste pijn , woede en verdriet bevestigen wij het nieuws dat de VN het Goldstone rapport heeft goedgekeurd en dat er Israelische leiders onterecht vervolgd zullen worden ....... " and i think to myself , what a "wonderfull " world "


Zie: http://leahleh.hyves.nl/blog/


Letwel, Yochanan Visser, uw dochter heeft dus geen diepe droevenis en de grootste pijn , woede en verdriet ‘ over het feit dat onafhankelijke onderzoekers, of die nu joods of niet joods zijn, hebben geconstateerd dat in naam van onder andere haarzelf de Israelische strijdkrachten op grote schaal oorlogsmisdaden hebben gepleegd. Nee, uw dochter heeft ‘‘diepe droevenis en de grootste pijn , woede en verdriet ‘ over het feit dat de wereldgemeenschap van oordeel is dat de daders, of dit nu Palestijnen of Joden zijn, zich dienen te verantwoorden voor een onafhankelijke rechtbank. Met andere woorden: ze accepteert het feit dat meer dan 300 Palestijnse kinderen en jongeren van haar leeftijd werden vermoord, zoals Duitse kinderen tijdens de nazi-tijd accepteerden dat hun Joodse klasgenoten ineens werden gedeporteerd. Waar komt uw dochter’s haat vandaan, Yochanan Visser? En waar komt uw haat vandaan? Wat hebben die vermoorde Palestijnse kinderen u aangedaan?


In afwachting van uw antwoorden,

Stan van Houcke

Journalist/schrijver

Amsterdam

7 opmerkingen:

Sonja zei

Dochterlief heeft ook ene 'Yochanan' als Hyves-vriend. Misschien familie. Een joodse gun slinger, check de foto. Als mijn dochter zich daarmee zou associëren, ook al is het maar virtuele vriend, dan zwaaide er wat. Maar ja, het zijn kolonisten hè, dan heb je toch met criminelen te maken.

AdR zei

De naam Jan komt via de vergrieksing Johannes net zoals de hebraïsering "Yochanan" van het Aramese Yuhanna, Gods tederheid. Visser, dat doet pas potsierlijk aan.
Maar ja, als je het woord droefenis al niet kunt spellen...

Om de wandaad van het stelen van land en goed van andere mensen goed te praten moet je de sukkelaars van wie je het steelt wel haten - vooral als ze nog steeds in de buurt op een houtje zitten te bijten. Ook vertoond in Amerika en Australië, tot vandaag aan toe, dus waarom niet in Palestina - in verband waarmee je christenen om de oren kunt slaan die jouw heilige boekje ook als hun heilige boekje beschouwen. (Zolang die christenen maar niet zelf Palestijn zijn, die al zolang een pijn in de reet zijn voor zionisten en Noordatlantische christenen).

Anoniem zei

Nog eentje van Thomas von der Dunk De reacties hierop zullen Visser welgevallen. Even monitoren en in troebel water vissen, Visser?



Kamer capituleert voor knuffelautochtoonThomas von der Dunk, 27-11-2009 15:39reageer 407 reacties

Wees minder bang voor Wilders en de PVV-aanhang en denk meer aan de belangen van Nederland. Dat kan zich geen internationaal isolement veroorloven.
Lees verder VKBlog

anzi

Anoniem zei

Beste Leah,

Als jij een War(s)child zoekt, hoef je niet naar het verleden en niet naar het buitenland te reizen. Ze liggen voor het oprapen bij jou om de hoek. Live te aanschouwen, geen museum nodig. Even monitoren.


Marco Borsato bijgevoegd als hyves vriend

WAR CHILD

Marco in Afrika
Marco in SierraLeone
Marco in Oeganda
Marco in Oeganda
Marco in Afghanistan

anzi

AdR zei

Huh?

Wie betaalt Wilders? Twee weken nadat ik mijn vraag aan Geert Wilders stelde, staat hij op de journalistieke agenda. Bij Pauw &Witteman stelde Femke Halsema hem vol overtuiging, alsof ze hem helemaal zelf had bedacht. Vrij Nederland probeerde deze week over de kwestie verhaal te halen bij de PVV. Het was onduidelijk of giften die binnenkwamen via een Amerikaanse organisatie als Children of Jewish Holocaust Survivors gebruikt worden voor juridische ondersteuning van Wilders of naar de PVV gaan. De verslaggever van VN legde die vraag voor aan een woordvoerder van de beweging, die helaas verzuimde om terug te bellen. Echt jammer, want het is een vraag die me belangrijker lijkt dan de vraag of de PVV extreemrechts genoemd mag worden. Zijn er buitenlandse organisaties die hem steunen en zo ja, met welk doel? Wilders zal antwoord op die vragen moeten geven, wil hij in de toekomst bestuurlijke verantwoordelijkheid kunnen dragen.
(Bas Heijne, Knuffelautochtonen).

Sonja zei

Een schurkenstaat heeft schurkenstreken. Maar dat weet nog steeds niemand. Dit is weer een kans om te leren: Israel kondigt een bouwstop af en begint meteen driftig te bouwen.

Anoniem zei

waar woon jij stan?

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...