woensdag 17 mei 2023

Wordt geen lid van Blogger!

Wordt geen lid van Blogger, want die is met een censuurcampagne begonnen. Sommige gecensureerde berichten blijken vervolgens ten onrechte gecensureerd te zijn, en worden terug gezet. Ik hou niet van censuur. Ik ben daar te oud voor.


De publicatie van deze post is ongedaan gemaakt omdat de post in strijd is met de communityrichtlijnen van Blogger. Als je opnieuw wilt publiceren, update je de content zodat deze voldoet aan de richtlijnen.
Deze post is achter een waarschuwing voor lezers geplaatst omdat de post gevoelige content bevat zoals uiteengezet in de communityrichtlijnen van Blogger.
Deze post is verwijderd omdat deze in strijd is met de Communityrichtlijnen van Blogger. Als je deze opnieuw wilt publiceren, update je de content zodat deze voldoet aan de richtlijnen.

1 opmerking:

Rene Westermann zei

Alhoewel ik inmiddels ook te oud ben voor censuur, blijf ik halsstarrig weigeren te gehoorzamen aan allerlei veiligheidswetten.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...