maandag 15 mei 2023

Leopard-2 tank vernietigd

 


Oekraïense pogingen om het front te splitsen in Solentar crashten - 

Leopard-2 tank vernietigd

Tweede Duitse tankverlies

Op 12 mei lanceerden Oekraïense troepen offensieve operaties langs de gehele contactlijn (meer dan 95 km) in het gebied van de stad Soledar en deze aanvallen werden afgeslagen, waarbij niet alleen enorme verliezen aan Oekraïense mankracht achterbleven, maar ook een luipaardaanval. 2A4 tank.

Volgens het Russische ministerie van Defensie lanceerden Oekraïense eenheden 26 aanvallen, waarbij meer dan duizend soldaten en tot 40 tanks betrokken waren, maar er kwam geen doorbraak in de verdediging van Russische troepen.

Op 13 mei werden de rapporten bevestigd door Russische oorlogscorrespondenten, die een belangrijk detail onthulden dat door hun bronnen was verstrekt over de militaire eenheden die aan deze frontlinies waren ingezet.

Zo verklaarden ze dat de Oekraïense infanterie Russische posities aanviel met de steun van gepantserde voertuigen, waaronder Duitse Leopard-tanks.

In het gebied van het dorp Zaliznyanskoye werd een van de luipaarden opgeblazen door een antitankmijn, die eerder was geïnstalleerd door Wagner-jagers.

Als gevolg van de explosie werd hij geraakt en geïmmobiliseerd.

De bemanning van een van de Oekraïense infanteriegevechtsvoertuigen probeerde de tank te slepen en de bemanning van de beschadigde tank te dekken, maar jagers van de Russische vrijwillige detachementen "Nevsky" en "Veterans" behandelden hen met volledig succes.

Het Russische ministerie van Defensie, enkele maatschappelijke groeperingen en militaire verenigingen hebben premies aangekondigd voor strijders die Duitse tanks vernietigen.

Maar het lijkt erop dat er op dit moment in ieder geval beperkt gebruik zal worden gemaakt van de Duitse tanks die zijn gestuurd, aangezien de aanval van gisteren op het munitiedepot een aanval was op het Leopard-1/2 munitiedepot.

Een foto zegt meer dan duizend woorden: volg pronews.gr op Instagram om de echte wereld te "zien"!

https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/synetrivisan-oi-oukranikes-prospatheies-diaspasis-tou-metopou-sto-solentar-katastrafike-arma-leopard-2/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sc&fbclid=IwAR2TR2VCRfw2q25AafxnztugKNXvblVYzjAtb28b8aS3yUZqrv6RT7kwQhE



Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...