donderdag 6 januari 2011

Ronny Naftaniel van het CIDI 31

Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Ronny Naftaniel van het CIDI 31" achtergelaten:

Hoe lang blijft Naftaniel de 'democratie' van Israël nog benadrukken?

MK Ben-Ari: Eradicate treacherous leftists 





Ook dit is bezetting: opbouw van zelfstandige economie verhinderen zodat je altijd een voorraad goedkope arbeidskrachten achter de hand hebt.

Israël verwent bezoekers op Vakantiebeurs 2011

Van 12 t/m 16 januari 2011 is Israël traditiegetrouw vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaar pakt Israël extra uit met een speciaal promotieteam van AHAVA COSMETICS die gedurende de gehele beurs bezoekers verwent met gratis handmassages en samples van Dode Zee producten. Dit in het kader van de wereldwijde online verkiezing van de 7 Nieuwe Natuurlijke Wereldwonderen met de Dode Zee als één van de 28 finalisten. 




Abracadabra gekronkel van Naftaniël:

di 04-01-2011

De Israëlische regering dwingt een onofficiële bouwstop af in de nederzettingen op de Westoever, hebben Joodse burgermeesters van Samaria deze week verklaard. De bevordering van stedelijke bouwplannen wordt systematisch vertraagd en dat betekent dat we effectief met een bouwstop te maken hebben, schreef de burgermeester van Ariel, de op vier na grootste nederzetting, deze week aan de Israelische premier Benjamin Netanyahu.


http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/01/04/R280.htm

Waarom die man nog steeds niet in ernstige gewetensnood is geraakt is mij eerlijk gezegd een raadsel. Ik kan alleen maar concluderen dat hij dan wel een fanaticus moet zijn.

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...