maandag 3 mei 2010

Wiesje de Lange. Extremiste. 6

Wiesje de Lange: "Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk."

Entlösung van Palestijnen, dat bepleit Wiesje de Lange. Waarom? Omdat ze Amalekieten zouden zijn, en die deugen niet. VolgensWiesje de Lange, die gelukkig alleen maar een podium krijgt bij haar extreemrechtse ideologiegenoten op het internet en haar antisemietische kameraden van Christenen voor Israël. Verontrustend is ook de revival van Middeleeuwse ideeën om mensen, die de misdaden van Israël rapporteren, de mond te snoeren.



Bepleiten dat een volk, welk volk dan ook, totaal vernietigd moet worden, als "enige oplossing" (zie:
Endlösung), is in Nederland strafbaar, alsmede het verspreiden van zo'n boodschap, en ook haatzaaien en de verspreiding daarvan. Ik roep hierbij dan ook iedereen op om aangifte te doen tegen haar uitgever, Uitgeverij Kok te Kampen, of hier een klacht in te dienen. Dat Israël zulkeextremisten koestert is niet verassend aangezien ze er zelfs in de regering zitten, maar dat wil nog niet zeggen dat ze hier ook carte blanche moeten krijgen.
http://deisraellobby.blogspot.com/2010/05/wiesje-de-lange-er-is-geen-oplossing.html

3 opmerkingen:

Sonja zei

W. de Lange. Jeruzalem, Israël: "Wat volgens mij het belangrijkste is dat is de oorlog hier ter plaatse, waar jullie steun wel degelijk wordt opgevangen en op prijs gesteld. Jullie houding sterkt wel degelijk Israël, burgers en soldaten. Met de hulp van onze G'd zullen wij deze oorlog winnen en op den duur zal er van heel die afgodendienst van Mohammed niets overblijven." 2009.

"Het ging om twee betrokkenen, waarbij de een verbaal, met een onwrikbaar, van God gegeven en met bloed besmeurd standpunt, vocht tegen de ander die de redelijkheid en de rust zelve uitstraalde. Mevrouw Kaag moest alleen elk van haar antwoorden om de hooguit vijf seconden onderbreken voor een 'Laat u mij nu ook eens uitpraten'. Op de Israëlische ambassade moeten ze met samengeknepen tenen hebben zitten kijken naar mevrouw De Lange. Dit was de onwrikbare Netanjahoelijn die geen enkel uitzicht biedt op enige vreedzame oplossing. Met fragmenten van zoveel haat, zo gedecideerd en zo vol overtuiging gebracht, dat ik maar niet zal zeggen wat ik dacht wat de grond onder het Israëlische standpunt ten opzichte van de Palestijnen nog het meeste leek.

De vrouwen kwamen geen stap dichterbij elkaar. Dat hoeft niet meteen, maar er was ook geen sprake van zelfs maar een sprankje begrip voor de Palestijnse kant. Ik bij jullie komen kijken hoe het is? Ik denk er niet over, elke Israëliër die daar komt wordt meteen vermoord." (En dat schrijft zelfs een pro-Israelkrant Trouw in 1996)

Mevrouw zit nota bene in het Comité van aanbeveling van de Elburgse synagoge, tussen klinkende namen.

Haar boek is ook bij de NRC te koop.

Anoniem zei

Wetboek van Strafrecht
Artikel 137d
http://www.wetboek-online.nl/wet/Wetboek%20van%20Strafrecht/137d.html

groet, Koen

Anoniem zei

Naftaniel, dit zijn geen spijkers op laag water, wat doen we hieraan? Moet er niet het een en ander aangeklaagd worden? Succes verzekerd deze keer.

anzi

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...