woensdag 24 november 2010

Arnold Kuijk als Calimero 3

Meneer van Houcke,

Voor iemand die zich journalist noemt, bent u erg slecht op de hoogte.

Ik verzoek u bij dezen vriendelijk beide 'Calimero Kuijk' stukjes onmiddellijk te verwijderen. Doet u dat niet, dan zal ik ze opvatten als bewuste, zij het ietwat onbeholpen, poging om mij belachelijk te maken en in dier voege als smaad.

U schrijft: "om zo mijn lezers erop te attenderen met wat voor soort mensen men te maken kan krijgen".
U weet zelf echter duidelijk niet "met wat voor soort mensen" u in mijn geval te maken heeft. Er is her en der wel iets over mij te vinden op het internet, dus het moet mogelijk zijn u een beeld te vormen.

Op dit moment lijkt het erop dat u ruzie zoekt
. Denkt u dat dat verstandig is?

Groet,

Kuijk



Geachte doctorandus Kuijk,

Mijn verzoek aan u is op te houden met het sturen van deze malle mails aan mij. Overigens, ik weet wel degelijk met wat voor soort mensen ik te maken heb, maar ik heb mij tot nu toe nooit door criminelen laten intimideren en zal dat ook ik in de toekomst niet laten doen. 
vriendelijke groet,
Stan van Houcke


Sinds mijn verzoek maakt deze oplichter, doctorandus Arnold Kuijk uit Utrecht die enige vermaardheid heeft verworven als querulant mij uit voor 'antisemiet' en van alles en nog wat. In elk geval is deze boef opgehouden met zijn pogingen om geld af te persen, tenminste van mij. Hoedt u voor drs. A. Kuijk, wiens activiteiten zich uitstrekken tot de computerbranche: 


Branche



Zakelijke dienstverlening



Categorie



Exploitatie van zoekmachines startpagina`s informatieve websites e.d.


Meer over deze drs. A. Kuijk:  http://www.nujij.nl/economie/domme-mensen-die-denken-dat-ze-slim-zijn-een-ramp.6396665.lynkx#axzz1reLxHg9Z

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Lolbroek. Er is niets meer van te maken dan hij zelf prijsgeeft. Ga eens wat gezonds doen, doe wat knip en plakwerk.

anzi

Anoniem zei

Beste Stan,

mijnheer Kuijk zoekt ruzie.

Als ik U was zou ik die artikelen er snel af halen. Laat hem winnen.
Het kost te veel tijd en ergernis, waar U niets aan hebt.
Ik hoop dat U die tijd ergens anders aan besteedt.
Vind ik veel interessanter.

Dat U ( Stan) dapper bent weten we echt wel. Hoeft U voor mij niet te bewijzen in deze onzinnige schermutseling.

Anoniem zei

Daar maakt bovenstaande een punt. Natuurlijk is de inhoud van deze site veel interessanter dan een plakplaatje van Calimero. Dat zal Calimero ook gevonden hebben, vandaar die flauwekul. Ik denk niet dat Stan zich hoeft te bewijzen, wat het wel bewijst, voor de zoveelste keer, is hoe de belevingswereld van terreuraanhangers eruit ziet, zo dus.

anzi

Anoniem zei

En hij plaatst alles openlijk en bloot op zijn site, integendeel van Calimero die als de wiederweerga het commentaar van Yelamdenu verwijderde. Ik bedoel maar.....

24 nov 2010 ... Cem Kumlar on Orthoklinika; yelamdenu on Stan van Houcke is een dief ... Opinieleiders nu toch op Twitter on Geert Wilders, plaatje ...

anzi

stan zei

anoniem heeft gelijk,

ook ik heb overwogen dit alles te laten voor wat het is. het kost tijd en moeite om querulanten te woord te staan. toch heb ik het geplaatst omdat het tekenend is voor de extremistische wijze waarop mijn tegenstanders te werk kunnen gaan. het is als een waarschuwing voor de lezer, want ik weet hoe gevaarlijk dit soort mensen kunnen worden.
stan

Sjuul van Dissel zei

Want zij zijn groot en is is klein?

Mijn weblogje is klaar. Veel dwarse Bit's. Mij gaan ze nog tegenkomen. De Media, waaronder Stan's blog een belangrijke is, moeten ook van deze berichten uit de 'samenleving' op de hoogte blijven. Al zijn zij schaars, veel te schaars.

Groeten, Sjuul.

Anoniem zei

Hebben wat aandacht nodig. Antisepietensfeertje, afgezaagd.

anzi

Anoniem zei

Weet iemand adres gegevens van Kuijk

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...