vrijdag 18 juni 2010

Leora Rosner. Confused. 17



We hebben te maken met een pathologisch verschijnsel: autisme.

Terwijl de Israelische strijdkrachten een jaar geleden meer dan 300 Palestijnse kinderen vermoordden in Gaza en de wereld haar afshuw uitsprak over de terreur van de 'Joodse staat' schrijft de zioniste Leora Rosner (zelf moeder) vanuit Amsterdam:

The subject meandered to the Palestinians where upon the same journalist stated that Israels attack on Gaza was a terrorist act. I was dumbstruck!!! So I wished him a nice day and said good bye! It sickens me that this is even possible in this day and age where without Israel we wouldn't have much of todays' technologies in all areas and more.

Rosner is helaas niet de enige die aan deze stoornis lijdt, de hele joodse lobby lijdt eraan, lijdt aan het onvermogen zich te verplaatsen in de positie van de ware slachtoffers, de Palestijnse burgers. Rosner en de haren kunnen zichzelf alleen maar zien als slachtoffers. Het is hun identiteit geworden, en hun gekte.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

without Israel we wouldn't have much of todays' technologies in all areas and more.

En waar komt dat geld vandaan?

Alsof we zonder Israel die technologie niet zouden hebben, het zou alleen op een andere plaats ontwikkeld zijn
Verder kan je je afvragen of de (gezonde) wereld zit te wachten op bepaalde technische snufjes van Israelische zijde?
Verder nog positieve zaken?

anzi

Sonja zei

Zo kreeg ik gisteren de reactie op de Amerikaanse militaire 'hulp' aan israël: "mooi hoop dat ze het geld gebruiken om die smerige palestijnse honden te vermoorden en levend te verbranden." Dat is precies het geluid van de partij waartoe Rosner behoort. Toejuichen hoe kinderen aan stukken worden gereten en huilen wanneer een zeehondje wordt doodgeknuppeld. Ik zou dat echter geen autisme noemen, want dat zou je nog zielig kunnen vinden.

Anoniem zei

Ik kwam net dit tegen op de website van desertpeace

Corrie

http://desertpeace.wordpress.com/2010/06/17/zionists-declare-parody-war-against-youtube/

Anoniem zei

Ik vind het behoorlijk schofterig.

anzi

Sonja zei

Maar het kan nog 'gekker'. De driejarige dochter van Rosner kon zich de holocaust herinneren - uit een vorig leven. Heeft ze dat zelf aan haar moeder verteld? Ik hoop dat het meisje een niet al te traumatische jeugd heeft gehad. Niet de holocaust hebben meegemaakt, maar toch weer wel, in een vorig leven. Teneinde de afwijking van haar moeder te bevestigen? Het arme kind! Details ook weer openbaar voor iederen toegankelijk, hier.

Sonja zei

Zie ook http://www.skepsis.nl/rivas.html v.a. Holocaustherinneringen

Anoniem zei

Sonja, "hier" geen toegang meer.

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...