dinsdag 1 juni 2010

Israel als Schurkenstaat 204

Hugo de Groot: Mare Liberum


Een schurk gaat net zover als de anderen hem toelaten. Het zionistisch regime begon in 1948 met het -- via terreur -- massaal verdrijven van de oorspronkelijke bewoners van Palestina, de Palestijnen. Vanaf 1967 begon het zionistisch regime met het stelen van Palestijns land op de Westbank. En nu heeft het zionistisch regime zijn terreur uitgebreid tot de internationale wateren. Gisteren heeft de 'Joodse staat' een van de hoekstenen van de internationale rechtsorde geschonden door op de vrij zee, mare liberum, buitenlandse schepen aan te vallen en burgers van andere landen te vermoorden. Desondanks heeft de Nederlandse politiek niet geeist dat er onmiddellijk juridische, politieke, economische en zo nodig militaire maatregelen worden genomen tegen deze schurkenstaat. De joden zijn inderdaad heilig verklaard, zoals Jan Blokker stelde, zij mogen als enigen ter wereld zonder repercussies het internationaal recht verkrachten.

Wat betekent dit alles in de praktijk. Onder andere dit: wanneer joodse doodseskaders buiten Israel opereren doen de westerse autoriteiten niets. Ze beschermen hun eigen burgers niet tegen de terreur van de 'Joodse staat'. Het directe gevolg is dat als westerse burgers zichzelf zullen gaan verdedigen tegen de terreur van het zionistisch regime en dat men dit niet serieus kan bekritiseren. Sterker nog: wanneer het zionistisch terreur regime zelf doelwit wordt van contra-terreur dan heeft het westen geen enkel moreel recht om dit af te wijzen. Aanslagen op zionistische doelen kunnen vanaf nu moeilijk meer veroordeeld worden door dezelfde autoriteiten die weigeren concrete stappen te ondernemen tegen de zionistische terreur. Het feit dat bijvoorbeeld minister Verhagen direct en indirect de zionistische terreur steunt heeft als consequentie dat hij het moreel recht niet meer heeft om terreur te veroordelen. De internationale rechtsorde geldt voor iedereen of voor niemand, zoveel heeft Hugo de Groot ons al in het begin van de zeventiende eeuw duidelijk gemaakt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo is dat en zoals altijd moeten de burgers hetzelf weer doen bij gebrek aan capabele politici oftewel de overdaad aan eigenbelang en corruptie.

Obama: Jews' outlook on the future should be a lesson to all Americans.
Hij heeft zijn les al geleerd, de Amerikanen zijn begonnen met de praktijk.

anzi

Anoniem zei

De Amerikanen hebben een identiteitsprobleem. Men denkt Amerikaans te zijn, maar op de keeper beschouwd zijn zij Israelisch.

anzi

The Half Wit

  https://x.com/rose_k01/status/1839758663717925308 Rosy @rose_k01 Who Did This?? 10:07 p.m. · 27 sep. 2024 · 3.670 Weergaven