dinsdag 1 juni 2010

Het Racistische Zionisme

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/487110/2010/05/31/Dertig-activisten-vielen-commando-s-aan.dhtml


De doorgaans racistische zionistische propaganda draait op volle toeren. Arabisch sprekenden kunnen in die optiek geen westerlingen zijn en mogen zondermeer vermoord worden.


'Dertig activisten vielen commando's aan'

Het Israelische leger probeert aan boord te komen van een van de boten die meevaart in het konvooi. ANP

ASHDOD - Circa dertig Arabisch sprekende pro-Palestijnse activisten waren maandagmorgen betrokken bij de aanval op Israëlische commando's, nadat deze een eind probeerden te maken aan een konvooi met hulpgoederen dat de Gazastrook wilde bereiken.

Dat heeft een van de militairen die meededen aan de operatie maandag gezegd tegen de Israëlische krant Haaretz.

Drie helikopters en een aantal vaartuigen van het Israëlische leger dropten rond 04.00 uur honderden mariniers bij het zes schepen tellende konvooi. De operatie werd in gang gezet nadat de schipper orders van de Israëlische autoriteiten had genegeerd om rechtsomkeert te maken.

De militairen zouden op fel verzet zijn gestuit op de Mavi Marmara, het grootste schip. Volgens een commando waren woedende activisten uit op een lynchpartij. Twee commando's zouden zwaargewond zijn geraakt. ''Ze besprongen me, sloegen me met stokken en flessen en stalen mijn geweer'', aldus een van de commando's. ''Ik had geen andere keuze dan mijn pistool te trekken en te schieten.''

Activisten aan boord van de vloot beweren het omgekeerde en stellen dat de commando's hen aanvielen en dat ze zichzelf verdedigden. (ANP)
31/05/10 17u32

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zie ik nou staan: Verhagen eist onderbroek?

anzi

Who Controls The Western Media?

  A British Newspaper puts the Israeli Eurovision singer on the front page instead of the British Eurovision candidate, or even the winner.....