maandag 31 mei 2010

Israel als Schurkenstaat 201



Dit is een stukje informatie niet voor u, want de meesten van u weten het al, maar voor mijn onnozele collega's in Nederland die bij de commerciele media werken.

Collega's,

Wat we nu zien in en rond het Midden Oosten is vanuit historisch perspectief buitengewoon belangrijk. Turkije heeft zich sinds enige tijd spreekbuis gemaakt van het verzet tegen de Joods-Israelische terreur die het Midden Oosten heeft veranderd in een kruitvat. De Egyptische autoriteiten die eigenlijk deze rol zouden moeten spelen zijn te corrupt om zich politiek te manifesteren. Toen de nazaten van het Ottomaanse rijk onlangs door Europa werden afgewezen beseften de Turkse machthebbers, inclusief het leger, dat hun land zijn eigen koers moest gaan varen. Turkije is nu druk doende het streven van Israel te frustreren om in de regio de hegemonie te bemachtigen. Turkije, en niet Israel zoals sommige westerse politici menen, is de brug naar de Arabische wereld met zijn 300 miljoen inwoners. Die brug is onontbeerlijk voor allereerst Europa, niet alleen in economische zin, maar vooral ook in politieke zin. 300 miljoen permanent door het Westen vernederde Arabieren vormen een probleem dat niet eindeloos voor ons en voor Turkije zonder consequenties zal zijn. Vandaar dat Turkije al dan niet met geheime medewerking van de VS de zogeheten 'Joodse staat' aan banden zal moeten leggen. Een schurkenstaat als buur is politiek onhoudbaar. Dat zou Europa moeten beseffen maar de rijke en machtige pro-Israel lobby in Europa met zijn geweldig schuldbesef heeft een rationele politiek onmogelijk gemaakt. En dus is Turkije in dat gat gesprongen.

Laten we 1 ding duidelijk stellen: Israel is een dolle hond die de hand van zijn baas bijt. 5 miljoen Israelische Joden en een paar miljoen joodse sympathisanten buiten Israel kunnen niet generatieslang hun wil opleggen aan een wereld waarin bijna zeven miljard mensen leven. Israel is snel op weg zichzelf te vernietigen en dat proces is in feite mogelijk gemaakt en gestimuleerd door het christelijke Westen. Van het eind van dit proces zijn we nu getuige.

Geen opmerkingen:

Meet The 'Wrong' JEW

  Double Down News @DoubleDownNews Meet The 'Wrong Jew' The Media Doesn't Want You To Know Exists @naomi4labnec Post vertalen ht...