dinsdag 1 februari 2011

Ronny Naftaniel van het CIDI 32

Het getreiter van het CIDI kent geen grens.

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/01/30/het-was-al-maanden-duidelijk-dat-nederland-te-weinig-deed-voor-zahra-bahrami/ 

6 december 2010:
"Vorige week zou de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mottaki Nederland bezoeken voor een internationale bijeenkomst in Den Haag. Daar zou ook een ontmoeting plaatsvinden met Rosenthal. Maar nadat eind november het Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) had geprotesteerd tegen deze geheime bijeenkomst, zegde Mottaki plotseling af. Mogelijk had Rosenthal ook al besloten af te zien van de ontmoeting – maar zijn ministerie ontkent dat."

29 januari
Voorstel aan Haags gemeentebestuur: Verander de naam vd Duinweg waaraan Ambassade Iran ligt in Zahra Bahramistraat. Protesteer tgn ophanging 8:53 AM Jan 29th <http://twitter.com/RonnyNaftaniel/status/31258604271046656> via Twitter for BlackBerry® <http://blackberry.com/twitter> Retweeted by 35 people
<http://twitter.com/RonnyNaftaniel>
RonnyNaftaniel <http://twitter.com/RonnyNaftaniel>
Ronny Naftaniel

2 opmerkingen:

AdR zei

Zoals de ambassade van het Verenigd Koninkrijk in Teheran aan de Bobby Sandsstraat ligt.
Zou toch een bijzondere manier zijn om een drugssmokkelaar te eren (wat voor reden hebben we te geloven dat het niet waar is? ze was al eerder voor drugssmokkel veroordeeld - waarmee uiteraard niet gezegd wil zijn dat ze dan ook maar opgehangen had moeten worden. iets wat in bijvoorbeeld Singapore ook in dergelijke gevallen wordt gedaan, daar zit het CIDI niet mee).

Sonja zei

IK heb zo mijn bedenkingen over dat Rosenthal zo zijn best had gedaan voor Zahra Bahrami. Feit is dat haar doodvonnis op of vlak voor 6 januari al is uitgesproken. Maar pas vlak voor haar executie, meer dan twee weken later besloot hij haar twee advocaten toe te wijzen.

Hoe anders ging dat met Al Mansouri, de leider van de Iraanse terroristische organisatie Ahwaz Liberation Organisation (ALO), die bomaanslagen pleegt in Iran. Voor hem heeft Nederland heel hard gewerkt, tot aan mediaoptredens met zijn zoon aan de zijde van Hans van Baalen toe.

Voor Al Mansouri organiseerde Harry van Bommel een wake bij de Iraanse ambassade (met Geert Wilders nota bene). Voor Zahra Bahrami deed hij dat niet.

Who Controls The Western Media?

  A British Newspaper puts the Israeli Eurovision singer on the front page instead of the British Eurovision candidate, or even the winner.....