zondag 25 april 2010

Gidi Markuszower. Extremisme 10



En ja hoor, daar is het weer: het slachtofferisme van de daders. Het kan ook niet anders, mensen die weigeren de eigen verantwoordelijkheid onder ogen te zien, voelen zich dag in dag uit slachtoffer. Het slachtofferisme geeft ze een identiteit.

Gidi Markuszower, slachtoffer van hetze, stopt.

Waar Rita Verdonk het slachtoffer is van intimidatie door Marokkaanse bontkraagjes is Gidi Markuszower het slachtoffer geworden van een linkse hetze. Dat is de beweegreden geweest te stoppen als kandidaat kamerlid... De linkse pers heeft na Pim Fortuyn weinig geleerd. Er is opnieuw een sfeer van angst en intimidatie gecreëerd waarin politici die weigeren de linkse heilsgedachte te onderschrijven genadeloos worden afgeschoten. Een droevige constatering.


http://www.dagelijksestandaard.nl/2010/04/25/gidi-markuszower-slachtoffer-van-stopt/


De werkelijke oorzaak van dit geheel is iets heel anders, namelijk een geweldig grote inschattingsfout van extreem rechts. De partij die zoveel ophef maakt over dubbele paspoorten, dubbele loyaliteiten, vijfde colonne, is zo onvoorstelbaar stupide geweest om een Joods-Israeli naar voren te schuiven wiens enige loyaliteit Israel is en daarom joodse Nederlanders 'verraders in ons midden' betitelde die gestraft moeten worden met uitstoting uit de groep en erger nog. Kiezers zijn niet zo dom dat ze onmiddellijk doorhebben dat de PVV in dit geval uiterst hypocriet handelde. Een politieke partij kan natuurlijk niet een issue schenden dat hij zelf met veel kabaal propageert. Kennelijk stond Wilders zo zwaar onder druk van de zionistische lobby dat hij een in Israel geboren joodse fanaticus moest accepteren die notabene de belangen van de extremistische Likoed partij in Nederland behartigt. Dat kon natuurlijk nooit goed gaan. Ben benieuwd wie naast Wilders de belangen van deze schurkenstaat gaat behartigen. Wordt Wilders door Israel gefinancierd?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Vlak Rutte niet uit. Jubelstemming. Koning in Doppenland. Wie vist er in de VVDvijver? Was hij toch bijna opgegeten.

anzi

Anoniem zei

Ook Birgit Donker houdt het voor gezien.
Wat nu?

anzi

Anoniem zei

Get short, timely messages from Geert Wilders.

geertwilderspvvWat een goedkope propaganda van de VARA/ZEMBLA gisteravond. Nog nooit zo'n demoniserende reportage vol met walgelijke vergelijkingen gezien.
Anzi@ Doen ze het weer, Geert? Trek het je niet aan,jong, flink uithuilen, dan komt het weer goed, de linksch mensch weet niet beter
about 5 hours ago via Twitter for BlackBerry® Mooi, er is heel veel steun voor het PVV-verkiezingsprogramma! Jammer voor de linkse grachtengordelelite maar goed voor Henk en Ingrid!
anzi@ En Lenie uit de Takkenstraat
anzi@Ja nou, Geert, ze zullen ervan lusten, wij hebben gordelroos
about 24 hours ago via Twitter for BlackBerry® Over een uurtje de presentatie van ons verkiezingsprogramma: "De agenda van hoop en optimisme"! Einde van de ochtend te lezen op www.pvv.nl
Anzi@Zeker veel tijd voor nodig,motto wel een beetje afgezaagd, kan het wat creatiever, een joods christelijk iets, waar we in kunnen geloven?
1:08 AM Apr 23rd via Twitter for BlackBerry® Maandag eerste getuigenverhoor bij rechter-commissaris in de rechtbank Amsterdam. Achter gesloten deuren zoals de rechtbank heeft bevolen.
Anzi@Langdurig, Geert?
2:50 AM Apr 22nd via web Dankzij Raymond de Roon snel een debat in de Tweede Kamer over het congres van dat verschrikkelijke Moslimbroederschap in Amsterdam
Anzi@Kan je wel aan Raymond overlaten, Geert, hij heeft de nodige ervaring opgedaan
7:59 AM Apr 21st via Twitter for BlackBerry® Hoge plaats Marcouch op de lijst is het definitieve bewijs. PvdA is de partij van de allochtonen. Integratie door islam, hoe verzin je het?
Anzi@Hoe is het mogelijk,he. Ze schijnen allochtonen als mensen te zien en Job Cohen notabene zou toch beter moeten weten, straks zitten we opgescheept met de sharia
Anzi@ Geert, heb je de website al bijgewerkt, is alweer verouderd









2:46 AM Apr 20th via Twitter for BlackBerry® Eens een Venlonaar altijd een Venlonaar: VVV Venlo blijft in de Eredivisie! Terecht en verdiend. Volgend jaar naar subtop moet kunnen!!
9:34 AM Apr 18th via Twitter for BlackBerry® Morgenvroeg nieuwe PVV-website online met kandidatenlijst verkiezingen erop. Vijftig prima kandidaten met vier nieuwe mensen in de top 10!

Paul zei

Nog wat mensen die door Gidi hoognodig het bos moeten worden ingestuurd om nooit meer weer te keren.
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=18862

Paul zei

Weer problemen bij PVV
http://www.depers.nl/binnenland/475276/PVVer-speelt-piramidespel.html

HET VRIJE WOORD zei

Ik wil graag mijn video over het verleden, heden en toekomst van Geert Wilders de PVV en zijn agenda voor Hoop en Optimisme aan u bijdragen

http://www.youtube.com/watch?v=IHy4JiNk7mM

Bert Jansen

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...