woensdag 28 april 2010

Derk Sauer 27



28 maart vorig jaar kreeg Jan Marijnissen, grote vriend van SP-multimiljonair Derk Sauer, van de NRC de volle ruimte om dit te beweren:

De slippendragers van de macht groeien ten koste van de frontsoldaten van de waarheid.

Ik herhaal:

De slippendragers van de macht groeien ten koste van de frontsoldaten van de waarheid.


Jan Marijnissen: All dressed up and nowhere to go.

Wie verdient hier aan wie?

3 opmerkingen:

AdR zei

Het rare aan het verhaal van Marijnissen vind ik dat hij geheel vergeten lijkt dat de SP tientallen jaren genegeerd is door diezelfde kwaliteitspers, en pas ontdekt werd toen zij eindelijk de Kamer haalden - na een stille lsnge mars door de instituties in het zuiden des lands..

Sonja zei

Herstel vertrouwen
Geert-Jan Bogaerts

Zoals bijna elk dagblad worstelt ook NRC met teruglopende inkomsten uit advertenties en oplage. Die moeten ergens gecompenseerd worden als de titel op termijn winstgevend wil blijven en zijn journalistieke relevantie wil houden. Net als veel andere kranten investeert NRC daarom in uitbreiding van het merk. Dat is een logische keuze: NRC is een a-merk dat vertrouwen inboezemt. Je kunt dat vertrouwen gebruiken voor de verkoop van meer dan alleen nieuws en informatie. Zo verkoopt de krant ook wijnen en boeken; de gedachte is dat de NRC-lezer geïnteresseerd is in kwaliteit, dus ook van goede wijnen en literatuur houdt.

Sonja zei

Bogaerts is overigens de censor die zonder waarschuwing of overleg dit log van mij heeft verwijderd van het Volkskrantblog, incl. een bedreiging met "schorsing":

wij hebben uw meest recente bericht Burghoorn's babbelbox verwijderd. Wij achten dit bericht in strijd met de gebruiksvoorwaarden, die het plaatsen van berichten die de belangen van de Volkskrant en/of haar medewerkers schaden, verbieden. Kritiek op de Volkskrant is ok; maar u dient dit op een redelijke wijze te formuleren.

Mochten wij in de toekomst nogmaals om deze reden een bericht van u moeten verwijderen, dan kan u dat komen te staan op een schorsing.

met vriendelijke groet,

GJ Bogaerts
hoofd Volkskrant Online
www.volkskrant.nl


"maar u dient dit op een redelijke wijze te formuleren"
En moet je dan de extremisten, propagandeurs en zelfs oorlogsmisdadigers op de zogeheten Opiniepagina's eens lezen!

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...