woensdag 3 februari 2010

De Westerse Terreur 43


Zoals gesteld: het concentratiekamp Gaza is een noodzakelijk testgebied voor de toekomstige oorlogsvoering en dat nu is de belangrijkste reden waarom het Westen de Israelische terreur tegen de Palestijnse bevolking ongestoord door laat gaan en zelfs beloond. Daar worden allerlei nieuwe wapens en militaire taktieken uitgeprobeerd die het Westen straks nodig meent te hebben om de kloof tussen arm en rijk in stand te houden.

Dit is ook de meest plausibele verklaring voor het feit dat het Europese parlement nota bene de SGP-er Bas Belder voorzitter heeft gemaakt van de delegatie voor de EU-betrekkingen met Israel. Een christenfundamentalist dus wiens partij over de 13 miljoen islamietische Europeanen het volgende stelt:


De SGP ziet de islam als een godsdienst die de stabiliteit van onze democratie en maatschappij in gevaar brengt. De invloed van deze godsdienst, die mensen van het heil afvoert, moet daarom tegengegaan worden. Zie: http://www.sgp.nl/Page/nctrue/sp685/letter=I/standid=1816/index.html

En dit zegt de partij van voorzitter Bas Belder over Israel: Voor de SGP is solidariteit met het Joodse volk onopgeefbaar. In het verlengde daarvan, zetten we ons in voor een veilig bestaan van de staat Israël op het grondgebied dat het volk door God is toegewezen.

Zie http://www.sgp.nl/Page/nctrue/sp685/letter=I/standid=1809/index.html

Kortom 'op het grondgebied dat het volk door God is toegewezen,' dus tevens op dat deel wat de VN in 1947 aan de Palestijnen heeft gegeven, zijnde ondermeer de Westbank en Gaza. Het zal dan ook niemand verbazen dat voorzitter Belder, lid van een christelijke splinterpartij, onlangs door een Britse europarlementarier beschuldigd werd van het saboteren van de EU-contacten met de Palestijnen. Het feit dat deze SGP-er zo'n vitale positie van het EU-parlement kreeg is even schandalig als het gegeven dat de NAVO Israel uitnodigt deel te nemen aan 'terrorisme' bestrijding. Dit alles is alleen verklaarbaar uit het feit dat de VS en Europa de terreur van Israel nodig heeft om de eigen belangen in de rest van de wereld te kunnen veilig stellen. En dat daarbij mensenrechten en democratie en geloofwaardigheid vernietigd worden, nemen onze volksvertegenwoordigers op de koop toe. En dat daarmee de positie van het blanke Europa ernstig ondermijnd wordt, is iets dat deze mensen niet begrijpen.


Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...