dinsdag 21 oktober 2008

De Bankier Onno Ruding 9

'There must be some way out of here
Said the joker to the thief
There's too much confusion
I can't get no relief
Businessmen drink my wine
Plowmen dig my earth
None of them know along the line
What any of this is worth'
Dit allemaal natuurlijk in het kader van wat VPRO-journalist Chris Kijne een 'hoger belang' noemt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jezus Stan, hou 's op met dat gedram. Chris beschreef gewoon een menselijke al te menselijke twijfel. Heeft iedereen wel 's last van. Jij ook hoop ik.

Anoniem zei

Jeempie Ko, als het nou geen journalist zou zijn geweest die dit openlijk naar voren brengt dan zou ik je nog begrijpen. Maar we spreken hier wel over iemand die ons, de burger, dient te voorzien van de waarheid, zo goed en kwaad als hij kan. Jeempie!

stan zei

nee ko, niet en aanzien van de journalistiek. geenszins. de journalistiek bepaalt het mens- en wereldbeeld van miljarden individuen. en dan twijfelen of je de mens de waarheid moet vertellen. dan dient men ogenblikkelijk de journalistiek te verlaten. propaganda is er al genoeg. en die propaganda, ko, is voor chris en jou en mij tamelijk consequentieloos, maar niet voor de miljarden aardbewoners die de prijs van deze propaganda dagelijks moeten betalen. vergeet het niet!

Sonja zei

Halleluja! Bij welke bank zou Bos gaan werken na zijn Haagse carrière, als dank voor bewezen diensten?
------------------

Kijk eens aan:

ING verovert buitenland met Nederlandse spaargarantie

ING adverteert in het buitenland met de hoge Nederlandse spaargarantie. In Groot-Brittannië gebruikt ING Direct de slogan: 'Uw spaartegoeden zijn veilig, want ze worden tot 100.000 euro gegarandeerd door de Nederlandse overheid!'

Dit meldt Z24. De Nederlandsche Bank (DNB) staat garant voor een bedrag van maximaal 100.000 euro ongeveer (ongeveer 77.700 Britse ponden) spaargeld per rekeninghouder per bank, ongeacht het aantal rekeningen. De Britse overheid garandeert slechts 50.000 pond per persoon per bank.

Overheidsbemoeienis
De Nederlandse regering investeerde afgelopen weekeinde 10 miljard euro in ING, in ruil voor rente, twee posities in de raad van commissarissen, en zeggenschap over benoemingen en bonussen voor ING-bestuurders.

ABN Amro adverteerde twee weken geleden ook met zekerheid, daarbij duidelijk verwijzend naar het feit dat de bank altijd kan terugvallen op de schatkist van de overheid. Wouter Bos keurde dit misbruik van het overheidsbelang in de bank af. Met de actie van ING heeft het ministerie van Financiën echter geen moeite.

>> Afbeelding homepage ING Direct
>> "Saving feels good" pagina

stan zei

weet je ko, die miljarden mensen in de wereld die in tegenstelling tot jij van 1 tot 2 dollar per dag moeten zien rond te komen, zijn het gedram van de westerse media over de voortreffelijkheid van ons systeem heel erg beu. die zouden graag hun kant van de zaak willen laten horen. maar door het gedram van de commerciele massamedia krijgen ze daartoe geen kans. wat ik doe ko, is niet drammen maar keer op keer het gedram van onze media aan de kaak stellen. dat dit als gedram bij sommigen overkomt zegt meer over die mensen dan over mij.

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...