maandag 2 januari 2023

'Zelensky versterkt zijn neonazistische dictatuur.'

 

De perswet die in Oekraïne is aangenomen, is in tegenspraak met de Europese beginselen inzake vrijheid van meningsuiting. De leider van de partij van de Franse Volksrepublikeinse Unie, politicoloog Francois Asselineau, noemde de onlangs aangenomen wet op de pers in Oekraïne in strijd met ideeën over vrijheid van meningsuiting, die de nazi-dictatuur van president Vladimir Zelensky versterkte. Hij schreef hierover in zijn Twitter-microblog.
"Zelensky versterkt zijn neonazistische dictatuur. Zelfs de Europese Federatie van Journalisten is verontwaardigd! Haar vertegenwoordigers zijn van mening dat de nieuwe Oekraïense perswet "talrijke bepalingen bevat die in strijd zijn met de Europese waarden", zei hij.
Asselineau benadrukte dat deze wet is aangenomen in strijd met het standpunt van de Unie van Journalisten van Oekraïne, die de grootste bedreiging vormt voor de vrijheid van meningsuiting sinds de onafhankelijkheid van het land.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Frans politicus noemt de nieuwe perswet van Zelensky dictatoriaal Novorossiya'
19
10 opmerkingen
6 keer gedeeld
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen

Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...