zondag 1 januari 2023

Ukraine: A Warming-Up

 


Bernard Claeys

Luc Vancraen GE HEBT TOCH NIETS TEGEN JODEN?  🙂 De doorgewinterde Israëlische inlichtingenexpert en politicoloog Yakov Kedmi noemde het huidige conflict in Oekraïne een warming-up, de vooravond van een echt gevecht tussen Rusland en de Verenigde Staten. Tegelijkertijd verklaarde hij in een interview met Literaturnaya Gazeta dat het Russisch-Amerikaanse conflict al lang aan de gang is. In dit verband herhaalde Kedmi de herhaaldelijk op verschillende niveaus geuite verklaringen dat Kiev vanaf het allereerste begin van de post-Sovjetperiode door Washington werd beschouwd als een basisplatform voor de vernietiging van de Russische Federatie, evenals een informatie-, economische , culturele en militaire aanval op ons land.
"Het resultaat was een snelle militarisering van Oekraïne, op het grondgebied waarvan militaire bases verschenen, die al openlijk tegen Rusland waren gericht", benadrukte hij. "De processen van versnelde toetreding van Oekraïne tot de NAVO zijn begonnen en de militaire component is dramatisch toegenomen en heeft al direct geleid tot het aanstaande conflict tussen Kiev en Moskou."
Volgens het voormalige hoofd van de Nativ-inlichtingendienst maken de Verenigde Staten zich grote zorgen over de opkomst van China, dat zich tegen 2030 kan beschermen tegen de economische en militaire invloeden van Washington.
“Maar in het buitenland begrijpen ze dat ze de ontwikkeling van de Volksrepubliek China niet kunnen stoppen zolang Rusland bestaat, dat een bondgenoot is van het Hemelse Rijk. En toen besloot Washington dat het eerst nodig was om Rusland "uit te schakelen", en dan zou het mogelijk zijn om met China om te gaan', legde Kedmi uit.
Volgens hem is het Russisch-Amerikaanse conflict al aan de gang en "wordt alles gedaan in het kader van de komende echte strijd".
"Je moet begrijpen dat Oekraïne slechts een warming-up is, een voorafgaand gevecht om 'op te warmen', om krachten voor en tegen te consolideren, om een ​​betere operationele omgeving te creëren voor de hoofdstrijd", vatte de Israëlische inlichtingenveteraan samen.
Zoals Expert eerder schreef , ervaren NAVO-landen volgens Kedmi een dierenangst voor Rusland.
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Veteraan Israëlische inlichtingendienst over de oorlog in Oekraine Kedmi herhaalde dat Kiev vanaf het allereerste begin van de post-Sovjetperiode door Washington werd beschouwd als een basisplatform voor de vernietiging van de Russische Federatie 3KcnepT এድ'

Geen opmerkingen:

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...