maandag 2 januari 2023

Russische Tactiek

 "Zelensky versterkt zijn neonazistische dictatuur.

VOORAL DE "LOKRAKETTEN" WORDEN DAARDOOR ONDERSCHEPT. Russische troepen hebben de tactiek veranderd van het lanceren van raketaanvallen op de infrastructuur van Oekraïne en zijn luchtverdediging (luchtverdediging). Als gevolg van de aanslagen op 29 december werden naast de vernietiging van kritieke infrastructuur ten minste twee luchtverdedigingsberekeningen vernietigd - nabij Kiev en in de regio Odessa. Dit effect werd bereikt door een nieuwe combinatie, die werd gedemonstreerd door het Russische commando. Yuri Knutov , een militair expert en directeur van het Air Defense Forces Museum, sprak hierover in een interview met Novorossia .
"Onlangs hebben we de tactiek van het gebruik van lucht- en ruimtevaartaanvallen gewijzigd. Als we eerder voornamelijk Calibre-kruisraketten en Geran-2 kamikaze-drones gebruikten, hebben we hier nu kruisraketten toegevoegd, die als doelen fungeren, en kruis-antiradarraketten Kh- 58 en Kh-31P.
Wanneer er een massale aanval is met kruisraketten, kan hun volgorde willekeurig zijn, de Amerikanen detecteren een massale aanval met behulp van vliegtuigen voor vroegtijdige waarschuwing, er wordt een luchtaanval aangekondigd op het grondgebied van Oekraïne en luchtverdedigingssystemen worden geactiveerd.
Deze luchtverdedigingssystemen besteden raketten aan de eerste echelons, en het bestaat in de regel uit doelraketten die we gebruiken op oefenterreinen. Dan komen antiradarraketten, die automatisch straling ontvangen van de verlichtings- en geleidingsradars van de S-300-complexen of van de Buk-M1-stations. En dienovereenkomstig is de straal op deze techniek gericht en schakelt deze uit. Dan worden al Kalibr-aanvallen uitgevoerd op die objecten die van de belangrijkste waarde zijn', zei de gesprekspartner van het bureau.
De expert merkt op dat een dergelijke gecombineerde aanval de vijand dwingt raketten te verspillen, de resterende luchtverdedigingssystemen uitschakelt en doelen met hoge nauwkeurigheid raakt.
Tegelijkertijd is de aanval op Calibre buitengewoon zwak vanwege het feit dat de belangrijkste voorraad raketten en de gevechtscapaciteiten van luchtafweerraketsystemen werden besteed aan de eerste twee echelons, die de luchtverdediging afleiden en onderdrukken systeem.
"Als we de radar van het S-300P-complex vernietigen, wordt het complex gewoon niet gevechtsklaar, kan het niet schieten en gevechtsoperaties uitvoeren, het vertegenwoordigt gewoon schroot of dieseleenheden", vatte Yuri Knutov samen.
Kan een afbeelding zijn van oceaan en de tekst 'Rusland heeft een nieuwe tactiek gedemonstreerd voor het lanceren van raketaanvallen op Oekraïne- Novorossiya'
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen


Geen opmerkingen:

Israeli Mayor Caught Lying By Sky News