donderdag 25 maart 2021

Oekraïne Wil een Nieuwe Wereldoorlog

 ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’

De hagelnieuwe brug die De Krim met het Russische vasteland verbindt is een belangrijk doelwit als het Oekraïense leger inderdaad tot de aanval overgaat. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Russisch leger verplaatst compleet echelon pantserwagens via het spoor naar grens met Oekraïne om Russische bevolking te kunnen verdedigen’

—————————————————————————————————————————————–

Volgens inlichtingenbronnen in Oekraïne heeft president Zelensky gisteren decreet nr. 117/2021 getekend, waarmee hij het leger heeft geactiveerd om op bevel De Krim te veroveren op Rusland. Die operatie zal valselijk als een ‘herovering’ worden gepresenteerd. De Russisch sprekende bevolking van het schiereiland stemde in 2011 in een door de OVSE geldig verklaard referendum namelijk bijna unaniem voor heraansluiting bij het moederland. De eventuele daadwerkelijke uitvoering van het decreet betekent een openlijke oorlogsverklaring aan Rusland, en zou in de toekomstige geschiedenisboekjes (als die tenminste nog geschreven worden) wel eens als het begin van de Derde Wereldoorlog kunnen worden aangeduid.

Het militaire plan waar in het decreet naar wordt verwezen omvat ‘hybride oorlogsvoering’ waarmee De Krim en de belangrijke havenstad Sevastopol op Rusland moet worden veroverd. In het plan staat expliciet dat deze acties tot een ‘open oorlog’ met Rusland zullen leiden.

De Krim behoorde zo’n 300 jaar tot Rusland, totdat Sovjet leider Khrushchev besloot om het schiereiland bestuurlijk bij USSR republiek Oekraïne te voegen. Het regime in Kiev weigert echter de uitslag van het referendum, waarin 97% van de inwoners aangaf weer bij Rusland te willen horen, te accepteren. De Oekraïense regering wordt daartoe aangespoord door de VS, de EU en de NAVO, en weet zich daarom verzekerd van de militaire steun van het Westen. Het Oekraïense leger maakt zelf namelijk geen schijn van kans een oorlog tegen Rusland te kunnen winnen.

Treinen vol pantserwagens naar Oekraïense grens

De inlichtingenbronnen zeggen dat als Oekraïne de Russisch sprekende bevolking in Luhansk en Donetsk aanvalt, Rusland deze mensen niet alleen zal verdedigen, maar ook de tegenaanval zal inzetten en andere regio’s in Oekraïne zal innemen.

Er zijn beelden opgedoken van lange treinen volgeladen met pantserwagens die naar de grenzen met Oekraïne worden gereden. Dit materiaal is wellicht nodig om de Russische bevolking in de Donbass en op de Krim te verdedigen als Oekraïne inderdaad besluit om de aanval te openen. (2)

Hoopt het Westen soms op een Russische tegenaanval?

De stilte in de media kan als een uitermate zorgwekkend signaal worden gezien, omdat het erop kan wijzen dat het Westen op een Russische militaire tegenactie hoopt, om die vervolgens in de mainstream media valselijk als een ‘verrassingsaanval’ te presenteren. Zo krijg je de hele bevolking met pure desinformatie en propaganda achter het zogenaamd ‘militair te hulp schieten‘ van Oekraïne, wat zomaar op de Derde Wereldoorlog zou kunnen uitlopen.

De krankzinnig geworden Westerse leiders houden er totaal geen rekening mee dat Rusland wel eens als eerste kernwapens kan gaan gebruiken als het zich weer zover in een hoek voelt gedrukt, dat het zich wel moet verdedigen om te overleven. Aangezien Rusland een langdurige oorlog tegen het Westen met conventionele middelen waarschijnlijk niet kan winnen, zou er voor het Kremlin mogelijk maar één ding kunnen opzitten, en dat is het Westen plotseling met kernwapens ‘onthoofden’.

Wij hopen dat president Putin net als in 2013 een briljante diplomatieke uitweg weet te vinden uit deze door het Westen al zo lang gewilde en aangewakkerde crisis. Als er iemand géén oorlog wil, is het Vladimir Putin wel, zo is al vaak gebleken. Maar of de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Kiev zich deze keer ook van hun verschrikkelijke voornemens laten afhouden, moet nog worden afgewacht.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Afbeelding: Ирина Ермоленко from Pixabay 

Zie ook o.a.:

24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ 
Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: 
Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: 
Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: 
Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: 
Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: 
Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
22-09: 
Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: 
ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: 
Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: 
Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ 
NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: 
Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: 
Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: 
Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: 
Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘
Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10
: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: 
Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: 
Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Archief oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: 
Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: 
False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: 
Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: 
Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘
Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: 
Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)


https://www.xandernieuws.net/algemeen/oekraiense-president-tekent-bevel-tot-verovering-de-krim-en-daarmee-oorlog-tegen-rusland/

1 opmerking:

Bauke Jan Douma zei

Ik hoop dat De Oekraïne inderdaad zo stom is over te gaan tot een aanval. Het definitieve einde van dat landje terwijl dat Amerikaanse vrouwtje wiens naam ik even vergeten ben weer terug in de Amerikaanse regering is, zou een FU-daad van historische ironische gerechtigheid zijn.