woensdag 15 december 2010

Wim Kortenoeven van Wilders 2

Jezus, zoals de christen-zionist Kortenoeven zijn held graag ziet, met een machinegeweer klaar om de duivel te verslaan. Jesus Christ Super Star.

Deze mallotige voormalige CIDI-propagandist eist in het parlement een 'oorlogshandeling' tegen Iran. Van wie hij dat eist in onduidelijk, waarom hij dit eist is even onduidelijk. Het land waarvan hij als vurig zionist de belangen behartigt, Israel, is zelf een kernmogendheid. Waarom Iran geen kernwapens mag hebben en Israel wel is simpel, Kortenoevens god heeft dit verordonneerd. Althans, zo gelooft deze volwassen man. En omdat zijn god dit heeft bepaald moeten Iraanse burgers, vrouwen, kinderen, bejaarden van hem sterven. Waarom de man niet in een gesticht zit, maar in het parlement is omdat in een democratie elke gek serieus wordt genomen. Hij kijkt als wethouder Hekking, en is beschikbaar, dat wel.

DEN HAAG (ANP) - Bombardementen op Iran zijn voor de Nederlandse regering ,,niet aan de orde''. Met die stelling nam minister Uri Rosenthal (Buitenlandse Zaken) woensdag in een debat in de Tweede Kamer afstand van uitlatingen van de PVV.
De gedoogpartner van VVD en CDA had dinsdagavond gepleit voor een ,,oorlogshandeling'' om te voorkomen dat het regime in Teheran kernwapens krijgt. Sommige politici, onder wie D66-leider Alexander Pechtold, vatten die woorden op alsof de PVV wil dat Iran wordt gebombardeerd. PVV-Kamerlid
Wim Kortenoeven wees er echter op dat hij het woord bombarderen nooit heeft gebruikt en vindt dat zijn woorden verkeerd zijn begrepen.
Rosenthal gaf aan dat Nederland wel de sancties tegen Iran steunt en ook de pogingen om via contacten met dat land te kijken ,,in hoeverre we Iran kunnen weerhouden van stappen in de verkeerde richting''.

Kortenoeven dus, meer over de malle, leugens verspreidende voormalige CIDI-propagandist en zijn rechts extremistische gedachtegoed kunt u hier lezen:





3 opmerkingen:

Sonja zei

ZELFS Ko Colijn op het Clingendael Instituut (NOS tv) noemde het voorstel "krankzinnig".

Lucas zei

Onbegrijpelijk. Volledig de weg kwijt.

PvdA-leider Job Cohen noemt de situatie van moslims in Nederland nu vergelijkbaar met de situatie van joden in de beginjaren van de de Tweede Wereldoorlog. Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) vindt de opmerking 'onverstandig en onbegrijpelijk'.

'De Tweede Wereldoorlog is een hopelijk uniek dieptepunt in de geschiedenis van de mensheid. Het trekken van parallellen met die tijd – ook in Nederland een populaire sport – slaat nergens op en zorgt er alleen maar voor dat sprekers niet meer serieus worden genomen.'

Cohen vertelt hoe zijn moeder merkte dat joden langzamerhand werden buitengesloten, en dat hij nu hetzelfde siganleert met moslims. 'Praat met moslims en je merkt het. Mensen zijn doodsbang omdat Wilders nu aan de macht is, en dat hij gewoon zegt dat hij liever heeft dat zij het land worden uitgezet.'

Voorzitter Ronny Naftaniel van het CIDI vindt de uitspraak van Cohen onbegrijpelijk. 'Hij vergelijkt de democratische samenleving die we hebben met de situatie in een bezet land. Dat is een vergelijking die je totaal niet serieus kunt nemen. Ik snap dat hij discriminatie aan wil kaarten, maar daar heeft Cohen andere mogelijkheden voor.'

Naftaniël heeft onlangs nog een rondetafelgesprek met Cohen gevoerd over het verkeerd verwijzen naar de Tweede Wereldoorlog. 'Ik dacht dat hij het ermee eens was dat de oorlog niet te pas en te onpas moet worden aangehaald. Ik weet niet of hij wel beseft wat hij nu zelf zegt,' aldus Naftaniel.

PVV-leider Geert Wilders vindt dat Cohen volledig de weg kwijt is.
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/284096/Cohens-vergelijking-moslims-met-joden-onbegrijpelijk.htm

Lucas zei

De oorlog erbij halen is altijd een zwaktebod
http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren/276035/De-oorlog-erbij-halen-is-altijd-een-zwaktebod.htm

WikiLeaks: US referred to Mahmoud Ahmadinejad as 'Hitler'
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/8166248/WikiLeaks-US-referred-to-Mahmoud-Ahmadinejad-as-Hitler.html

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...