dinsdag 2 februari 2010

De Westerse Terreur 39



Effects of Israel's New Weapon
Photographs from the Gaza Strip since July 2006





Doctors said that, unlike traditional combat injuries, there was no large shrapnel found in the bodies and there appeared to be a "dusting" on damaged internal organs. (Palestine Chronicle/Mail & Guardian, South Africa)


Gaza: Inexplicable wounds and New Weapons (GlobalResearch)


Doctors found entery wounds on the bodies of wounded and dead (AlJazeera)


Israel accused of using 'Dime' bombs: A child in a Gaza hospital is still too ill to return home (AlJazeera)


A wounded child in an Israeli attack.


Palestinian's legs following attack by unidentified Israeli weapon (The WE/www.kawther.info)


The head of this victim was "melted" by an unidentified weapon used by Israeli forces in the Gaza Strip (The WE/www.kawther.info)


Palestinian boy killed as he lay sleeping by an unidentified weapon used by Israeli forces in the Gaza Strip (The WE/www.kawther.info)


A child seriously injured by an unidentifed Israeli weapon.


"Is Israel using a lethal new weapon?" - A Palestinian boy wounded during an Israeli army operation in the Mughazi refugee camp is treated at a hospital in Deir Al Balah, Gaza Strip. (Photo: AP/Mail & Guardian)


Mysterious wounds point to Israel's use of new weapon (The Guardian/Sydney Morning Herald)



Zoals gesteld in het vorige stukje over de westerse steun aan de Israelische terreur: het concentratiekamp Gaza is een noodzakelijk testgebied voor de toekomstige oorlogsvoering en dat nu is de belangrijkste reden waarom het Westen de Israelische terreur tegen de Palestijnse bevolking ongestoord door laat gaan en zelfs beloond. Daar worden allerlei nieuwe wapens en militaire taktieken uitgeprobeerd die het Westen straks nodig meent te hebben om de kloof tussen arm en rijk in stand te houden. Vandaar dat de Amerikanen in Fallujah en de Israeli's Gaza-stad witte fosfor gebruikten, hetgeen een oorlogsmisdaad is.


Nadat ik in 2002 samen met Bertus Hendriks van de Wereldomroep vergeefs had geprobeerd Jenin binnen te komen maar tegengehouden werd door Israelische tankbemanning las ik in de Jerusalem Post dat een Amerikaanse militaire delegatie naar Israel was gevlogen om zich op de hoogte te stellen van de ervaringen van de Israelische militairen bij het veroveren en vernietigen van het vluchtelingenkamp van Jenin, waarbij volgens naderhand verschenen rapporten de volgende Israelische oorlosmisdaden hadden plaatsgevonden:
  • aanvallen en doden van medisch personeel;
  • gebruik van burgers als levende schilden;
  • geen onderscheid maken tussen militaire doelwitten en huizen van burgers;
  • uitgebreid en buitenproportioneel vernielen van burgerlijke infrastructuur.

Israel test voor het Westen nieuwe wapens en nieuwe taktieken uit voor 'Urban Warfare'. En dat kan zowel op de Westbank als vooral ook in de Gazastrook nu Israel zich daar heeft teruggetrokken waardoor dit gebied een echte concentratiekamp kon worden, waar de Israelische strijdkrachten onbeperkt hun gang kunnen gaan, en ervaringen kunnen opdoen die naderhand NAVO-militairen zullen gebruiken bij het veilig stellen van westerse economische belangen.

Zoals 6 jaar geleden de Amerikaanse journalist Mike Davis in The Pentagon As Global Slumlord schreef:

This tactical 'Israelization' of U.S. combat doctrine has been accompanied by a 'Sharonization' of the Pentagon's worldview. Military theorists envision the evolving capacity of high-tech warfare to contain, if not destroy, chronic 'terrorist' insurgencies rooted in the desperation of growing megaslums.


Daarom is het ook zo belangrijk dat Gaza geisoleerd blijft van de buitenwereld. Alleen als Gaza een hermetisch gesloten concentratiekamp is, kan de bevolking optimaal onderworpen worden aan militaire proeven, nieuwe tactieken en strategieen en vooral ook aan nieuwe wapens. Vandaar ook dat er met medewerking van Amerikaanse militairen op dit moment een ijzeren muur wordt gebouwd in het zuiden van de Gazastrook die acht meter diep de grond ingaat, zodat ontsnappingstunnels en bevoorradingstunnels nagenoeg onmogelijk zullen worden. Het resultaat van een van de nieuw ingezette wapens kunt u op de foto's hierboven zien. Ze zullen zeker in de toekomst elders in de Derde Wereld door het Westen worden gebruikt. Er zit niets anders op, want onze militairen worden geconfronteerd met een 'rapid urbanisation in developing countries which results in a battlespace environment that is decreasingly knowable,' aldus kapitein Troy Thomas, een vooraanstaande theoreticus van de Amerikaanse luchtmacht in het kwartaaltijdschrift Aerospace Power Journal. Alle proeven zijn daarbij welkom, zeker als ze door Israelische militairen kunnen worden uitgevoerd in een hermetisch afgesloten gebied, waar 'informal, decentralized subsystems and no blueprints exist, and points of leverage in the system are not readily discernable.'

Nu de Russen met hun staand leger niet meer de vijand zijn, en meer dan de helft van de mensheid in dichtbevolkte agglomeraties leeft waar de westerse strijdkrachten geconfronteerd worden met de chaos van de stedelijke guerilla, moeten de militairen zich volledig herorienteren, en is elk testgebied zoals Gaza een uitkomst. Daar kan onder als het ware wetenschappelijke condities de nieuwe oorlogsvoering worden getest. Dit is ook een belangrijke reden waarom Israel al meedoet aan NAVO-oefeningen, en waarom westerse politici voorstellen om Israel op te nemen in het Atlantisch Bondgenootschap. Het verklaart tevens waarom onze eigen minister van Buitenlandse Zaken, de CDA-er Maxime Verhagen, ervoor pleit Israel lid te maken van de Europese Unie. Zonder de Israelische terreur heeft 'de Joodse natie' geen belang voor ons. Alleen als pion in de westerse terreur vertegenwoordigt Israel een belang bij het veilig stellen van de Europese en Amerikaanse economische belangen. En dus hebben ongeveer vijf miljoen Joden in Israel een vrijbrief gekregen om de Palestijnen in de bezette gebieden te terroriseren. En dat gaat net zolang door tot Israel aan zijn eigen geweld ten onder gaat, maar tegen die tijd hebben we wel een andere pion gevonden om onze verdeel en heerspolitiek te kunnen blijven uitvoeren. Het christelijke Westen heeft altijd al de joden misbruikt.

Op die ontwikkeling wees al meer dan 60 jaar geleden meer dan 60 jaar geleden de joodse filosofe Hannah Arendt, zelf een zioniste. Ze schreef:

Onafhankelijkheid, zo werd geloofd, kon het joodse volk bereiken onder de vleugels van elke grootmacht sterk genoeg om zijn ontwikkeling te beschermen. Paradoxaal als het mag klinken, maar juist deze nationalistische misvatting dat een natie een inherente onafhankelijkheid bezit, had tot gevolg dat de zionisten de joodse nationale emancipatie volledig afhankelijk maakten van de materiele belangen van een andere natie. Het feitelijke resultaat was een terugkeer van de nieuwe beweging naar de traditionele methoden van shtadlonus (de vroegere ‘hofjoden’ die machtsbeluste vorsten financieel ten dienste stonden. SvH), die de zionisten ooit eens zo bitter hadden gehaat en zo fel hadden gehekeld. Nu kenden ook de zionisten politiek gesproken geen betere plaats meer dan de foyers van de machtigen en ze kenden geen betere basis voor hun overeenkomsten dan de goede diensten aan te bieden als agenten van buitenlandse belangen… Als de joden in Palestina kunnen worden belast met de taak om voor een deel zorg te dragen voor de Amerikaanse belangen in dat gedeelte van de wereld dan zou inderdaad de fameuze uitspraak van opperrechter Brandeis nog bewaarheid worden: men moet een zionist zijn om een perfecte Amerikaanse patriot te zijn… Maar slechts dwaasheid kan een beleid dicteren dat vertrouwt op bescherming van een verre imperiale macht terwijl het de welwillendheid van de buren verspeelt… Welk programma hebben de zionisten te bieden voor een oplossing van het Arabisch-Joodse conflict?’
Hannah Arendt, oktober 1945


4 opmerkingen:

Henk van der Keur zei

DIME is in wezen net zo gevaarlijk als de impact van verarmd uraniumhoudende munitie. Het schadelijke effect van verarmd uranium zit 'm in de stofdeeltjes, en mogelijk splinters die in het lichaam achterblijven. De giftigheid van verarmd uranium wordt vergeleken met dat van nikkel in studies van het Pentagon en andere studies. En nikkel is een erkend carcinogeen. Dezelfde onderzoekers van het Pentagon (Armed Forces Radiobiology Research Institute) hebben ook laten zien dat wolfraam ook kankerverwekkend is. Bij normale wolfraamhoudende munitie speelt dit niet zo een rol, omdat wolfraam niet de neiging heeft om te aeroliseren in kleine stofdeeltjes, zoals bij veramd uranium het geval is. Maar dat is bij DIME anders: de slachtoffers krijgen wolfraamdeeltjes in hun lichaam. Met alle gevolgen van dien, vergelijkbaar met wat er in Irak gaande is als gevolg van uraniumbesmetting.

Anoniem zei

Willen de CHristenen (zoals dhr Rouwvoet het zo nauwkeurig uitspreekt)deze beelden ook zien of sluit men daar ook de ogen en oren voor? ja de CHristenen voor Israel.

Het is zeker dat Christus het hen kwalijk neemt en hen dat zal laten weten ook!dat heeft hij gezegd en het staat beschreven in hun Bijbel.

AdR zei

Je kunt van een blokkade ook een hoeraverhaal over innovatie maken.

Anoniem zei

Het is niet te geloven. Het is net of ik dit droom. Je houdt het niet voor mogelijk. Het is gewoon griezelig, wat mensen elkaar aandoen in naam van God.

Corrie