maandag 5 december 2022

Willy van Damme: De Oekraïense übermenschen

  

De Oekraïense übermenschen en andere Oekraïense verhalen


Toen Rusland stelde dat er nazi’s waren in Oekraïense werd dat unaniem weggelachen door onze media want Zelenski is toch een jood niet. Uiteraard weten onze media perfect dat die ontkenning onzin is maar de NAVO voert oorlog tegen Rusland en dan moeten onze journalisten zich gedragen zoals de VS zegt. 

Onderstaande videobeelden en foto tonen perfect aan hoe vulgair racistisch dit bewind is. Het recente hier gebrachte verhaal van de Oekraïense ambassadeur in Kazachstan die opriep om zoveel mogelijk Russen te vermoorden zodat zijn kinderen dat niet moeten doen toonde dat. De man mag van de regering in Kiev gerust verder werken. 

En dan was er die Oekraïense orthodoxe kerk die aan de deur toen een affiche had uithangen die waarschuwde dat als men niet bad in het Oekraïens maar in het Russisch men dan hel en verdoemenis over zich zou krijgen.

Ook was er dit medisch labo in Kiev die deze week DNA-testen aanbood om te zien of je wel zuiver Oekraïens bent en geen verderfelijke Russische genen hebt. Het doet denken aan de stad Kherson met die wijd in onze media geciteerde dame die stelde dat het Russisch eten niet te vreten was, zo slecht. De vraag is natuurlijk of men überhaupt in het land mensen zal vinden zonder genen afkomstig van Russen. Het is hoogst twijfelachtig. 

Deze Oekraïense ‘vrijheidsstrijder’ heeft er duidelijk plezier in. Nog een Rus klaar om te vermoorden. 

Deze video roept herinneringen op aan wat op grote schaal gebeurde in Syrië waar jihadisten feestjes vierden toen ze een ziek kind ombrachten, het werk van Nour din al Zinki, of die waar een (sic) vrijheidsstrijder een van zijn vijanden opat zoals de westerse mediaheld van de stad Homs. 

Deze video waarin ze 11 zich overgevende Russische soldaten in koelen bloeden executeerden werd door deze Oekraïense soldaten op het internet gezet. Fier als ze waren over hun heldendaden. Ze konden nadien beschikken. Nour Din al Zinki tekenden nadien voor het maken van de Britse film ‘For Sama’ die zelfs door de zich kritisch noemende website Apache de hemel werd ingeprezen. 

UOC is de Engelstalige afkorting voor de Oekraïense Orthodoxe Kerk, een creatie van de vorige president Petro Poroshenko en de VS om zo de invloed van Rusland nog verder te verminderen. Fris clubje. God koos dus de ‘goede’ kant. Oef!

Re-enactments zijn ook in het huidige Oekraïne blijkbaar populair. Hier een begrafenis met zelfs SS-soldaten om een oude makker zijn laatste rust te geven. Misschien kan men ook Leon Degrelle hier herbegraven. Die vocht in Oekraïne samen met de kameraden van de UPA/OUM B tegen die verderfelijke Russen. Dit is een momentopname van een video. Zie: https://twitter.com/RepPress/status/1596294604831481858?utm_source=substack&utm_medium=email

Wie had dat gedacht dat een zich kwaliteitskrant achtende De Standaard dat nog zou toejuichen. Maar ja ze applaudisseerden voor al Qaeda & Co in Syrië. Degrelle en de helden van het VNV en de DeVlag hadden het moeten meemaken. Ze zouden tevreden zijn. 

Of men intussen voor al die Russen al concentratiekampen heeft opgericht is niet geweten. De grootvaders van het huidige bewind in Kiev hebben er immers toen onder de Duitse bezetting veel ervaring opgedaan. Die kan nu van pas komen. De Duitsers zijn trouwens terug.

Willy Van Damme

https://willyvandamme.wordpress.com/2022/12/03/de-oekraiense-ubermenschen-en-andere-oekraiense-verhalen/?fbclid=IwAR3BgELNFIcj3QNNhWuqtj-W7cy6wfcTeGP08f4brIoUXNBRohTwxPDULZ0



Geen opmerkingen: