donderdag 8 december 2022

EU Steunt Joods Israelisch Fascisme

 

HET WESTEN LAAT BONDGENOOT ISRAËL ONGESTOORD DAGELIJKS MOORDEN. ONZE MEDIA CENSUREREN DEZE MISDADEN. Drie Palestijnen werden gedood bij een Israëlische militaire aanval op het vluchtelingenkamp Jenin. De Israëlische bezettingstroepen hebben donderdagochtend (VANDAAG) drie Palestijnen doodgeschoten tijdens een aanval op het vluchtelingenkamp Jenin, meldde het officiële Palestijnse persbureau WAFA. Het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid zei in een korte verklaring dat de drie slachtoffers werden geïdentificeerd als Sudqi Zakarneh, 29, uit de stad Jenin, Tareq al-Damj, 29, uit het vluchtelingenkamp Jenin, en Ata Shalabi, 46, uit Qabatya, nabij Jenin. .
Ooggetuigen zeiden dat een grootschalige Israëlische strijdmacht de stad en het naburige vluchtelingenkamp binnenviel en botsingen met lokale Palestijnse bewoners veroorzaakte. Drie Palestijnen werden op korte afstand neergeschoten door de Israëlische strijdkrachten.
De Israëlische bezettingstroepen vielen tijdens de inval ook een ambulance aan met geweervuur.
In de nasleep van de moord braken hevige botsingen uit tussen de Israëlische bezettingstroepen en lokale Palestijnse jongeren, waarbij de troepen met scherp schoten, waarbij 10 Palestijnen gewond raakten. De gewonden zijn voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.
De laatste cijfers brengen het aantal Palestijnen dat sinds het begin van het jaar door de Israëlische bezettingstroepen is gedood op 216, waarvan 164 op de Westelijke Jordaanoever en 54 in de Gazastrook.
https://www.palestinechronicle.com/three-palestinians.../



Geen opmerkingen: