woensdag 6 april 2022

Oekraïense politievideo bevestigt geen Bloedbad in Buchra door Rusland

Een Oekraïense politievideo bevestigt dat er geen bloedbad door het Russische leger in Bucha heeft plaatsgevonden.


Artikel van Thomas Röper, geboren in 1971, heeft als expert voor Oost-Europa bestuurs- en commissarisfuncties bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland.  

(google vertaling)    Let ook op de hyperlinks in het artikel naar andere bronnen


De Oekraïense politie filmde op 2 april het binnenkomen van Bucha. In de video zijn geen dode mensen te zien en over het vermeende bloedbad door het Russische leger wordt niets verteld.

Terwijl de westerse media wemelt van de berichten over het vermeende bloedbad van burgers door het Russische leger in de Oekraïense stad Bucha, stapelen de bewijzen zich op dat het Russische leger niets van dien aard heeft gedaan. Ik heb al gemeld dat het Russische leger beweert de stad op 30 maart te hebben ontruimd en dat de burgemeester van Bucha dit op 31 maart in een videoboodschap heeft bevestigd. In de video is hij in een goed humeur en kondigt hij aan dat de stad is bevrijd. Aan de andere kant zegt hij niets over een bloedbad en vele doden op straat.


Bovendien dragen veel van de getoonde doden witte armbanden, die een identificatieteken zijn voor Russische soldaten in Oekraïne. De doden waren dus mensen die sympathiseerden met de Russen. Alles wijst erop dat Oekraïense troepen in de stad degenen die sympathiseerden met de Russen hebben afgeslacht.


Tijdens mijn bezoek aan Zuid-Oekraïne vertelden veel mensen die blij waren met de bevrijding door de Russen (zo zeiden ze het) me dat ze erg bang waren dat de Russen zich weer zouden terugtrekken en dat de Oekraïense nationalisten hen zouden aanvallen. De angst voor deze mensen was de meest blijvende indruk die ik van Zuid-Oekraïne heb gemaakt. Mijn verslagen hierover vind je hier en hier .


De Oekraïense politie heeft op 2 april een video vrijgegeven waarop te zien is dat de Oekraïense politie de stad Bucha binnenkomt. De vernietiging is gedocumenteerd op de video, maar er is geen sprake van een bloedbad en je ziet geen dode mensen op straat liggen.


Het is duidelijk dat er geen bloedbad door het Russische leger in Bucha heeft plaatsgevonden en dat er noch op 31 maart, toen de burgemeester de bevrijding van de stad aankondigde, noch op 2 april, toen de Oekraïense politie de stad binnenkwam, hebben gelogen. op de straten. Daar moeten ze daarna zijn gekomen, wat ook wijst op wraak van Oekraïense nationalisten.


In de video van de Oekraïense politie is aan het begin een dode te zien, maar hij is duidelijk omgekomen tijdens gevechtsoperaties. Verder wordt de verwoesting van de stad gedocumenteerd en worden veel scènes uit de stad getoond waarin vernietigde voertuigen te zien zijn, maar geen dode mensen op straat.


De mensen die in de video spraken zijn het Oekraïense leger dankbaar, maar niemand vermeldt het vermeende bloedbad dat zou zijn uitgevoerd door het Russische leger. Een man zegt dat het Russische leger hem heeft ondervraagd en heeft gedreigd hem neer te schieten, maar dat is niet gebeurd en hij vermeldt niet dat er iemand is neergeschoten. Blijkbaar heeft het Russische leger hem geen kwaad gedaan, maar hem ondervraagd.


Het bloedbad moet daarna hebben plaatsgevonden, waarschijnlijk op 3 april. Maar die dag waren er geen Russische soldaten meer ver en wijd in Bucha...


https://www.anti-spiegel.ru/2022/ein-video-der-ukrainischen-polizei-bestaetigt-dass-es-in-butscha-kein-massaker-der-russischen-armee-gegeben-hat/?




Geen opmerkingen:

Zionists Torturing Deaf Palestinian

  Ayman AlKhaled heeft deze post opnieuw geplaatst Dr. Michelle Kalehzan @MichelleKalehz1 Whomever these sadistic IOF bullies are they shou...