woensdag 2 maart 2022

Edilbert Dobbelaer: München samenzwering tegen Valeri Gergiev

 

CULTUREEL FASCISME IN DE E.U.
München samenzwering tegen Valeri Gergiev
🎼 Dit is een echte schande en een primeur! Ik heb geen woorden! Het Münchener Philharmonisch Orkest heeft de wereldberoemde Russische dirigent Valery Gergiev ontslagen - gewoon omdat hij zijn land, Rusland, niet stigmatiseerde! Niet veroordeeld, zie je, de agressor!
Aandacht! Hij vuurde niet omdat hij Rusland steunde, of daar Oekraïne binnenrolde, maar omdat hij zijn vaderland niet veroordeelde!
Onbeschaamdheid en gemeenheid! Ik heb alleen emoties. “Dovlatovs 40 miljoen aanklachten”, “ontken je vader, de vijand van het volk”, segregatie op huidskleur omdat je een jood bent, of een neger, of een communist, duiken meteen op in je geheugen.
Gewoon fascisme en een primeur in zijn meest beschamende manifestaties tegelijk - in zijn puurste vorm!
🎻 Valery Gergiev werd geschorst uit het Orkest van München en La Scala, schrijft Spiegel. Hij wordt ontslagen omdat hij de acties van Rusland in Oekraïne niet veroordeelt.
“Het stadsbestuur van München begon Gergiev onder druk te zetten. Burgemeester Dieter Reiter eiste in een ultimatum van de maestro dat hij de acties van Rusland in Oekraïne uiterlijk maandag "ondubbelzinnig" zou veroordelen. Anders - zoals Reiter verder stelde - zal Gergiev "niet langer chef-dirigent van ons filharmonisch orkest kunnen blijven." Met andere woorden: Gergiev wordt eruit gegooid. Zijn optredens in New York en Wenen zijn al afgelast. De Hamburg Philharmonic is ook terughoudend om zijn concerten te organiseren, tenzij hij afstand neemt van Poetin.
“Der Spiegel": In de aula zaten bij die uitvoering kanselier Angela Merkel, de Beierse premier Markus Söder, vervolgens minister van Volksgezondheid Jens Spahn en Katrin Göring-Eckard van de Groene Partij.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Art is dead

Bauke Jan Douma zei

Duitsland heeft zijn Kulturkammer weer onder het stof vandaan gehaald. Duitsland toont zijn smerige tronie weer. De Duitse Nazi herkent en erkent onmiddellijk de Oekraïense Nazi.

De schande van deze affaire Gergiev vind ikzelf bijna de grootste en meest groteske sinds '45. Er zijn geen woorden voor.

De mof, en de Nazi, zijn van de ene dag op de andere weer salonfähig gemaakt. De mof is de Nazi.

Ik voorspel dat ruim voor het einde van dit jaar de Swastika in Europa (en mogelijk in enkele momenteel nog onwaarschijnlijk geachte regio's ...), dat de Swastika weer een acceptabele politieke uitingsvorm zal zijn geworden.

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990