zaterdag 12 maart 2022

Apocalyps Nu!: De VS Traint Oekraïnse Neo-Nazi's

 

Oekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep 

kruisigt man, verbrandt christelijke iconen – 

gefotografeerd met Amerikaanse militairen

oekraine:-door-de-vs.-gefinancierde-neonazigroep-kruisigt-man,-verbrandt-christelijke-iconen-–-gefotografeerd-met-amerikaanse-militairen

12-03-22 09:18:00, Laat dit alle geruchten en mythes die de ronde doen over de Oekraïense militaire eenheid, het Azov-bataljon, uit de wereld helpen. Zoals eerder gemeld, is de band tussen de regering van de V.S. en de extreem-rechtse neonazigroep goed gedocumenteerd

Niet alleen heeft de regering van de V.S. in de Oekraïne onderzoekslaboratoria gefinancierd die bewapend zouden kunnen worden om biologische massavernietigingswapens te maken, maar ook de banden tussen de extremisten in de Oekraïne en het Amerikaanse leger kunnen niet onderschat worden, bericht Dailyveracity.com.

Militairen van de V.S. ontmoeten Oekraïens Azov neonazi-bataljon 

Het Oekraïense Azov-bataljon, dat mannen gekruisigd heeft, in de VS gebaseerde neo-nazi-groepen opgeleid heeft, christelijke iconen vernietigd heeft, en in heel Oekraïne pogroms gepleegd heeft, heeft dat gedaan met de steun van het Amerikaanse leger.

Azov neonazi-bataljon militairen

Hieronder ziet u een video waarop te zien is hoe de Oekraïense neonazi-groep, het Azov-bataljon, ergens in de regio Donbas in Oekraïne een Russische sympathisant kruisigt. De video is ingekort om enkele van de meer illustere gedeelten weg te laten.

Het Azov-bataljon heeft, ruim nadat het westerse fondsen en wapens had ontvangen, door heel Oekraïne gereisd en pogroms gepleegd op de dakloze Roma-bevolking die in kampen woont.

Another #Pogrom of the #Roma Settlement in #Ukraine: members of the National Druzhyna militia destroyed a camp at Holosiivskyi Park in #Kyivhttps://t.co/7hJZy6wLNQ pic.twitter.com/LZ4wD0m1yL

— Hromadske Int. (@Hromadske) June 7, 2018

Op de foto’s hieronder zijn prominente leden van de neo-nazistische Oekraïense groep te zien die een ontmoeting hebben met leden van het leger van de Verenigde Staten, iets waarover gezwegen wordt sinds het conflict tussen Oekraïne en Rusland weer oplaaide.

US military officers are collaborating with Ukraine’s openly neo-Nazi Azov Battalion, which is a regiment in Ukraine’s National Guard.

The fascist brigade uses a Wolfsangel, a Nazi symbol. It openly publicized this on its website: https://t.co/8tOZ9A7YGK
ht @DefendingHistor pic.twitter.com/Uaa9NpOoi4

— Benjamin Norton (@BenjaminNorton) January 16, 2018

Hieronder ziet u wat beschreven wordt als de Oekraïense neonazi-groep, het Azov-bataljon, die Russisch-orthodox-christelijke Iconen uit huizen verzamelt,

 » Lees verder


Geen opmerkingen: