vrijdag 12 juli 2019

Paxvoorvrede Steunt Terroristen

Terwijl twee Nederlandse kabinetten terroristen in Syrië hebben gesteund, met als gevolg vele tienduizenden dode en verminkte burgers, laat de organisatie @PAXvoorvrede, zich voor het NAVO-karretje spannen, met steun van het kabinet dat terroristen steunde. In plaats zich daarvoor te schamen, is PAX daar ook nog trots op. Ziehier:


Reactie minister Blok op onze e-mailactie

27-06-2019

Duizenden mensen hebben aan onze actie meegedaan en minister Blok opgeroepen Rusland ter verantwoording te roepen vanwege de verschrikkingen in het Syrische Idlib. Naar aanleiding van deze e-mailactie heeft hij gereageerd op Twitter.

 

Zeggen dat de bombardementen zouden moeten stoppen is niet genoeg. Daarom hebben we ook samen met 13 andere betrokken maatschappelijke organisaties (Amnesty International, CCSD Europe, Cordaid, Free Press Unlimited, Hivos, Peace SOS, Save the Children, Stichting Female Journalist Network, Syria Legal Network, Syrische Comité in Nederland, Tear, VluchtelingenWerk Nederland en WO=MEN), minister Blok opgeroepen om de Russische ambassadeur te ontbieden.
#stopbombingidlib
Daarnaast hebben we vandaag, donderdag 27 juni, samen met betrokken Syriërs een stil protest gehouden voor de deur van de Russische ambassade in Den Haag.
Deze actie is onderdeel van de online campagne #StopBombingIdlib. Jij kunt ook meedoen!
Maak een foto van jezelf met de #StopBombingIdlib-afbeelding, gebruik de hashtag #StopBombingIdlib in je tekst en deel deze op je social media. Kijk op FacebookTwitter of Instagram voor meer inspiratie. De afbeelding kan je hier downloaden.
Bescherming van burgers in oorlogssituaties, Midden-Oosten

1 opmerking:

Bauke Jan Douma zei

In Idlib bevinden zich koppensnellers. Koppensnellers verdienen bommen op hun kop, veel bommen.

Waarom is @PAXvoorvrede daar tegen? Omdat het Russische bommen zouden zijn? Omdat het onze eigen vaderlandse terroristen zijn?

Waarom?