zaterdag 24 augustus 2013

Dreigende Nieuwe Amerikaanse Terreur

Na de gruwelijke Amerikaanse terreur in Vietnam, Irak, Afghanistan en Libie bericht de westerse mainstream media met een vanzelfsprekendheid over dreigend geweld die ronduit verbijsterend is. Met welk recht dreigt de VS met een overmaat van geweld om in het Midden Oosten in te grijpen? Vooralsnog niet volgens het internationaal recht. Vanwaar die vanzelfsprekendheid van de journalistieke lakeien?


Oorlogsschepen VS naderen Syrië

24/08/13, 10:08  − bron: AP

VN-vertegenwoordiger Angela Kane in Syrië

© afp. De USS Ramage.
Amerikaanse oorlogsschepen trekken dichter naar Syrië toe nu president Obama het Pentagon opdracht heeft gegeven de militaire opties te bekijken voor de Verenigde Staten in Syrië. De berichten dat Syrië chemische wapens tegen burgers heeft ingezet zijn de reden dat deze stap wordt genomen, zei de Amerikaanse minister van defensie Chuck Hagel.

1 opmerking:

Sonja zei

Wie er wat gedaan heeft is nog steeds niet duidelijk, maar wanneer er clusterbommen of wit fosfor was gebruikt dan zou er amper Westerse verontwaardiging zijn.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...