donderdag 8 oktober 2009

Arie Slob van de ChristenUnie 2


Naar aanleiding van dit bericht:


Hogere celstraf voor krakers bepleit

De celstraf voor kraken moet maximaal een jaar worden, en twee jaar als een kraker zich ook schuldig maakt aan geweld. Dit stellen CDA, VVD en ChristenUnie voor in een gewijzigde versie van hun initiatiefwet tegen kraken, waarover de Tweede Kamer vandaag opnieuw debatteert.

emailde Anzi dit:

Men blijft van andermans eigendom af, aldus Slob


Welnu, ik vrees dat Slob in de hel terechtkomt. Tenminste als we uitgaan van Matteus hoofdstuk 25:


41 Dan zal Hij zeggen ook tot degenen, die ter linker hand zijn: Gaat weg van Mij, gij vervloekten, in het eeuwige vuur, hetwelk den duivel en zijn engelen bereid is.

42 Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij niet te eten gegeven; Ik ben dorstig geweest, en gij hebt Mij niet te drinken gegeven;

43 Ik was een vreemdeling; en gij hebt Mij niet geherbergd; naakt, en gij hebt Mij niet gekleed; krank, en in de gevangenis, en gij hebt Mij niet bezocht.

44 Dan zullen ook dezen Hem antwoorden, zeggende: Heere, wanneer hebben wij U hongerig gezien, of dorstig, of een vreemdeling, of naakt, of krank, of in de gevangenis, en hebben U niet gediend?

45 Dan zal Hij hun antwoorden en zeggen: Voorwaar zeg Ik u: Voor zoveel gij dit een van deze minsten niet gedaan hebt, zo hebt gij het Mij ook niet gedaan.

46 En dezen zullen gaan in de eeuwige pijn; maar de rechtvaardigen in het eeuwige leven.

Nu de vraag: waar beste volksvertegenwoordiger Slob is uw barmhartigheid? Uw evangelisch geloof?

Mag ik u wijzen op de slechte werken die uw god straks zal opsommen voordat u naar de diepste hel wordt gestuurd:

Uw god zal u erop wijzen dat u het naakte kapitalisme onvoorwaardelijk heeft gesteund. Met andere woorden, het systeem van stelen, moorden, woekeren, wreedheden, onteren, kwaadsspreken en doodslag. Dit Arie Slob, zijn de zeven werken die uw god mishagen, de wereld schade doen en de duivel plezieren. Beste Arie ik veroordeel je tot eeuwige verbanning naar de hel. Volgende patient.

11 opmerkingen:

Sonja zei

Men blijft van andermans eigendom af, aldus Slob.

Dan zal Slob ook als de wiedeweerga sancties moeten gaan eisen voor Israël.

Sonja zei

Ik lees trouwens net in de standpunten van de Christenunie dat zij het conflict zien als een godsdienstoorlog: "Sinds de Oslo-akkoorden van 1993 wordt gepoogd een constructieve oplossing te vinden voor het, in de kern religieuze, conflict tussen Israël en de Palestijnen."

Bij nader inzien moeten ze die nonsens wel vertellen, want wanneer ze zouden stellen dat het conflict om (gestolen) land gaat, dan zouden ze daar consequenties aan moeten verbinden. Laffe bende.

AdR zei

Wat Sonja schrijft wilde ik ook net zeggen - maar je kunt het ook anders uitdrukken: hiermee bewijst de man dat hij geen Echte Vriend van Israel is en dus een vuige antisemiet.

Wat ook weer niet heel verrassend is ook al verkoopt men andere retoriek in die kringen.

Anoniem zei

Smerige mentaliteit. Afslachten van mensen rechtvaardigen en hen ook nog de schuld hiervan geven. Zelfde mentaliteit als van het doorgeefluik van de heer om condooms te verbieden waardoor meer kinderen de hongerdood kunnen sterven. En wiens eigendom eigenlijk? Wie vraagt om al die grote leegstaande panden? Ons publieke eigendom is allang vvor een groot deel naar de knoppen geholpen! I.p.v die lelijke legohokken, had men betaalbare woonruimte kunnen bouwen of een stuk natuur intact kunnen laten. Slob kon melden dat zijn dochter snel woonruimte had gevonden in Amsterdam. Laat nou niet iedereen dat geluk hebben.

anzi

Anoniem zei

AdR

In wezen zijn de christenen ook zo antisemitisch als de pieten. Het zijn niet de joden waar zij omgeven, maar de komst van hun heiland. Men gebruikt elkaar. Zou men anders niet heel erg boos moeten worden op de Israeliers nu men weet hoe de christenen in Israel worden behandeld? Ben je gek, ook die worden opgeofferd!

anzi

Anoniem zei

Over christenen gesproken, het prototype laat zich weer van zijn gelovige kant zien. Dat hijzelf een paria is heeft hij nog niet door, wel als er een einde komt aan zijn machtspositie.


DePers.nl
Verhagen krijgt zijn zin bij EU-verdrag Syrië
Gepubliceerd: vandaag 19:17
Update: vandaag 19:29

De EU-ministers van Buitenlandse Zaken stemmen op 26 oktober waarschijnlijk toch in met het sluiten van een associatieverdrag met Syrië. EU-diplomaten hebben donderdag de basis gelegd voor een politiek akkoord hierover.
Onderdeel daarvan is dat het verdrag eenzijdig door de EU kan worden opgezegd als Syrië doorgaat de mensenrechten aan zijn laars te lappen. Dat was een voorwaarde van minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken om zijn goedkeuring te kunnen geven aan de overeenkomst.

Verhagen verzette zich lange tijd tegen het sluiten van het associatieverdrag, hoewel andere lidstaten druk op hem uitoefenden. Verhagen vindt dat Syrië onvoldoende zijn best doet de mensenrechtensituatie te verbeteren, en drong aan op een 'noodremprocedure'.

Over het verdrag wordt al jaren gesproken. De EU hoopt dat Syrië zich na het tekenen ervan beter zal inzetten voor het vredesproces in het Midden-Oosten.

Volgens Verhagen biedt het akkoord Syrië niet zoveel inhoudelijke voordelen. ,,Het is vooral een politiek signaal. Het laat zien dat Syrië geen paria is'', zei hij een maand geleden.

anzi

AdR zei

Als de ChristenUnie spreekt van "het, in de kern religieuze, conflict tussen Israël en de Palestijnen" neem ik aan dat ze moslims tegen joden tegenover elkaar zien.

Beetje pijnlijk natuurlijk dat we het hier over de bakermat van het christendom hebben, en dat tot de vestiging van de staat Israel zo'n kwart van de bvolking christen was. En dat de felste strijdgroepen van de PLO geleid werden door christenen - tot de geheime dienst van Israel zelf Hamas aan het werk zette juist om de kaart van de godsdienstige verdeeldheid uit te spelen.

Maar goed - je blijft van "andermans" eigendom af (ook lekker politiek incorrect geformuleerd naar sekse). Tenslotte is dit ook een ernstig blijk van anti-amerikanisme - en dan hoeven we ook niet eens alleen aan Irak of Afghanistan te denken maar aan het hele werelddeel aan de westkant van de Atlantische Oceaan...
Wat heeft de ChristenUnie tegen de leider van het Vrije Westen?

AdR zei

Maar - neem me niet kwalijk dat ik er nogmaals op terugkom - we kunnen het met mijnheertje Slob nog veel dichter bij huis zoeken.

Blijkbaar heeft hij ook iets tegen belastingheffing, de oerinbreuk op "andermans" eigendom. Ach ja, de farizeeën en vooral ook de tollenaars.
Oeps.

Klets maar wat, heeft Slob zich voorgenomen, niet over nadenken verder. En in de regering blijven, ook in coalitie met Wilders - maakt niet uit hoe we in de oppositie tegenover vreemdelingen stonden (een keurig standpunt namelijk, maar ja, dat is steeds verder weg aan het glijden).

Sonja zei

Krakers crimineel? De hele vastgoedhandel is een grote maffiabende. Ik noem ook even de bouwfraude. En die worden weer gefaciliteerd door projectontwikkelaars - de overheidsmaffia. Waarom wordt er niet eens uitgerekend wat die mensen ons wel niet kosten.

Anoniem zei

Het karakter van NL is aan het veranderen en niet ten goede.
Het zwart-wit denken is de nieuwe politieke correctheid.

Niet vreemd opkijken als het volgende kabinet bestaat uit: CDA / VVD / Wilders.

Die kans is vrij groot. Dat zou wel meteen het einde van Wilders betekenen (wat het enige positieve van een dergelijk kabinet is).

Merijn

Ko Kabboord zei

Andermans eigendom???

De Aarde is het erfgoed van iedereen die er geboren wordt.

Als een klein clubje Maffiose families zich de Aarde en haar grondstoffen toe-eigent en wettigt dat ze dat ongestoord kunnen doen is dat een misdaad tegen de mensheid en tegen de natuur.

Hoeveel jaar celstraf staat daarvoor denk je Arie Slob?

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...