donderdag 23 april 2009

Het Zionistisch Racisme 6

Naar aanleiding van dit bericht: http://stanvanhoucke.blogspot.com/2009/04/het-zionistisch-racisme-4.html
kreeg ik deze reactie:

----- ------- Original Message ------- -----
From: Willem Scholten <wk.scholten@bluewin.ch>
To: web@nrc.nl
Sent: Wed, 22 Apr 2009 20:30:13

Beste redactie

Als u de Youtube videos op uw eigen site goed
beluisterd had, had u gelijk al geweten dat Ahmadinejad dit had gezegd.
Daar zat wel een doorlopende Engelse vertaling onder. We moeten het
artikel van vandaag dus maar als een erratum uwerzijds beschouwen.
Wat mij zo verbaasd is dat het ontkennen van ethnic
cleansing en racisme in het MO bon ton is, terwijl het ontkennen van de
Holocaust - zeer terecht - als schandalig en in sommige landen zelfs
als strafbaar beschouwd wordt. Zijn die 40 diplometen van de EU
die wegliepen nu dan niet strafbaar? En mininster Verhagen? Het lijkt me
toch wel.

m vr gr Willem Scholten

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is ook weer zoiets. Waarom is het ontkennen van de holocaust strafbaar? Bij mijn weten geldt dat niet voor andere uitroeiingen en oorlogsmisdaden?

anzi

Anoniem zei

Cidi website



"Durban II" is gekaapt door dictaturen, antisemieten en haters van het vrije westen

(357 votes)


85% Eens
15% Oneens

in dit geval twijfel ik nog of je je bord moet leeg eten of dat je het eten voor de helft mag laten staan.

anzi

Anoniem zei

Van de racistische website cidi

Unieke campagne tijdens ‘Durban 2’
woensdag 15 april 2009

Prominente leden van de joodse gemeenschap en slachtoffers van racistisch geweld uit Afrika, Cuba en Birma hebben zich verenigd in een unieke campagne die bedoeld is om de aandacht te vestigen op mensenrechten en discriminatie tijdens de Durban 2-conferentie, volgende week in Genève.
De Wereldconferentie tegen racisme is omstreden. Gevreesd wordt voor antisemitische sentimenten, net als tijdens de eerdere conferentie in 2001 in het Zuid-Afrikaanse Durban. De initiatiefnemers van de campagne willen de deelnemers oproepen zich op het eigenlijke thema te richten.


Tot de vertegenwoordigers van de joodse gemeenschap behoren Eli Wiesel, Nobelprijswinnaar voor de vrede, de Franse filosoof Bernard-Henri Levy en de voormalige Israëlische minister Natan Sharansky. Zij zullen naar verwachting deelnemen aan een aantal evenementen in de marge van de Durban 2-conferentie, die maandag 20 april begint.

Ahmadinejad

Leiders van de “Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations” hebben alle delegaties opgeroepen om tijdens de top in Genève weg te blijven of anders weg te lopen wanneer de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad de bijeenkomst toespreekt. "In plaats van zich te richten op racisme, onverdraagzaamheid en vreemdelingenhaat is de conferentie gegijzeld door deze te gebruiken als een platform voor extremistische standpunten”, aldus de leiders.

Protest

Canada, Israël en Italië zullen uit protest wegblijven op de conferentie. Ook de VS doen niet mee, zo heeft het Witte Huis in februari laten doorschemeren. President Obama wilde de richting van de conferentie beïnvloeden maar slaagde daar niet in. De Amerikaanse ambassadeur bij de VN Susan Rice heeft dinsdag gezegd dat de VS inderdaad niet naar Genève gaan, tenzij een ontwerp-document met een anti-Israël strekking alsnog wordt gewijzigd.

Ze verklaarde dat tegenover prominente leden van de Joodse gemeenschap. Samantha Power - topadviseur van president Barack Obama - en directeur Nabije Oosten van de National Security Council Dan Shapiro waren bij de ontmoeting aanwezig. Een van de joodse leiders zei "opgelucht te zijn" maar wilde niet uitweiden over het gesprek.

Het bewuste ontwerp-document veroordeelt islamofobie en beweert dat de Israëlische behandeling van de Palestijnen is gestoeld op racisme. Het document is een initiatief van Iran, Cuba en een aantal Derde-Wereldlanden.

De laatste voorbereidende sessie voor de conferentie eindigt op vrijdag, slechts drie dagen voor de start van het evenement

De racist Naftaniel die iets met antisemieten heeft. Wat ik begrijp is, als delegaties dit "advies" van de joodse lobby hebben opgevolgd, zij sowieso weggelopen waren wat Ahmadinejad ook zou zeggen.
Dat 1 van de joodse leiders opgelucht was, kan ik mij goed voorstellen.





anzi

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990