maandag 20 april 2009

De Israelische Terreur 837

[cccccc.jpg]Sonja wees me op het volgende: 'Verhagen’s opvattingen en beleid haaks op democratie

Onze minister Maxime Verhagen heeft voor heel Nederland beslist om de anti-racismeconferentie van de VN niet bij te wonen omdat hij van mening is - hoewel hij een groot voorstander is van de democratie alsmede de vrijheid van meningsuiting die daarin gegarandeerd moet worden - dat er geen kritiek op de schendingen en misdaden Israël mag worden gegeven. Een idee dat hij overigens nergens onderbouwd met argumenten.De laatste uit de hoge hoed getoverde reden is, zo verneem ik in de media, is dat “Arabische landen” “kritiek op religie” proberen te verbannen. De conceptverklaring noemt, na herzieningen, “de minachtende stereotypering en stigmatisering van mensen op grond van hun religie.” Dat lijkt me een heel redelijke stellingname, aangezien dat op elke grond onwenselijk is, dus ook op die van huidskleur, inkomen, sekse, etcetera. Maar volgens Verhagen is die zinsnede “onaanvaardbaar”. Dus kunnen we concluderen dat Verhagen onze eigen wetten net zo onaanvaardbaar vindt. Daarnaast vergroot ook dit weer zijn hypocrisie uit aangezien hij en zijn partij het verbod op ’smalijke godslastering’ niet uit het Wetboek van Strafrecht wil schrappen, een idee dat hij “bizar” noemde. Maar lastert bijveerbeeld Geert Wilders een andere god of religie dan de zijne, dan valt dat weer onder vrijheid van meningsuiting.

Je mag op zijn minst concluderen dat minister Verhagen een man in de war is, al ging het alleen maar om zijn geweten. Maar een beleidsmaker die religies, landen, wetten en grondrechten inzet alsof het een spelletje mikado is, en ze invult naar wispelturige normen die zijn persoonlijke opvattingen het beste ondersteunen, mag je allesbehalve een democraat noemen.'

Lees verder: http://empire.blogsome.com/2009/04/20/verhagen-haaks-op-democratie/ 

Op zich is het niet verwonderlijk dat minister Verhagen zo absurd pro-Israel handelt. Of minister Verhagen wordt, zoals het gerucht gaat, gechanteerd door de Mossad met zaken uit zijn priveleven of Verhagen is als het ware genetisch belast door zijn katholieke achtergrond. Wanneer een groep goedgelovige mensen generatie na generatie verteld wordt dat de joden een door God 'uitverkoren volk' is dat het recht heeft op 'het beloofde land', dan is het logisch dat deze nonsens op de lange duur ook geloofd wordt door mensen die een vooraanstaande positie bekleden binnen het CDA, dat zichzelf afficheert als 'een evangelische partij'

Dit kreeg de Maxime Verhagen te leren als gelovige katholiek kind:

'Goddelijke Genocide

Hoewel de bijbelse God dit in Zijn voorzienigheid natuurlijk makkelijk anders had kunnen regelen (bijv. door een onbewoond stuk woestijn vruchtbaar te maken of ipv het volk 40 jaar rondjes in de Sinai te laten lopen had Hij ze ook naar een minder bevolkt stukje van de wereld kunnen dirigeren) belooft Hij aan Abraham een stuk land dat al bewoond is door andere volkeren.

(Genesis 15:18) Ten zelfden dage maakte de HEERE een verbond met Abram, zeggende: Aan uw zaad heb Ik dit landgegeven, van de rivier van Egypte af, tot aan die grote rivier, de rivier Frath:  Den Keniet, en den Keniziet, en den Kadmoniet, En den Hethiet, en den Fereziet, en de Refaieten, En den Amoriet, en den Kanaäniet, en den Girgaziet, en den Jebusiet.


In tegenspraak met zijn eigen gebod "Gij zult niet stelen" belooft God ook alle bezittingen van de inwoners van het beloofde land aan het nageslacht van Abraham.
 
(Deuteronomium 6:10-11)  Als het dan zal geschied zijn, dat de HEERE, uw God, u zal hebben ingebracht in dat land, dat Hij uw vaderen, Abraham, Izak en Jakob, gezworen heeft, u te zullen geven; grote en goede steden, die gij niet gebouwd hebt, En huizen, vol van alle goeds, die gij niet gevuld hebt, en uitgehouwen bornputten, die gij niet uitgehouwen hebt, wijngaarden en olijfgaarden, die gij niet geplant hebt, en gij gegeten hebt en verzadigd zijt;

(Deuteronomium 20:14)  Behalve de vrouwen, en de kinderkens, en de beesten, en al wat in de stad zijn zal, al haar buit zult gij voor u roven; en gij zult eten den buit uwer vijanden, dien u de HEERE, uw God, gegeven heeft.


Naast de hebzucht  van de Israëliërs weet de bijbelse God met Zijn beloftes ook de seksuele driften te prikkelen.
 

(Deuteronomium 21:10-11) Wanneer gij zult uitgetogen zijn tot den strijd tegen uw vijanden; en de HEERE, uw God, hen zal gegeven hebben in uw hand, dat gij hun gevangenen gevankelijk wegvoert; En gij onder de gevangenen zult zien een vrouw, schoon van gedaante, en gij lust tot haar gekregen zult hebben, dat gij ze u ter vrouwe neemt;


Om Zijn absurde beloftes waar te kunnen maken kiest de hemelse Vader voor het middel van de planmatige genocide. In tegenspraak met zijn eigen gebod "Gij zult niet doden" geeft Hij gewoon opdracht om hele steden en volkeren uit te moorden.

Let wel, dit zijn de niet de oorlogsmisdaden van een ontspoord volk maar regelrechte instructies van de Allerhoogste voor het organiseren van een holocaust.

(Deuteronomium 20:16-17)  Maar van de steden dezer volken, die u de HEERE, uw God, ten erve geeft, zult gij niets laten leven, dat adem heeft. Maar gij zult ze ganselijk verbannen: de Hethieten, en de Amorieten, en de Kanaänieten, en de Ferezieten, de Hevieten, en de Jebusieten, gelijk als u de HEERE, uw God, geboden heeft;
(Deuteronomium 20:13) En de HEERE, uw God, zal haar in uw hand geven; en gij zult alles, wat mannelijk daarin is, slaan met de scherpte des zwaards;
(Deuteronomium 7:16) Gij zult dan al die volken verteren, die de HEERE, uw God, u geven zal; uw oog zal hen niet verschonen, en gij zult hun goden niet dienen; want dat zoude u een strik zijn.

(Deuteronomium 7:22-23) En de HEERE, uw God, zal deze volken voor uw aangezicht allengskens uitwerpen; haastelijk zult gij hen niet mogen te niet doen, opdat het wild des velds niet tegen u vermenigvuldige. En de HEERE zal hen geven voor uw aangezicht, en Hij zal hen verschrikken met grote verschrikking, totdat zij verdelgd worden.

(Numerie 21:34-35)  De HEERE nu zeide tot Mozes: Vrees hem niet; want Ik heb hem in uw hand gegeven, en al zijn volk, ook zijn land; en gij zult hem doen, gelijk als gij Sihon, den koning der Amorieten, die te Hesbon woonde, gedaan hebt. En zij sloegen hem, en zijn zonen, en al zijn volk, alzo dat hem niemand overbleef; en zij namen zijn land in erfelijke bezitting.
(Numerie. 25:17)  Handel vijandelijk met de Midianieten, en versla hen;
(Numerie 31:7)  En zij streden tegen de Midianieten, gelijk als de HEERE Mozes geboden had, en zij doodden al wat mannelijk was.
(Jozua 10:40)  Alzo sloeg Jozua het ganse land, het gebergte, en het zuiden, en de laagte, en de aflopingen der wateren, en al hun koningen; hij liet geen overigen overblijven; ja, hij verbande alles, wat adem had, gelijk als de HEERE, de God Israels, geboden had.

Ook nadat het beloofde land is ingenomen geeft God keer op keer opdracht om hele steden en volkeren tot op de laatste man uit te moorden. Voor de weekhartigen geeft de Heere nog speciale instructies om vrouwen, kinderen en ouden van dagen toch beslist niet te sparen. 

(1 Samuel 15:18)  En de HEERE heeft u op den weg gezonden, en gezegd: Ga heen en verban de zondaars, de Amalekieten, en strijd tegen hen, totdat gij dezelve te niet doet.
(Jeremia 50:21)  Tegen het land Merathaim, trek tegen hetzelve op, en tegen de inwoners van Pekod; verwoest en verban achter hen, spreekt de HEERE, en doe naar alles, wat Ik u geboden heb.
(1 Samuel 15:3)  Ga nu heen, en sla Amalek, en verban alles, wat hij heeft, en verschoon hem niet; maar dood van den man af tot de vrouw toe, van de kinderen tot de zuigelingen, van de ossen tot de schapen, van de kemelen tot de ezelen toe.
(1 Samuel 5:9)  En het geschiedde, nadat zij die hadden rondom gedragen, zo was de hand des HEEREN tegen die stad met een zeer grote kwelling; want Hij sloeg de lieden dier stad van den kleine tot den grote….  
(Jeremia 13:14)  En Ik zal hen in stukken slaan, den een tegen den ander, zo de vaders als de kinderen te zamen, spreekt de HEERE; Ik zal niet verschonen noch sparen, noch Mij ontfermen, dat Ik hen niet zou verderven.
(Ezechiel 9:5-6)  Maar tot die anderen zeide Hij voor mijn oren: Gaat door, door de stad achter hem, en slaat, ulieder oog verschone niet, en spaart niet! Doodt ouden, jongelingen en maagden, en kinderkens en vrouwen, tot verdervens toe;

Conclusie: de bijbelse God is een genadeloze bruut die complete volkeren inclusief onschuldige kinderen laat opruimen omdat ze toevallig in de weg zitten of omdat ze "gruwelen" zouden hebben begaan. (Deuteronomium 20:18)

Klaarblijkelijk is de Heere, overeenkomstig het bekende spreekwoordmet de splinter en de balk,  wel ontvankelijk voor gruwelen die anderen plegen maar is Hij stekeblind voor de gruwelijkheden die hij Zelf begaat.

Home | Index | Terug | Volgende

 Zie: http://home-1.tiscali.nl/~ti112509/genocide.htm

 



8 opmerkingen:

Sonja zei

Deuteronomium 7: Omgang met andere volken1 Straks zal de HEER, uw God, u naar het land brengen dat u in bezit zult nemen en veel volken voor u op de vlucht jagen: de Hethieten, de Girgasieten, de Amorieten, de Kanaänieten, de Perizzieten, de Chiwwieten en de Jebusieten – zeven volken die groter en machtiger zijn dan u.

2 Wanneer de HEER, uw God, u de overwinning op hen schenkt, moet u hen doden. U mag geen vredesverdrag met hen sluiten en hen niet sparen.

5 Nee, dít staat u te doen: u moet hun altaren slopen en hun gewijde stenen verbrijzelen, hun Asjerapalen omhakken en hun godenbeelden verbranden.

6 Want u bent een volk dat aan de HEER, uw God, is gewijd. U bent door hem uitgekozen om, anders dan alle andere volken op aarde, zijn kostbaar bezit te zijn.

7 Het is niet omdat u talrijker was dan de andere volken dat hij u lief kreeg en uitkoos – u was het kleinste van allemaal!

16 Daarom moet u alle volken die hij aan u uitlevert vernietigen, zonder medelijden te tonen. Dien hun goden niet, want dat zou uw ondergang betekenen.

22 Wanneer hij die volken voor u op de vlucht drijft zal hij dat geleidelijk doen. U moet hen niet in één keer uitroeien, anders krijgt u te maken met grote aantallen roofdieren.

23 De HEER zal u de overwinning schenken en paniek onder hen zaaien, tot ze zijn uitgeroeid.

24 Hij zal hun koningen aan u uitleveren en u zult het land zuiveren van alles wat aan hen herinnert; steeds verder zullen ze teruggedrongen worden, tot u ze allemaal uitgeroeid hebt.

Hier te lezen met illustraties

Anoniem zei

Kanonnen zeg, dat is andere koek!

Ik begreep er al niets van, want welke gek laat nou zijn eigen zoon kruizigen. Ga zelf aan het kruis hangen, toch! Niet alleen wreed maar ook knap laf. En kijk wat we over ons heen krijgen alleen omdat Eva een appel had gepikt. Dat is toch wel een buitensporige straf voor zo'n pikkerijtje?


anzi


anzi

Anoniem zei

Het komt anders wel griezelig overeen!
Gadver!



anzi

Anoniem zei

CDA kritisch over VN antiracisme top op de geboortedag van Hitler

Die Appels toch! Alles wordt erbij gehaald van Hitler tot Holocaust, antisemitisme etc. om de kritiek op Israel te smoren.

anzi

Sonja zei

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat Hitler zijn laatste medailles uitdeelt aan kindsoldaten van de Hitler Jugend.

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat in 1657 aan de joden van Nieuw Amsterdam (New York) vrijheid van religie werd gegeven.

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat de eerste niet-moslim Timboektoe betreedt (1828)

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat 10 jaar geleden het Columbine High School bloedbad plaatsvond.

CDA kritisch over VN antiracisme top op de geboortedag van Raymond van Barneveld

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat de Engelse politiman en racist Enoch Powell zijn 'Rivers of Blood' speech houdt (1968)

CDA kritisch over VN antiracisme top op de dag dat Apollo 16 op de maan landde.

CDA kritisch over VN antiracisme top op de sterfdag van Paus Vlement de Vijfde (1314)

Ontelbare variaties zijn mogelijk: Wikipedia

Sonja zei

Maxime Verhagen heeft een nieuwe vriendinPhilippe Remarque
gepubliceerd op 20 april 2009 22:01, bijgewerkt op 21 april 2009 08:12

WASHINGTON - ‘Vertel het niet aan mijn vrouw’, antwoordde een lachende minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken op de vraag of hij ook een ‘nieuwe vriendin’ had gevonden in Hillary Clinton. Maar het is wel een beetje aan tussen Nederland en de nieuwe Amerikaanse regering.

Teiltje, anyone?

Anoniem zei

Triootje is ook lekker!



anzi

Sam zei

tsjonge heftige materie Sonja. Misschien een idee voor Fitna 2?

Godsdienst is voor bange volgzame mensen. Er klopt niets van. Is eeuwen geleden in het leven geroepen om mensen angst aan te jagen en daarmee te controleren en uit te kleden. En is sindsdien blindelings overgenomen van generatie op generatie zonder kritiek of vragen te stellen, omdat het er van zeer jongs af aan wordt ingebakken. Inmiddels is het een miljardenbusiness. Goede mensen worden gebruikt en zijn het slachtoffer. Het is de perfecte scam.

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...