zaterdag 27 november 2010

Barend Elburg van Maror 5

Zionistische terreur op de Westbank.


Beste Barend Elburg,

Kern van de zaak is de problematische houding van de meerderheid van de joodse organisaties binnen en buiten Israel tegenover het verschijnsel zionistische terreur. Die houding is ook de reden waarom jij je tegenover mij zo muisstil houdt, want je zult je nooit in het openbaar durven te distantieren van de Joodse terreur die tot de etnische zuivering van Israel en Palestina heeft geleid, terreur die nog steeds door de 'Joodse staat' wordt uitgeoefend middels de diefstal van Palestijns land en het terroriseren van de Palestijnse bevolking met geweld. Want wees eerlijk: alleen via de terreur van het geweld weten de Joods-Israeli's de Westbank bezet te houden en Gaza te belegeren. Terreur, niets anders, en iedereen die dit actief steunt is zelf een terrorist en moet niet klagen wanneer hij vervolgens geconfronteerd wordt met volkomen begrijpelijke tegenterreur.

Barend, jij bent niet anders dan andere zionisten als bijvoorbeeld Ronny Naftaniel van het CIDI in je steun aan een land dat steeds meer de kenmerken heeft van een schurkenstaat. Muisstil zijn jullie zodra geconfronteerd met de vraag:

waarom steunen jullie direct of indirect de diefstal van Palestijns land en waarom vergoeden jullie de Palestijnen niet voor het verlies van al hun bezittingen, terwijl jullie wel verwachten dat de Nederlandse belastingbetalers ook joden die geen slachtoffer waren financieel 'compenseren' voor het leed van andere joden?

Wat is dit voor a-sociale mentaliteit? Op welke overtuiging berust dit hypocriete gedrag? Niet op het feit dat de Joden in Israel slachtoffer zijn, want inmiddels zijn ze zelf dader geworden zolang zij zich niet publiekelijk verzetten tegen de zionistische terreur. Nogmaals, dit is de kern van de zaak, de op zijn zachtst gezegd: ambivalente houding van veel joden tegenover de langdurige zionistische terreur. Ambivalent, op zijn minst en op zijn ergst collaboratie met de terreur en de terreur-plegers, zoals de terroristen die door het CIDI zijn uitgenodigd om in Nederland hun nederzettingen-terreur te komen rechtvaardigen.

Barend, je bent ouder dan ik, je hebt dus meer levenservaring kunnen opdoen, je zou je dan ook moeten schamen in plaats van net te doen alsof je geen enkel begrip hebt voor de ideologische opvattingen van de terroristische organisatie Irgoen Zvai Leumi, zoals je eerst nog suggereerde. Ik daag je uit je te distantieren van illegale Joodse kolonisten die op die manier de Palestijnse bevolking terroriseren. Zelfs in het bestuur van de Irgoen Olei Holland die door jouw organisatie wordt gesubsidieerd zit iemand die een illegale Joodse kolonist is. Hoe verklaar je jouw stille acceptatie van zionistische terreur?

1 opmerking:

Unknown zei

Beste Stan,
1. Ik ben al sinds enige jaren geen bestuurslid van SCMI en zal dus nu niet namens dat bestuur reageren.
2. In 1948 is NIET de net opgerichte staat Israel met de aanval begonnen!
3. In al die jaren hebben Arabische terroristen heel veel Israelisch bloed vergoten en zo kunnen we doorgaan.
2. Je opstelling is zo extreem eenzijdig dat ik afhaak.

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...