vrijdag 26 mei 2023

De Geheime Contacten van Yoeri Albrecht

 

Ziehier Yoeri Albrecht, die door een jonge journalist van het mediakanaal Left Laser  betrapt werd tijdens een privé-onderonsje met twee Amerikaans sprekende dames bij de tank op het Leidseplein. Wanneer de interviewer de dame in het roze jasje vraagt wie zij is weigert zij haar identiteit prijs te geven. Dat moet in het democratische Nederland geheim blijven. Maar door gedegen journalistiek werk van Left Laser weten we nu dat zij Kate Nanavatty is:

Consul General Kate Nanavatty

a career U.S. foreign service officer,' die 'assumed her position as Consul General at the U.S. Consulate General in Amsterdam in July 2022.

Kate’s career at the U.S. Department of State encompasses domestic leadership positions, overseas tours in sub-Saharan Africa and Southeast Asia, and teaching roles.  Her domestic assignments include serving as Chief of Staff to former Deputy Secretary of State Ambassador John Sullivan and subsequently to former Deputy Secretary of State Stephen Biegun.  She also served as the Burma Desk Officer from 2010-2012.

Overseas, Kate served as a political and economic officer at the U.S. Embassy in Dar es Salaam, Tanzania.  She was the Immigrant Visa Chief during her consular tour at the U.S. Consulate General in Johannesburg, South Africa.  She specialized in external political issues, and South China Sea and maritime security during her later tour at the U.S. Embassy in Kuala Lumpur, Malaysia.

Kate has invested significantly in the careers of colleagues and rising public service officers.  As a Rusk Fellow, Kate taught graduate seminars at Georgetown University’s Institute for the Study of Diplomacy.  She has also taught leadership courses at the State Department’s Foreign Service Institute (FSI), including co-chairing the National Security Executive Leadership Seminar.  She most recently served as the Acting Director of FSI’s Leadership and Management School’s Leadership and Executive Development Divisions.

Kate grew up in Pound Ridge, New York with her parents and brother.  Before joining the Foreign Service, she worked at the World Bank Group, as a research assistant at the U.S. Institute for Peace, and as a tennis instructor.  She was awarded the State Department’s Distinguished Honor Award in 2020.

Kate received a B.A., summa cum laude in International Relations from John Hopkins University, where she played varsity tennis and was elected to Phi Beta Kappa, and an M.A. in International Relations and Economics from the Johns Hopkins School of Advanced International Studies.  Kate is married to Rushad Nanavatty, Managing Director of RMI, and has two sons Kiyan and Cyrus.

https://nl.usembassy.gov/our-relationship/cg-amsterdam/

Het is bekend dat Amerikaanse ambtenaren in de diplomatieke dienst ook voor de CIA kunnen werken. Dat verklaart tevens waarom zij haar contact met Yoeri Albrecht geheim probeert te houden. Zou Albrecht voor de CIA werken, al dan niet bewust? Dit zou de verklaring kunnen zijn voor zijn hysterische agressie tegen kritische journalisten. Hij lijkt zich betrapt te voelen.
16 opmerkingen:

Bauke Jan Douma zei

Yoeri Albrecht, de klusjesman van het US State Department, oftewel een doorsnee oorlogshitser.

Anoniem zei

Als ik naar het inmiddels beruchte filmpje kijk , dan zie ik iemand bij wie een innerlijke morele verscheurdheid , of cognitieve dissonantie, fysieke aan de oppervlakte komt.
En dat dus bij iemand die, als je Wikipedia er op naleest, een aanzienlijk intellectueel verantwoord curriculum heeft. Filosofie is één van de disciplines waaraan hij zich gewijd heeft , dus je zou zeggen dat er met zijn frontaallobben, die impulsief gedrag van nature corrigeren, niks mis is.
Als mens komt hij me vrij rechtschapen over (en misschien zelfs té beschaafd), en twijfel dan ook niet aan zijn beste bedoelingen voor zijn medeburgers in Nederland of Europa.
De enige verklaring die ik kan bedenken, aangezien er weinig provocatiefs in de fysieke sfeer van de journalist zelf uitgaat, is dat Yoeri Albrecht beseft heeft wat het betekent als Biden publiek zegt : "if Russia invades Ukraine we will put an end to Nordstream". Namelijk dat hij dat dan ook werkelijk doet, en dat Duitsland en daarmee Europa daar economisch gezien gigantisch mee genaa*d zijn. (De Amerikaanse zwaargewicht econoom Michael Hudson gaat zo ver te stellen dat de sancties die door de U.S. zijn ingesteld, bedoeld zijn voor Europa, NIET voor Rusland.) Ik bedoel, de Nordstream-affaire heeft toch op zijn minst de statuur van één Twin Tower.
Om met deze wetenschap in het achterhoofd een dame van de Amerikaanse ambassade vriendelijk te woord te staan, terwijl je tegelijkertijd het beste voor hebt met je medeburgers, lijkt me voor ieder weldenkend mens eerlijk gezegd een beetje teveel gevraagd.
Het lijkt me vrij voor de hand liggend dat er op dit moment een horde aan potentieel afvallige Atlanticisten is , dus het woord echt eens tijd voor wat debatjes in het hoofdstedelijk debatcentrum om deze mensen gerust te gaan stellen, waarbij de gespotte dame in goed democratische traditie uiteraard uitgenodigd kan worden. Tijdens een crisis wordt alles opeens duidelijk, en Yoeri was daarom even de personificatie van onze vazalstatus. Maar maak U niet druk, over 25 jaar hebben we Kernfusie.


Anoniem zei

Nou, maak van die "vazal-status" maar "horige-status" hoor.

Anoniem zei

Hoe lang het duren voordat de hoofdredacteur van NRC aangeklaagd wordt voor het faciliteren van oorlogsmisdaden , gezien het feit dat elke serieus te nemen militair expert begrijpt dat , behoudens een nucleaire apocalyps , Rusland altijd zal winnen.
De Oekraïnse tegenaanval is een farce gebleken. De aan Oekraïne geleverde wapens zijn inferieur aan de Russische.
Iedereen weet stilzwijgend dat geen enkele Europeaan te motiveren is om in Oekraïne te gaan vechten , en dat de misleidde Oekraïners die zich opofferen , door hun ongeinteresseerde mede Europeanen onbewust gezien worden als (om met Hillary Clintons woorrden te spreken) "deplorables".

Anoniem zei

Foutje, de aanvang van voorgaande tekst moet zijn : "Hoe lang zal het duren voordat de hoofdredacteur......"
Sorry voor deze redactionele nalatigheid !

Anoniem zei

Als de hoofdredacteur van NRC , René Moerland , er voor kiest om in zijn krant geen melding te maken van de praktijk , dat incapabele en ongetrainde Oekraïense mannen ouder dan 55 jaar , gedwongen worden frontgevechten aan te gaan , en dat ze bij weigering in de rug geschoten worden door hun eigen leger , dan zou je inderdaad kunnen stellen dat René Moerland medeplichtig is aan oorlogsmisdaden door weglating.
Door de zaken , voor zover dat van toepassing kan zijn in een oorlog , rooskleuriger voor te stellen dan ze zijn in zijn krant.
Maar goed , NRC heeft in haar statuten opgenomen de NAVO-lijn te volgen , dus onpartijdige nieuwsverstrekking aan Putin-lovers is er niet echt van te verwachten.

Anoniem zei

Heeft het programma Eén Vandaag al een enquête gehouden , hoeveel Nederlanders bereid zijn in Oekraïne te vechten , dan wel sterven ?

Anoniem zei

Misschien is het raadzaam voor Albrecht , om zijn blik eens te verruimen door het interview van Aaron Maté en Andrii Telizhenko van 13-7-2023 op Youtube te bekijken. Voor zolang die video beschikbaar is.
Andrii is een Oekraiener die vertrouwd werd door de U.S. om zowel in Oekraine als de Oekraiense ambassade in de U.S. te werken als hoge beambte , maar heeft zich tegen de U.S. gekeerd , omdat hij ziet dat elke poging om vrede tot stand te brengen , door de U.S. en hun belangenbehartigers Zelensky/Yermak de grond in worden geboord.
Andrii heeft zelfs meerdere kennissen omgelegd zien worden , vanwege hun overtuiging dat ze er geen brood in zien , dat hun Oekraiense landgenoten opgeofferd worden voor het financiële gewin van internationale zakenmensen in grondstoffen (waaronder Biden) , en in groter perspectef, de destabilisatie van Rusland.
De video s een schatkist aan achtergrond informatie , en Andrii heeft op cruciale sleutelposities gezeten vanwaar hij Maidan , Minsk akkoord , Burisma & de Biden connectie daaraan , kan duiden. Geeft het complete plaatje uit de eerste hand.

Anoniem zei

Ik heb eigenlijk nergens in NRC of de Volkskrant gelezen , dat de een belangrijke sergeant-majoor , die de 47ste geselecteerde elite brigade met goede moed de langverwachte tegenval heeft laten uitvoeren , zijn ontslag heeft aangeboden.
Dus na de NAVO-top in Vilnius , waar gebleken is dat een offer van 300.000 dode Oekraïners voor de NAVO onvoldoende is , om Oekraïne toe te laten tot de NAVO.
De Oekraïners zijn nu dus officieel door het gesofisticeerde Westen gebruikt als wegwerp-kanonnenvlees.
Ben benieuwd , hoe lang het nog duurt , voordat die realiteit volledig is ingedaald bij de Oekraïense militairen , en de moraal definitief gebroken is.
Tot die tijd worden Oekraïense units die uit wanhoop overlopen naar de Russen , in de rug geschoten door hun nazi-landgenoten.

Anoniem zei

In de documentaire "Agent Zelensky Part 2" , wordt gewezen op het feit dat het IMF , in ruil voor leningen aan de staat Oekraïne , heeft afgedwongen dat het mogelijk werd , landbouwgrond op grote schaal te verkopen. In de praktijk wordt dit gerealiseerd met een constructie , die gebruikt maakt van stromannen voor buitenlandse investeerders. Een variant op het standaardmodel van privatisering uit de toolkit van het IMF.
De documentaire stelt verder , dat er een Amerikaanse agenda om is de voedselveiligheid van Europa te ondermijnen , door inmenging van een multinational als Cargill in de agroculturele productie in Oekraïne. De grond is voor Europese standaarden , en wegens zijn hoge vruchtbaarheid , relatief spotgoedkoop.

Anoniem zei

De voornoemde documentaire van Scott Ritter eindigt met de constatering dat , behalve het feit dat onder de leiding van Zelensky honderduizenden levens zijn opgeofferd , het land in een fenomenale "debt-trap" (een schuld die je nauwelijks kan afbetalen) is gelokt. Het land zal decennia nodig hebben om de schulden af te lossen. Daar heb ik eigenlijk nog nergens een duidelijke rekenkundige analyse of schatting van gelezen in NRC of Volkskrant.
Hoe zit dat nu eigenlijk financieel gezien ?

Anoniem zei

Wat betreft de rol van landbouwgrond in de oorlog in de Oekraïne , is er de volgende publicatie van het Oakland Institute:
"War and Theft : The Takeover of Ukraine's Agricultural Land ".
Geeft wellicht een wat preciezer beeld.

Anoniem zei

Heeft Yoeri nog een mening hoe het tot nu gaat in Oekraïne?
Heeft Yoeri nog wat laten horen hoe hij aankijkt tegen het feit dat er in het huis van de democratie in Canada een viering van nazisme heeft plaats gevonden?

Anoniem zei

À propos , zitten we eigenlijk al op de 500.000 dooien die voor ons "het vieze werk opknappen" ?

Smakelijk eten.

Anoniem zei

Anyway , thanks for dying guys , but we don't support you anymore.

Anoniem zei

Rusland knalt zowat uit elkaar van de grondstoffen. En wat betreft bewezen aardgasvoorraden is het de nummer 1 van de wereld.
Oekraïne beschikt in het Noordoosten over grote hoeveelheden schaliegas en olie.
Verder is het rijk en zeer vruchtbare landbouwgrond.
Dat zijn substantiële knikkers.
Noorwegen staat (volgens Wikipedia) , in de lijst van landen met de grootste gasvoorraden, op nummer 21 . Oekraïne op nummer 25.
UK op nummer 45 (dus derde grootste van Europa , als je Rusland niet tot Europa rekent).
Rusland heeft trouwens 30 maal zoveel bewezen gasvooraden als Noorwegen.

Voetbal Commentator

  https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7210642350975393792/ stan van houcke heeft dit als repost geplaatst Marcel Van Silfh...