maandag 15 februari 2010

Derk Sauer 16

[waarheid.jpg]

Mijn ultralinkse kameraad, SP-multimiljonair en mede-eigenaar van de NRC, de kleine grote man Derk Sauer geeft via Radio Nederland startende ondernemers advies over corruptie.


'Derk Sauer geeft tips voor opstarten bedrijf in buitenland...

Zijn naïviteit was zijn redding... “En dan kom je meteen op de corruptie die onderdeel is van die samenleving.” Hoe daarmee om te gaan? “Meebewegen, maar altijd zorgen dat de dingen op jouw voorwaarden gebeuren”, zegt hij om er aan toe te voegen dat er een groot verschil is tussen (kleinschalige) corruptie en afpersing. “Dus je moet voor jezelf heel duidelijk grenzen trekken van dit doe ik wel en dat niet. Je moet heel eigenwijs zijn en heel duidelijk. En vooral niet bang.”'

Lees verder: http://www.rnw.nl/nl/nederlands/article/derk-sauer-geeft-tips-voor-opstarten-bedrijf-buitenland

Dus, jongens en meisjes, als de mafia voor de deur staat, dan meteen 'meebewegen', net als Derk en voor je het weet ben je SP- multimiljonair en ook nog eens mede-eigenaar van de NRC. Zo gemakkelijk is dat. 'Meebewegen', almaar 'meebewegen'.

En voor de eerlijke ondernemers die deze gecodeerde informatie van Derk niet begrijpen, heb ook ik een advies: begin er niet aan, kies een ander beroep!

Dankzij dit 'meebewegen' wist Derk Sauer multimiljonair te worden.
En als jullie niet begrijpen hoe je moet 'meebewegen', dan begrijpen jullie niets van zakendoen in het buitenland.

1 opmerking:

Sonja zei

Ik lees van Sauer eigenlijk: een succesvol zakenman worden vereist dat je corrupt wordt.

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...