maandag 9 oktober 2023

Joost Niemoller en 'Onze Mensen'

 


Lees deze Nederlandse 'journalist' eens:

De moslims zijn het probleem niet. Wij zijn het zelf. De lafheid die in het Westen is gekropen. Wel geld en wapens sturen om Oekrainers ver weg te laten sterven. Maar als er in onze straten wordt gevierd hoe onze mensen op een muziekfestival werden neergemaaid, verkracht en onder gebrul werden tentoongesteld liever de andere kant opkijken. De moslims zien onze zwakke plek. We doen niets meer. We liggen op onze rug en begrijpen de hardheid van oorlog niet meer. Dat is het Avondland.

'Onze mensen'? En ondertussen voedt deze extremist 'das gesundess Volksempfinden' bij monde van:

Geciteerd
Geert Wilders
@geertwilderspvv
Kijk naar wat in ons land rondloopt. Moslims die in onze steden zwaaien met Palestijnse vlaggen om de terreur van Hamas tegen Israël te vieren en zingen dat “Palestina zal worden bevrijd van de rivier tot de zee”. Het wordt tijd om orde op zaken te stellen in Nederland. #StemPVV

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit zijn inderdaad simplistische redeneringen , die geen recht doen aan de complexiteit van de situatie , die ook mij al decennia boven de pet gaat.
Er is toch iets grondig fout , als 2,4 miljoen mensen op een gebied van 360km2 gevangen zitten , en mensen stelselmatig door kolonisten van hun geboortegrond worden verdreven.
Ik kan me de woede bij de Palestijnen dus voorstellen. Wat is erger , een jarenlange kruipende inbreuk op je rechten , of een eenmalige brute uitbarsting van moorddadig geweld , die keihard vergeld gaat worden door een miltair superieure macht?
Deze zienswijze doet dan volgens velen waarschijnlijk ook weer geen recht aan de complexiteit van de historie , en zo blijft het gezeik eindeloos voortduren.
Bij wie zit nu eigenlijk de onwil ?

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...