maandag 9 oktober 2023

De Schaamteloze Westerse Steun voor een Apartheidsregime

Wat een onvoorstelbare onnozele reacties verschijnen er uit het Westen op het feit dat de Palestijnen voor het eerst keihard hebben terug geslagen op de decennialange terreur van de zelfbenoemde Joodse staat.  Kennelijk beseft de doorsnee Nederlander, van de eerste de beste politicus en journalist totaan jan modaal niet dat wanneer een heel volk wordt vervolgd, vernederd, vermoord door een ander volk dat zich superieur acht, de slachoffers op een keer wraak zullen nemen. Wie zou dat gevoel niet hebben? Durft iemand mij daar een antwoord op te geven. Wees eerlijk. En deze zionistische terreur wordt al decennialang gedoogd en gefinancierd door de westerse beschaving, of in elk geval door lui die claimen de mensenrechten en democratie te respecteren. Schaamteloze schurken zijn degenen die deze mentaliteit vertonen. Schaamteloos en hysterisch. Onvolwassen dwazen, die al heel lang zwijgen over de onvoorwaardelijke steun aan het Joodse regime in Israel. 

1 opmerking:

Bauke Jan Douma zei

De Westerse elites zijn, collectiref en individueel (Biden, Von der Leyen, Ollongren), moreel en materieel volkomen nihilistisch corrupt.

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...