dinsdag 10 oktober 2023

Israel Uses Gullibility

De opgewonden reacties van Nederlandse opiniemakers zijn ronduit lachwekkend:

Ik ben niet zo'n vlaggenzwaaier. Ik ben ook geen uitgesproken Israël fan, en zeker ook geen hater. Maar dat Nederland vandaag de dag geen statement meer durft te maken tegen terreur is walgelijk.

Joost, beste jongen, zoals lee harvey oswald zich pas achteraf realiseerde een 'patsy' te zijn geweest, 'a person who is gullible and easy to take advantage of' en de 19 Arabische 'aanslagplegers' op 11 september 2001 pas op het laatste moment zullen hebben beseft dat ze gebruikt werden door de CIA en de Mossad, zo is Hamas nu gebruikt om een westerse aanval op Iran, Rusland, China in de toekomst te rechtvaardigen. In de grote mensenwereld, Joost, gelden nu eenmaal andere wetmatigheden dan die welke de kleinburger in zijn jeugd leert. Denk nu eerst eens na.





1 opmerking:

Anoniem zei

Op www.arnongrunberg.com stond onder de titel "Ground Scenario" 9 oktober j.l. nog een interessante zienswijze op de situatie , waarin Grunberg volgens mij stelt dat Hamas en Israel beide voordeel zien in de handhaving van een bevroren conflict.
Israel omdat , mocht het tot serieuze vredesonderhandelingen komen , dit altijd gepaard gaan met een ruil van land (voor de Palestijnen) voor vrede , wat niet in Israels straatje ligt. Hamas omdat, als er vrede zou ontstaan , zij ontmaskerd gaan worden als bruut, dictatoriaal en corrupt.
A. Grunberg verwacht daarom dat de situatie na de vergelding niet wezenlijk zal veranderen , en dat een bepaald politiek messianisme in het gebied de problemen alleen maar aanwakkert.
Ook hij maakt kort melding van het feit dat wellicht de Egyptenaren de Israëliers ruim van tevoren hebben ingelicht dat er iets stond te gebeuren , waarvan nog duidelijk moet worden of dat waar is.
Dat zou natuurlijk een compleet ander licht zou werpen op de zaak.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...