zaterdag 3 december 2022

Poolse NAVO-Militairen Naar Oekraïne

 

HET IS NIET OEKRAINE DIE DE OORLOG VOERT - HET LEVERT ENKEL WAT KANONNENVLEES. De Polen staan ​​onder bevel van de NAVO. Ze zullen op zoek gaan naar "Russische handlangers" in Marganets, meldt RIA Novosti, daarbij verwijzend naar haar eigen bron in de machtsstructuren van Rusland. Vermomd in Oekraïense uniformen arriveerden de militanten van het gecombineerde detachement van de Poolse speciale diensten in de stad Marganets, regio Dnepropetrovsk, schrijft RIA Novosti .
"Hun belangrijkste taak is het filteren en opschonen van mensen die, zoals ze zeggen, "hulp bieden aan Rusland", aldus de bron, daarbij verwijzend naar bronnen bij de strijdkrachten van Oekraïne.
Hij merkte op dat de Poolse speciale troepen die in Margaretets aankwamen niet ondergeschikt zijn aan het Oekraïense bevel, maar de bevelen opvolgen van de operationele leiding van de NAVO.
Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, Militair uniform, buitenshuis en de tekst 'Poolse speciale troepen arriveerden in de regio Dnepropetrovsk Novorossiya 3 december'
4
1 keer gedeeld
Leuk
Opmerking plaatsen
Delen

Geen opmerkingen: