woensdag 23 november 2022

Hypocrisie over Westerse Oorlogsmisdrijven

 


BOYCOT QATAR HYPOCRISY
De hypocrisie van Nederland en van vele andere 'westerse' landen.
Het is WK tijd. Ik, als geen-voetballiefhebber heb sinds de WK van 1998 altijd genoten van de sfeer tijdens dit soort evenementen. Ookal hield ik niet van voetbal, vond ik het toch wel gezellig om eens in de 4 jaar een gezonde onderlinge strijd te zien tussen de vele naties.
Als Nederlandse Marokkaan had ik het vaak voor het kiezen en had dus altijd wel kans om een overwinning mee te maken aan de Nederlandse, danwel aan de Marokkaanse zijde.
Ook landen waar ik geen connectie mee had vond ik leuk om naar te kijken. Brazilië, Argentinië, Italië, Frankrijk en Spanje.
Echter is de sfeer uit het WK helemaal weg.
Sinds 2001 is er een heksenjacht gaande op de Islam en op moslims.
Stukje bij beetje worden er rechten van moslims weggenomen. Veel van deze afgenomen rechten beginnen vaak bij het verzinnen van een probleem, om dan stukje bij beetje dichterbij te komen tot een verbod op bepaalde Islamitische regels.
Het verbod op gezichtsbedekkende kleding bijvoorbeeld. Het boeide niemand, wanneer het winter was dat er een persoon gehuld met een sjaal en dikke muts de bus in liep waarbij je zijn gezicht niet kon zien.
Het werd pas een probleem nadat zij hebben gehoord dat er moslimas zijn die hun gezicht bedekken.
'Daar moeten wij een stokje voor steken'.
Onder het mom van veiligheid, hebben zij een wet toegepast die het mogelijk maakt om gezichtsbedekkende kleding, zoals bivakmutsen, helmen en.. uhh.. even denken.. ohja de niqaabs te verbieden.
'Ja sorry moslims. We hebben vanwege de veiligheid van Nederland een wet bedacht. En heel toevallig valt de niqaab daar ook onder. Ja sorry. We hebben de wet eigenlijk toegepast vanwege de hoeveelheid bivakmutsen die wij dagelijks in het OV tegenkomen'.
Het anti-Islambeleid in Nederland gaat zelfs zover, dat een Islamitische vrouwenuitje in het nieuws komt, omdat zij een gehele zwembad hebben afgehuurd zodat alleen vrouwen kunnen gaan zwemmen onder elkaar.
Ze hebben een zwembad AFGEHUURD!! Mogen ze dan nog steeds niet bepalen wie er komt zwemmen?
Dat de overheid het moeilijk wilt maken voor de moslims in Nederland is duidelijk.
Tientallen moskeeen worden jaarlijk vernield, beklad en in brand gezet. Laten wij eerlijk zijn. Hoeveel van deze aanvallen op moskeeën in Nederland kan jij je nog herinneren? Weinig he?
Wanneer er een synanoge of een kerk in Nederland in brand wordt gezet door een 'moslim', dan kun jij je dit waarschijnlijk wel herinneren als dit zou gebeuren.
Synagogen en andere Joodse objecten worden beveiligd.
Hoeveel moskeeen en andere Islamitische objecten worden er beveiligd in Nederland?
Waarom krijgen moskeeen en andere Islamitische objecten geen beveiliging terwijl deze groep vaker wordt aangevallen?
Weetje ook hoe dit komt? Heel simpel, de overheid moet accepteren dat er moslims wonen in Nederland, maar het liefst geven zij deze groep pas aandacht, wanneer de mensen waar zij meer om geven de aandacht hebben gekregen.
Waarom lezen wij enkel de religie van een persoon als het een moslim betreft?
Heb je ooit in een artikel gelezen dat een atheist, gereformeerd of een katholiek persoon iets heeft gedaan? Gek he?
Dit is omdat de overheid en de media de Islam liever niet wilt maar toch mee moet handelen. Dan gaan wij deze groep extra zwart schilderen zodat de bevolking de problematiek op hen kan afschuiven. Er is namelijk een zwarte schaap nodig.
Zo ook met deze WK.
Even een paar feiten op een rijtje.
WK 1994 in de VS:
- De VS heeft slaven gehad die het land hebben opgebouwd.
- De VS heeft indianen uitgeroeid om hun land af te pakken.
- De VS heeft miljoenen burgerslachtoffers op hun geweten in tientallen landen.
- De VS heeft onder valse voorwendselen Irak binnen gevallen en heel het land platgelegd.
- De VS heeft tot de dag van vandaag martelkampen, waaronder Guantanomo Bay.
- De VS kent nog steeds geen gelijkheid tussen de witte en zwarte bevolking en zien hen nog steeds als tweederangsburgers.
- De VS heeft een anti-abortuswet (iets waar wij als westerlingen zo zwaar op tegen zijn toch?).
WK 1998 Frankrijk:
- Frankrijk heeft heel Afrika leeggeplunderd en doet dat tot de dag van vandaag nog steeds.
- Frankrijk heeft miljoenen burgerdoden op hun geweten in de Afrikaanse landen.
- Afrikaanse ex-kolonies betalen tot de dag van vandaag nog steeds hun koloniale schuld af.
- Afrikaanse ex-kolonies die een kolonie van Frankrijk waren moeten tot de dag van vandaag de infrastructuur die tijdens de koloniale tijd door Frankrijk is aangelegd betalen aan Frankrijk.
- Regeringen van Afrikaanse ex-kolonies die moeten hun geld storten op de Franse Centrale bank.
- Frankrijk beheert sinds 1961 al het geld op deze banken van onder andere, Benin, Burkina Faso, Guinea-Bissau, Ivoorkust, Mali, Niger, Senegal, Togo, Kameroen, Centraal Afrikaans Republiek, Tsjaad, Congo, Equatoriaal-Guinea, Gabon en nog een aantal landen.
- Frankrijk kan automatisch beslag leggen op de nationale muntreserves van deze Afrikaanse landen. Hierdoor is Frankrijk degene die leningen tegen woekerrente kan geven zodat deze Afrikaanse landen niet meer zonder Frankrijk kunnen, ondanks dat ze zogenaamd onafhankelijke landen zijn.
- Frankrijk heeft deze Afrikaanse landen een zogenaamde onafhankelijkheid gegeven maar wel waarin het contract staat dat Frankrijk recht heeft van eerste bod op aankoop van nieuw ontdekte natuurlijke grondstoffen. Hierdoor zie je dat Frankrijk tot de dag van vandaag grondstoffen steelt uit diverse ex-kolonies.
- Afrikaanse ex-kolonies zijn verplicht bij overheidsopdrachten Franse bedrijven te contacteren om bijvoorbeeld een haven, elektriciteitsnetwerk of andere zaken te bouwen.
- Afrikaanse ex-kolonies zijn verplicht om alleen bij Frankrijk militair materieel in te kopen.
- Afrikaanse ex-kolonies zijn verplicht om Frankrijk de mogelijkheid te geven om hun Franse militairen in die landen op te stellen en in te grijpen wanneer het Frankrijk uit komt.
- Afrikaanse ex-kolonies zijn verplicht om de Franse taal als officiële taal te gebruiken door de overheid en in het onderwijs.
- Verplichting van het gebruik van de Franse koloniale munt FCFA. Deze munt wordt door 12 landen in Afrika gebruikt en Frankrijk verdient hier miljarden mee. Europa en vooral Scandinavische landen ontdekten dit tijdens de invoer van de Euro en veroordeelden dit. Verder niets meer van gehoord.
- In geval Frankrijk in oorlog is zijn deze Afrikaanse landen verplicht om zich achter Frankrijk te scharen en mee te vechten in de oorlog.
Als wij net zo streng waren voor Frankrijk als dat wij zijn tegen Qatar, dan zou niet alleen de WK in Frankrijk worden afgeschaft, maar dan zou Frankrijk niet eens mee mogen doen aan het WK en zou Frankrijk niet eens onderdeel mogen zijn van de EU.
Maar hey. Het is Frankrijk. Het grootste anti-Islamland van Europa. Zij mogen alles en wij westerlingen vinden dat prima.
Lekker op vakantie gaan naar Frankrijk is ook geen probleem.
Had een Islamitisch land al dit bloed aan hun handen, dan was het allang door de Verenigde Staten platgebombardeerd.
WK 2014 in Brazilië
- Brazilië heeft hele dorpen en wijken verplaatst en duizenden mensen weggeschopt om plaats te maken voor het WK. Brazilië kent veel armoede en daarbij horen ook veel armoedige wijken en dorpen. Dit mag absoluut niet zichtbaar worden voor de wereld. Al helemaal niet wanneer er een WK wordt gehouden in jouw land. Dus hebben ze de arme mensen uit huis gezet en grote WK dorpen gebouwd.
Tijdens het WK werden arme Brazilianen geweerd uit hun wijken die speciaal voor de WK gasten zijn gebouwd onder het mom van veiligheid. Brazilië kwam in het nieuws dat zij de locaties zwaar beveiligen tegen gewapende groeperingen zodat de WK gasten veilig kunnen genieten van hun biertje. Gewapende bendes noemen ze de bevolking die opkomen voor hun eigen grond en huizen die door de overheid zijn gesloopt om plaats te maken voor de WK. Hoe hypocriet?
WK 2018 in Rusland
- Dit is 1 van de grappigste van allemaal. Een land dat bekend staat als anti-homoland. Waar Rusland vertelt dat er geen homo's bestaan in Rusland. Waarbij Rusland vertelde dat iedereen welkom was op hun WK behalve de homo's.
Dit is iets wat tegen de normen en waarden gaat van de westerse wereld toch? Regenboogbandje hier. Regenboogvlagje daar.
Waar bleven al die homo provocaties en statements in Rusland? Oh wacht. We zetten onze normen en waarden even op pauze tot het WK voorbij is.
Maar nu dames en heren. Het WK wordt gehouden in een moslimland en wat gebeurt er nu?
Er kan LETTERLIJK NIETS positiefs worden gezegd over dit WK. Helemaal niets. De media heeft dit WK helemaal zwart geschilderd. Bekende Nederlanders hebben dit WK opeens geboycot onder het mom van 'Wij vinden het heel erg dat Qatar slecht omgaat met de mensenrechten'. Waarom alleen Qatar? De mensenrechtenschendingen gebeuren nog dichterbij huis dan je denkt.
Geen berichten over de gratis gloednieuwe metro.
Geen berichten over de gratis simkaarten met data.
Geen berichten over de gratis shuttles.
Geen berichten over de gratis flesjes water, gratis medische assistentie enz.
Het enige wat je hoort is:
- Qatar heeft 6500 doden op hun geweten door het bouwen van voetbalstadions.
- Qatar behandelt buitenlandse werknemers slecht.
- Qatar verbiedt homoseksualiteit
- Qatar verbiedt het consumeren van alcohol
Wie de hypocrisie van deze media nog steeds niet door heeft mag zich kapot schamen.
Landen als Frankrijk, Schotland en Spanje, hebben ook het consumeren van alcohol verboden tijdens veel van hun wedstrijden. Heb jij hier ooit van gehoord? Nee he? Niets aan de hand, want het zijn geen moslimlanden.
Nu een Islamitische land alcohol tijdens de wedstrijd verbiedt, is het non-stop in het nieuws.
Ik heb zelfs een BBC reporter gezien die vanuit Qatar aangaf dat er bijna geen vrouwen aanwezig zijn.
Hij suggereert hiermee dat Qatar een Islamitisch land is waarbij vrouwen zogenaamd worden onderdrukt.
Alsof Qatar vrouwen verbiedt om voetbal te komen kijken.
Nederlandse media doet hier ook heel hard aan mee, waardoor het zoals gewoonlijk zeer duidelijk is dat er al jaren een grote haat is jegens de Islam.
'Vrije volk. Democratie. Gelijke rechten.'
De westerse wereld is helemaal niet vrij. Als je niet bent zoals zij, beginnen zij een oorlog tegen je.
Met al deze punten die ik zojuist heb benoemd, kan er bijna nergens een WK worden gehouden en zouden hele nationale elftallen moeten worden verbannen omdat ze uit 1 van de landen komen die nog ergere zaken op hun geweten hebben dan een land zoals Qatar.
Opeens doen we alsof we het heel erg vinden wat er in de wereld gebeurt. We vinden het opeens zo erg dat we een volledig land gaan boycotten met z'n allen. Maar tegelijkertijd kijken wij weg naar onze eigen daden en die van de andere westerse landen waarmee wij een eenheid vormen.
Wanneer onschuldige Palestijnen uit hun huizen worden weggejaagd zodat daar weer illegale nederzettingen gebouwd worden voor Israelische kolonisten en voetballers een statement tegen Israel willen maken, dan roept de westerse wereld dat sport en politiek gescheiden moet blijven, waardoor voetballers worden bestraft.
Wanneer Oekraine hetzelfde overkomt als Palestina, dan mag het opeens wel.
En nu voelen wij ons opeens verplicht om te provoceren met regenboogvlaggen tijdens voetbalwedstrijden om een statement te maken tegen de anti-homobeleid van een Islamitisch land.
Waar blijft die uitspraak ookalweer over het scheiden van politiek en sport? Oeps.
Je mag alleen over politiek praten als het in het voordeel is van de westerse wereld want anders wordt je monddood gemaakt en worden spelers bestraft.
Dit is weer eens een duidelijke anti-Islam propaganda waarbij duizenden Nederlanders en andere Europeanen mee gebrainwashed worden.
Zo vrij zijn we niet in het Westen. Het Westen wilt jou doen geloven dat je in een vrij land leeft.
Het brainwashen van mensen gebeurt al van jongs af aan.
Weet dat alle ouders in de westerse wereld geen vrije taak hebben om hun eigen kinderen op te voeden.
De opvoeding van een kind gebeurt namelijk op school. De overheid bepaalt namelijk wat een kind leert en hoe een kind moet denken. De kinderen worden gebrainwashed zonder dat wij dat in de gaten hebben.
Dit allemaal, om een eenzijdige blik te hebben over de wereldproblematiek en wereldpolitiek.
Ik hoop dat ik een aantal ogen hierdoor heb kunnen openen. De mediawereld is namelijk zo sterk dat zij jou dit liever niet voor willen schotelen.
Maar dan doe ik het wel.
PS: Die One Love band waar Nederland het telkens over heeft staat volgens hen tegen alle vormen van discriminatie. Maar telkens wanneer deze one love band wordt gepromoot, tonen ze enkel homo gerelateerde zaken. Vervolgens boycotten TV zenders de openingsceremonie omdat er Islamitische verhalen werden verteld. 😂😂😂

Geen opmerkingen:

Hoe de EU Olie/Gas Boycot van Rusland is Mislukt

  Gerard Breedveld    ·  En zo wordt je dus belazerd door onbehoorlijk bestuur van de EU-commissie van barones Ursula Von der Leyen. Gekopie...